Dziewczyny a ja wczoraj pokazałam A. na allegro pościele i wypełnienia do łóżeczka, które mi się podobają i poprosiłam o wypowiedź, bo to jego branża (są producentem owaty) i się okazało, że to jest klient A. Dziś już był telefon do klienta, że przyjdzie zamówienie od nas, a klient poprosił o rozpiskę co jest potrzebne to już dla nas szykuje paczkę ekstra i z następnym transportem, czyli jutro wręczy kierowcy.
No to zaszalałam i oprócz pościeli i wypełnienia zamówiłam różek, ochraniacz-zagłówek, prześcieradła bawełniane, wypełnienie do wózka + pościele do wózka i inne pierdy
Co prawda już jedną paczkę pościeli z dodatkami od innego klienta dostaliśmy w prezencie, ale co tam te bardziej mi się podobają, choć tamte też śliczne.
Nie ma to jak wymuszenie na kliencie prezentów
She - myślami jestem z Tobą
LucyF - no ale smoczki są różne czy nie, ja też chcę TT, ale kurczę który?
GosiaLew - a to możesz się tak na konkretną godzinę umówić? Ja jak byłam u okulisty to mimo, że padła uwaga, że powinnam wejść pierwsza, na gadaniu się skończyło, a numerek miałam 11, tylko, że w tym przypadku nie szłam na głodniaka, a pamiętam też, że jak nie zjadłam rano to mdłości straszne. :-(
Kaira24 - już jutro Kochana będziesz cieszyć się jak głupi do sera, a my z Tobą
Jeżynka - jak tam u Ciebie ze sennością?
Just79 - wiesz coś o Agatce?
Kto nie doczytał na cpp to As76 jest w ciąży :-):-):-)
No to zaszalałam i oprócz pościeli i wypełnienia zamówiłam różek, ochraniacz-zagłówek, prześcieradła bawełniane, wypełnienie do wózka + pościele do wózka i inne pierdy
Co prawda już jedną paczkę pościeli z dodatkami od innego klienta dostaliśmy w prezencie, ale co tam te bardziej mi się podobają, choć tamte też śliczne.
Nie ma to jak wymuszenie na kliencie prezentów
She - myślami jestem z Tobą
LucyF - no ale smoczki są różne czy nie, ja też chcę TT, ale kurczę który?
GosiaLew - a to możesz się tak na konkretną godzinę umówić? Ja jak byłam u okulisty to mimo, że padła uwaga, że powinnam wejść pierwsza, na gadaniu się skończyło, a numerek miałam 11, tylko, że w tym przypadku nie szłam na głodniaka, a pamiętam też, że jak nie zjadłam rano to mdłości straszne. :-(
Kaira24 - już jutro Kochana będziesz cieszyć się jak głupi do sera, a my z Tobą
Jeżynka - jak tam u Ciebie ze sennością?
Just79 - wiesz coś o Agatce?
Kto nie doczytał na cpp to As76 jest w ciąży :-):-):-)
Ostatnia edycja: