reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny a ja wczoraj pokazałam A. na allegro pościele i wypełnienia do łóżeczka, które mi się podobają i poprosiłam o wypowiedź, bo to jego branża (są producentem owaty) i się okazało, że to jest klient A. Dziś już był telefon do klienta, że przyjdzie zamówienie od nas, a klient poprosił o rozpiskę co jest potrzebne to już dla nas szykuje paczkę ekstra i z następnym transportem, czyli jutro wręczy kierowcy.
No to zaszalałam i oprócz pościeli i wypełnienia zamówiłam różek, ochraniacz-zagłówek, prześcieradła bawełniane, wypełnienie do wózka + pościele do wózka i inne pierdy :-D:-D:-D
Co prawda już jedną paczkę pościeli z dodatkami od innego klienta dostaliśmy w prezencie, ale co tam te bardziej mi się podobają, choć tamte też śliczne.

Nie ma to jak wymuszenie na kliencie prezentów :-p

She - myślami jestem z Tobą :tak:
LucyF - no ale smoczki są różne czy nie, ja też chcę TT, ale kurczę który?
GosiaLew - a to możesz się tak na konkretną godzinę umówić? Ja jak byłam u okulisty to mimo, że padła uwaga, że powinnam wejść pierwsza, na gadaniu się skończyło, a numerek miałam 11, tylko, że w tym przypadku nie szłam na głodniaka, a pamiętam też, że jak nie zjadłam rano to mdłości straszne. :-(
Kaira24 - już jutro Kochana będziesz cieszyć się jak głupi do sera, a my z Tobą :tak:
Jeżynka - jak tam u Ciebie ze sennością? :confused2:
Just79 - wiesz coś o Agatce? :sorry:

Kto nie doczytał na cpp to As76 jest w ciąży :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
lili wiem na co ja bede zwracac uwage kupujac smoczek:zeby nie byl wielki ten plastik,i zeby byl mocno pod noskiem wyciety-szwagierka na to nie zwrocila uwagi i smoczek przyslanial Malej nosek....a swoja droga-ale ci sie udalo z zakupami :szok: hehe:-D

Ostatnia edycja:
Ja smoka ma Avent bo byl w zestawie i chyba Nuby. Ale i tak mam nadzieje że nie trzeba bedzie używać. Bo mała i tak będzie miała sporo pracy z moimi wklęsłymi brodawkami
Lili a ty jak ze skurczami?Ja nie mam . Wiec większa szansa że jednak ty urodzisz szybciej:)
Agatka - wróciła do Wawy i z tego co wiem dzisiaj odwiedza fryzjera i kosmetyczke:)

Ostatnia edycja:
kasikz tak sie martwilysmy zebys po zdjeciu pessara(czy jakos tak) wytrzymala jeszcze troszke a tu jeszcze sie okarze ze po terminie urodzisz :-) Poli cos sie tam ewidentnie spodobalo ostatnimi czasy :-p

jak tu milutko się zagląda na dzień dobry sliczne foteczki słodkości Eweli i Agnieszki:)cudeńka !!!
teraz Kasikz coraz bliżej!:) ale super:)
no i Lili She przyczajone:) jak ja lubię to forum

ja konczę prasowanie i zaraz muszę wziąć się za odkurzanie i inne sprzątanie, bo M dzisiaj wraca a my tu mamy średnio czysto:)ale wraca w nocy więc mam dużo czasu:)no i coś ugotować by się przydało.a tak miło było leniuchować:)
buziaczki.

Po terminie to raczej nie, bo raczej z rozwarciem i zgladzoną szyjką do terminu nie wytrzymam. Ale zobaczymy ile. Z usg pokazywało dzisiaj termin na 07.08. No zobaczymy:)Wszystko zależy od skurczy ktorych brak. A swoja droga Pola dzisiaj strasznie sie wierci, wiec moze coś tam wyczuwa.
A w ogóle szyjka po pessarze ma wytrzymać 2 tygodnie i zobaczcie pusciła. Wiec gdyby nie ten pessar , nie wiadomo co by sie dzialo.
Olu a u ciebie już prawie skończony 22 tc :)Ale czas leci

Ostatnia edycja:
kasikz leci leci i całe szczęście,pamiętam jak marzył mi się 12ty,potem patrzyłam z zazdroscią na 17ty Myszy:) teraz marzy mi się 24:) i tak małymi kroczkami. wy niedawno byłyście w połowie a tu proszę ,ale to bardzo wiary dodaje!

She cała noc bez sikania? ja bym nie mogła,ja wstaje co godzinę,co dwie:) nie będąc w ciąży trzy razy w nocy wstawałam:)M się wkurza ,że się kręcę:) śpię z brzegu żeby przez niego nie przełazić.a jeszcze zawsze do niego gadam jak tylko widzę,że oko otwiera:p więc u mnie pojęcie mocz poranny i tak nie istnieje:)

no nic spadam choć kompa zostawiam i będę podczytywać:)

Ostatnia edycja:
kasikz,rany faktycznie pisalas ze dr nawet pecherz plodowy i glowke wyczula przy badaniu :zawstydzona/y: cos mi na glowe idzie..normalnie skleroza totalna...:confused2: nawet sie moja mama smieje bo ostatnio slow zapominam i jak gadam to albo bez sensu zdania sklecam albo wogole dziwny slow uzywam :eek: ostatnio zamiast powiedziec ze grzmi na burze to powiedzialam ze burczy i jeszcze sie obrazilam bo nikt nie wiedzial o co mi chodzi :sorry::laugh2:

Wpadłam zobaczyć co u Was ....
z nadzieją że któraś z muszkieterek na porodówce , a tu nic
Kasik szaleje na forum , Lilijanna też , a Asia chyba jeszcze nie wróciła z sądu ...hmmm
Aniołki , będe trzymac kciukasy 8.08 , bedzie dobrze
Pozdrawiam

reklama
czarna dziekuje-ja ide do szpitala 9 sierpnia...czy to znow ja cos pokrecilam :eek:

EDIT:tak ja pokrecilam :zawstydzona/y:....no normalnie w szoku jestem :wściekła/y:...wlasnie znalazlam tego posta mojego i faktycznie napisalam 8 sierpnia a prawda jest taka ze ide 9.08...sorki dziewczynki ale no zakuty łeb ostanio mam-troche w tym winy ciazy troche stresu zwiazanego z operacja :sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry