reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Asiu a mnie sie drugie podoba-jak na okladke :) oba sa sliczne ale drugie jest taki calusne ;P super ze wyniki sa lepsze :D trzymam &&& za wizyte :)
lili ja wlasnie tez czytalam o Pati26 i jestem przerazona.,...dwojke dziecie zostawic i co najgorsze ze maz prowadzil a ona zginela...nawet nie chce sobie wyobrazac co on teraz przezywa...stracil zone i corke..masakra... :(
ola nie bedzie tak zle z tym foto ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, ja jestem po wizycie. U mojego synusia wszystko ok. Tatuś mówi że drapał sie po oczku na USG ale on pewnie do taty machał ( facet sie nie zna:no::no:). Badnia ok . cukier ok. Więc wszystko ok. Na bóle brzucha 3x dziennie nospa.

Asiu ja wybieram drugie bo jest takie romantyczne:) ja tez mialam parasolke do slubu:)))) a co do tego dretwienia to w mojej madrej ksiazce pisze ze to normalne w ciazy i ze znika kilka dni po porodziei ze jest to spowodowane nadmiarem plynow ktore wywieraja nacisk na zakonczenia nerwowe
ola 81 no to swietnie ze wiesci z wizyty takie dobre:)

pytanie za 100pkt a jaka macie posciel i kolderke 120/90 czy 135/100 do lozeczka 120/60?

Ostatnia edycja:
Oleńko bardzo się cieszę, że wszystko ok :-) Ja o 16.15 będę wiedziała co u nas... Wypowiesz się co do wyboru zdjęcia?

LucyF dzięki :-)

Czyli mamy 2:2... :-) Ale równy wyścig...

LucyF ja mam 135/100. Wołałam mieć większą niż mniejszą. Na dłużej starczy :-) Poza tym można nią opatulić Dzieciaczka nie krępując mu jednocześnie ruchów.

Lecę do wanny. Jeszcze przed wyjściem do lekarza zajrzę.

U mnie znów oberwanie chmury. Oby przed 15 przestało, bo będę musiała z psem iść...

Ostatnia edycja:
She – no to super, że wyniki ok., powodzenia na wizycie, :tak: Asiu takie porody szybkie to u młodych mam, a nie u takich wiekowych jak my. :-p Głosuję na to z buziakiem. ;-) Asiu ona w 8 miesiącu była :-(

Just79 – nie ma to jak pocieszenie ;-)

Pati – tak jak wrześniówki pisały, przestają istnieć błahe problemy w obliczu takiej tragedii. Masz rację, chyba najtrudniej będzie Jej Mężowi :-(

Ola81 – super wieści, a Tatuś jak to Tatuś – niedowidział jak trzeba ;-)

LucyF – 100x135 odpuść sobie wersję mini ;-)

Odechciało mi się już dziś wszystkiego :no:

Lili - nie strasz, bo ja mam rozwarcie i głowke z pęcherzem płodowym też już czuć:szok:
Ale tak jak piszecie , myśłe że skurczy nie da sie przegapić wiec staram sie nie panikować. Chociaż troche sie wystraszyłam
Asiu -powodzenia życzę i super że wyniki sie poprawiły Co do zdjecia ja wole 2:)Co do wstrzymania to juz nie ode mnie zaleźy:-)
Olu81- gratuluje udanej wizyty

reklama
Do góry