reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pati - ja w sumie z bluzek jakoś mi się po kimś uzbierało. I generalnie tak urósł mi bebech że musiały być tunki z mega duzym przodem. Takie jakieś obcisłe się nie sprawdziły.

http://allegro.pl/item1163684662_letnia_okazja_2_w_cenie_1_turkusowa_biala_r_m.html
Kupiłam ostatnio cos takiego. Oby nie za drogie. I chodze w nich w kólko. tylko brałam L żeby byly wieksze

Po tych fugach to sił brak:) Co do seksu to od x miesięcy nie mogliśmy, po zdjęciu pessara dalej nie mogliśmy bo okazało się ze mam polipa ale jak byliśmy teraz to pani dr pozwoliła . Powiedział że polip jest wewnątrz i możemy. Wiec nawet raz spróbowaliśmy bo po takim czasie i z takim bebzolem to wyczyn. I było śmiesznie:) Akrobacje.Ale pewnie jak nic sie nie bedzie działo to dzisiaj spróbujemy. Nie chce z tym rozwarciem za długo chodzić
Olu brzuszko rośnie:)
Julitko - miłych zakupów - ja też spodnie na allegro kupowałam. I były super
Gosiu - no najwązniejsze że dalas rade:) A w pracy oj dzieje sie. Ja już od stycznia w domu:( Oczywiscie też tam zagladala m i pisze maile ale i tak dzieje sie
Asiu - a po co wam pościele do wóżka. Na teraz wystarczy kocyk .A potem lepij wydaje mi sie spiworki jakies. Koleżnaka poleca jakieś śpiworki polskiego producent podobno super. Ale narazie nie wiem jakiego. Jak bede wiedziec dam wam znac

Ostatnia edycja:
reklama
Pati ta pierwsza i przedostatnia super. moze ściągnę od Ciebie :)
co do jedzenia ja mam jeszcze spagethi ale ostanio wciąż robię sobie kluski leniwe:) i już nawet proporcje opanowałam i wychodzą takei jak lubię:)

rozpakujcie się:)Kasikz,Lili ,She odpuszczam póki M nie ma:)
ja wyjeżdzam dziś ,ale tylko na weekend bo M na tydz nei chce mnie zostawiać:) stęsknił się chyba

Kasikz no rośnie rośnie,ale trochę ten wzrot kg mnie przeraża
Gosiu dobrze,że przeżyłaś badania,jak ja tego nei lubię wrr:)

Ostatnia edycja:
olu widzialas ile jest grudniowek... oj bedzie wyscig :-)teraz tylko trzy do rozpakowania i juz sa emocje a w grudniu jest nas 5 jak narazie (nie ma dopisanej słodziutkiej i szafirka-kiedys udzielała sie na forum dwa razy stracila ciaze a teraz te ma jakos 21 tydzien) w ogole w grudniu to bardzo duzo mamusiek bedzie patrzac na fora... na bb jest ponad setka a na innych pewnie tez duzo, oby tylko miejsce na porodowkach bylo dla nas hihi

no właśnie musze odwiedzić tą listę:)bo jak rozpakują się dziewczynki to jakoś czas zacznei biec szybciej:) hehe to samo pomyślałam o tych miejscach w spzitalach jak przeczytałam,że piszesz,że tyle nas:)grunt to żeby nasze dzidziusie nie zechciały wyjść za wcześnie.

kasikz a pamietasz ile miałaś w połowie?bo ja boję się ,że w takim tempie to Cię ładnie przegonie

Pati mi się podoba większość tych bluzek. Tylko pytanie czy te niektóre nie będą potem zaciasne tak jak Kasik pisała. Chociaż każda z nas jest inna i inaczej przybiera.

Ola - 6-7 kg w 20, a jak zostalo 100 dni miałam 12 kg
Ja nie moge za chiny tej wagi zatrzymać. Nawet próbowałm diety. Nic nie dało

Ostatnia edycja:
kasikz no zobaczymy ajk u mnie będzie z tymi kg,ale będę martwić się w grudniu:)
a co do seksu my mamy stracha mimo iż gin nic nie mówiła na ten temat,ale ja też nie pytałam.więc już tez nie pamiętam co to znaczy, wczoraj zdobyliśmy się na pieszczotki coprawda,stweirdziłam,że język to mniejsza ingerencja:) mówiac bezposrednio.a i tak później bałam się nie wiem czego.

Pati mi możesz dopisać na liście,że dzidziuś to Julek:)

Ostatnia edycja:
Ola** - brzuchol super, no to faktycznie, że zbiorniczek już spory :-)
Kasikz – u mnie efekt za czystych podłóg spowodował wywrotkę, ale wiem co masz na myśli, też się zbieram powoli do mycia okien na dzień dobry – no, ale sobie powiedziałam, że czas start to 16 :-p Musiałam odpocząć dzisiaj po porannych wrażeniach :zawstydzona/y:
Pati – za mną dziś chodzą naleśniki z jabłkiem i chyba to będzie nasz dzisiejszy obiad ;-)
GosiaLew – to dobrze, że podróż do przychodni bez niespodzianek, no tak to jest, że jak człowiek z pracy znika to tam nagle tyle się zmienia, że człowiek jest wstanie nawet poczuć się jak nie u siebie ;-)
Kasikz – ja mam śpiworek Roana, bo mieli w komplecie, a pościel mam dlatego, że jako, że mamy ogród to ja mam zamiar Małą na ogród wystawiać nawet jesienią jak będzie ładnie, a kocyk czasem może być mało - chyba :dry:
She – własnie ja zakupiłam razem z wózkiem akcesoria do wózka i tam był super polarowy śpiworek Roana m.in.
LucyF - jesteś? ;-)
Jeżynka - śpisz? :-p

reklama
no widzisz Lili a nie mówiłam,że duży:)
nie przesadzałam;)

Lili,Kasikz uciekam na weekend.buziaki,mam nadzieję,że jak wrócę będą dzidziolki już przy mamusiach:)

She jeszcze troszkę mam nadzieję i zdążw nie przegapić

buziaki dla wszystkich!

Do góry