reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

co do wózków ja jakoś najbardziej jestem przekonana do x-landera mimo wszystko,jakiś taki porządny mi się wydaje,stabilny.koła spore.ale ten co Aniołki zamieściła też całkiem całkiem.
zresztą nim będę wózek kupować to wy już będziecie miały doświadczenie w prowadzeniu:)

Aniołki dałabyś na priv linka na NK to też Cię podejrzę:)

tak mi się przypomniało jak tu zaglądałam co chwile by sprawdzić czy Just rozpakowana.a tu teraz trzy tykające bomby i czwarta Aneczka coraz bliżej:)

reklama
Asiu, nie wiedziałam, że jakieś nosidło można do Roana dokupić.
Mamy ten wózek i póki co jest tak, że rano T go targa na dół, a wieczorem na górę, a ja małego na rękach znoszę. Wózek dobrze mi się spisuje, tylko koło albo amortyzator trochę popiskuje, będzie trzeba naoliwić ;-)

Lili, skusiłam się na bawarkę, ale jakiś spektakularnych zmian po niej nie zauważyłam ;-)
Ze względu na wizytę wczoraj i dziś zapisywałam sobie ile dziecię je (żeby wiedzieć na wypadek jakby lekarz zapytał) i wyszło mi, że je sztuczne i moje prawie pół na pół :-) więc jest coraz lepiej, tylko muszę się wczuć w rolę matki polki i laktator polubić, żeby wytrwać w tym dojeniu się ;-) bo młody póki co cycków polubić nie chce :-(

Czesc dziewczynki:-)

Lili no rozpakuj sie w koncu bo juz nie moge sie doczekac!!!!

Moje drogie ciezaroweczki troche Wam zazdroszcze tego oczekiwania na bobaski.
Super jest uczucie jak widzi sie rosnacy brzuszek,jak widzi sie babla na usg,pozniej jak sie czuje jego ruchy,kupuje sie ciuszki,mebelki...
Jeszcze to pamietam:-)

A moja Julencja dala dzis tyci mamie popalic-hihi.Robilysmy dzis ze cztery podejscia do spania.zawsze mi ladnie usypia w lozeczku a dzis marudzila,ryczala itd.wiec mamusia musiala ponosic swoja coreczke(az mnie rece bolaly-hhihi).

A tak to u nas ok.

Buziaki dla was wszystkich.

Lill nie gondolę Roana na 4p, a samo nosidło, które do gondoli można dokupić :-)

Coś takiego: SalonRoan NOSIDEŁKO FIRMY ROAN MARITA KORTINA (1151383296) - Aukcje internetowe Allegro

Nie zwariowałam, by takiego klamota nosić z góry na dół i nazad. Zwłaszcza, że nie mamy na naszych 2 pokojach gdzie trzymać takiej gondoli.

A że wybór wózków jest za duży to się zgadzam zdecydowanie :-)

Kasikz lekarza mam w czwartek o 16.15... I tak jak ostatnimi czasy nie miałam, tak teraz już mam pietra. Boję się, że każe mi iść do szpitala, a M od piątku do wtorku nie ma :-(

Lill i Kasikz oszalałyście? Co Wam nagle tak śpieszno? Chcecie mnie na deser zostawić? Miałyśmy rodzić razem. Nie możecie poczekać jeszcze 2-3 tygodni??? ;-)

Pati bardzo ładny sweterek. Masz zdolności Kobieto.

Aneczka fajnie, że nie tylko ja mam suchość w piersiach ;-) W sumie wolę to niż wycieki :-) A co do studiów... Ciekawe czy przez 18 lat coś Wam się zmieni... A co jeśli Wasza pociecha nie będzie chciała studiować w Polsce? :-)

Just a no można dokupić. Link powyżej... :-) Czekam na wieści jak tam z Małym na wizycie :-)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro o 13. Coby mnie cisnęli krótko i cobym nie urodziła na sali sądowej!!!

Ostatnia edycja:
Aaaa She zapomnialam o Tobie...Jakos mi umknelo...Juz niedlugo zobaczymy tez Twoja Emilke:-)

JA juz znikam spac.Jeszcze Wam wstawie zdjatka mojej pociechy.

Dobrej nocki SL271452.jpgSL271451.jpg

Dzięki ewela, bo normalniejakiegoś nerwa złapałam i brzuch mi się zrobił jak kamień...do tego nie mogę sie w żaden sposób położyć.
Zaraz łyknę nospę i może przejdzie.

A fotki rewelacja :-) mogłabym godzinami na Tomaszka patrzeć :-)

reklama
just a pijesz ta herbatke na laktacje bocianek? moze to ci pomoze. no bo karmi to pewnie litrami?;-)
she trzymam kciuki zeby ta cholerna rozprawa nie kosztowala Cie za duzo nerwow.

Do góry