reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

she a wg mnie zdecydowanie drugie:) jest słodkie,a na tym pierwszym masz dziwną minę(szczerze,nie obraź się:) ciekawe co u lekarza:)
Ola81 super wieści! ile szkrab waży? bo jestem ciekawa ile mój mały może,a to na pewno podobnie choć trochę:)

reklama
Kasikz - już wiem co miałaś na myśli mówiąc budyń i galaretka - właśnie odszedł mi czop :szok:, te wcześniejsze moje upławy to tylko upławy w porównaniu do tego co teraz ze mnie wylazło :eek:

Czy jest jakaś złota reguła, która mówi ile mi czasu od czopa zostało? :-)

Lili - moja pani dr mowiła o 2 dniach, ale nie wiem czy nie chodziło jej o taki podbarwiony krwią:) W każdym razie mi ostatnia część odeszła nie pamietam chyba w poniedziałek i jeszcze nic. Zdec odszedl dobre 2 tygodnie przed porodem. Wiec reguly nie ma, ale znaczy że szyjka zaczyna sie otwierać

dziewczyny, a co się dokładnie stało z Pati26? bo jakoś znaleźć nie mogę:(
boże ale to życie okrutne:(młoda dziewczyna z dwójką dzieci i kolejnym w drodze [*]straszne:(

przepraszam,że w osobnym poście ale jakoś trudne połączyć to z czymś innym:(

no więc wyścigi na porodówke czas start ja slyszalam ze od odejscia czopa moze to byc nawet pare godzin a nawet dwa tygodnie wiec nie ma reguly chyba jak jest zabarwiony krwia to porod tuż tuż :-) :-p

olu wypadek na A1 najpierw tir odbil sie od barirki i nie zdazyl z kolega zabezpieczyc tego odcinka drogi i oni wjechali w naczepe...

Ola** a czemu miałabym się gniewać?

Lill no proszę! Człowiek pójdzie tylko się wykąpać, wraca a tu takie wieści. Mam focha na Ciebie. A powiększy się jak zostawisz mnie tu na weekend samą ;-) Ciebie Kasikz to też dotyczy :-)

Pati matko... Życie jest parszywe...

Wyczytałam, że: "Podobno tuż przed porodem malec staje się bardziej aktywny - sporo się wierci, mocno się przeciąga". Sprawdziło się to u Was?

Ostatnia edycja:
o rany :( brak słów:(

Asiu no nie wiem po prostu nei chciałam Cię urazić zwłaszcza,że pamiętam z innych zdjęć,że sliczną panną młodą byłaś.a tu coś mi ta mina nie pasuje,sama nie iwem czemu.a ta parasolka świetnie wygląda!

Kasikz - u mnie czyściutki, bez krwi, to może dzisiaj mi Córcia odpuści, co bym zdarzyła poprasować to co dziś wyprałam ;-)
Ola** - no i jak czytałam to marzyła o córeczce i teraz Jej marzenie miało się spełnić :-(
Pati - nie drażnij lwa, niech posiedzi do jutra :-D
She - nie chcę być wredna, ale do weekendu jeszcze daleko, a Pati tu gada o paru godzinach :-D:-D:-D Moja Ada wariuje strasznie, więc by się sprawdzało.

Napisałam sms do A., że czop odszedł i że jesteśmy bliżej niż dalej i że się boję, na co On mi odpisał, że się cieszy i będzie dobrze :eek:

reklama
Pola od wczoraj jest ruchliwa mocno.:) A moj mąż mnei denerwuje. Wczoraj już prawie rodzil. Pytałam czy zabierze mnie ze soba na porodowke:)

Do góry