reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Cycniki zakupione u już zgłupiałam totalnie z moim rozmiarem ,kupiłam 70GG w końcu.czyli tak jakby te cycki nic mi się nie zmieniły.fakt,że nie urosły,ale pod myślałam,że jestem szersza.nieważne

Aniołki a czemu ja nei widziałam Twohjego zdjątka z ciemnymi włosami?a Lili tak:) przegapiłam czy jak? do 8go kciuki zaciśnięte!będzi edobrze,Klusek-Kluska silne dziecie:)
a ja właśnie z dziewcyznkami byłam szczupła całkiem,tylko brzuch,a teraz pulpet po całości:)
może po tym duphastonie tak się przyokrągliłam,nie wiem.
Ola najfajniejszy ten ostani ciuszek:) oj nie mogę się doczekać aż ja coś kupię,pewnie we wrzesniu zacznę.nie chcę się napalać ,a poza tym muszę remoncik mały jeszcze zrobić
Lucy fajowe łóżeczko!
She nie denerwuj się tak tą rozprawą w końcu Ciebie nie dotyczy,jesteś świadkiem

LIli przerażają mnie skurcze które są a ich się nei czuje:(

reklama
Just tak jest ciężkawa, ale jest opcja dokupienia do gondoli nosidła, które wyciągałoby się z gondoli wraz z dzieckiem. Osobiście mi się ten wózek bardzo podoba. Ma go też siostra mojej szwagierki i bardzo go sobie chwali.

ROAN MARITA ROAN MARITA ROAN MARITA + DODATKI !!! (1154060185) - Aukcje internetowe Allegro

Ola wiem, że jestem tylko świadkiem, ale jednak sąd to stres. Do tego wiem jacy są ludzie, którzy pozwali szefa. No i nie chciałabym mu zaszkodzić. A wiadomo jak łatwo powiedzieć coś co nam się wydaje ok, a w opinii sądu okaże się, że powiedziałam o jedno zdanie za dużo...

hejka
ja dzis od 5tej na nogach bo musialam meza do pracy zawiez a potem juz mi sie nie chcialo spac :-)

a co do wózków to my wybierzemy raczej taki WARRIOR - NOWOŚĆ WÓZEK 3w1 NIEMOWLAK KRAKÓW (1149597665) - Aukcje internetowe Allegro bo ma skrętne koła więc do każdego zakrętu nie trzeba go podnosić z przodu, a w zimie koła da się zablokować zeby np po śniegu nim jakoś normalnie jechać :-) myślałam nad Roanem też ale jednak nie ma tych skrętnych kół a wg mnie to wiele ułatwia latem, jakoś nie wyobrażam sobie za każdym razem dzwigania tego wózka szczególnie później jak maluch juz conieco będzie ważył. akurat ten wózek co jest w linku jest u nas w żorach i mówili nam że serwis jest i po gwarancji gratis łącznie z nowymi częściami jakby cos sie popsuło.

w ogole dziś widziałam taki super wózek coś podobnego do tego Ingesina classcia balestrino styl retro gwarancja (1163844990) - Aukcje internetowe Allegro i powiem wam ze na allegro nie wygląda ciekawie ale na żywo to bomba każdy sie odwracal i patrzyl co to za dziwny wózek jak za dawnych czasów (a mi sie takie rzeczy bardzo podobają) :-D tu jest dokładnie taki jak widziałam tzn w takim kolorze i wydaje mi sie ze to ten sam Inglesina Classica Ecru + torba gwarancja 19 m-cy (1154898542) - Aukcje internetowe Allegro

hey kochane :-):-)

Ja jak zwykle na chwilkę tylko :zawstydzona/y::zawstydzona/y: I chyba tak zostanie na dłużej, bo mój M ostatnio cały czas pracuje w domu, więc komputera nie mam :-:)-( Drugi nam się zepsuł, a teraz nie czas na nowe komputery, tylko wózki, foteliki itp. :sorry2::sorry2:

Byłam wczoraj na wizycie - wszystko ok, wyniki badań tak samo :-):-)

Ja od dwóch dni mam ciśnienie 90/50 :sorry2::sorry2: Cały czas bym spała - zresztą Daria też ostatnio mało ruchliwa :sorry2::sorry2: Za to chyba spodobał jej się nasz niedzielny wyjazd na wieś, bo cały czas spokojna była, a jak już wracaliśmy, to w samochodzie tak zaczęła wierzgać, że myślałam, ze nie usiedzę :-p:-p

Aniołki doczytałam o twojej operacji - będę trzymać kciuki :tak::tak:

A co z naszą czwartą sierpniówką?? :sorry2::sorry2: Aneczka zamelduj się

Lecę robić zapiekanki :-p:-p Postaram się korzystać z okazji jak M odchodzi od komputera i chociaż wpadać i podczytywać Was :tak::tak:

Pati no mnie sie ten warrior podoba bardzo:tak:
Lili nie wiem czy liscie z krzaka moga byc czy musi to byc herbatka z apteki.

co do wozka warrior to ja mam jeszcze o tyle fajnie ze moge wybrac kolor gondoli np z jego poprzednika jumper bo sklep z zor akurat prosto od producenta wozi te wozki gdzies z katowic chyba i mowili nam ze mozemy sobie wybrak kolorek jaki chcemy bo ludziom raczej sie nie podoba kolorystyka z warriora i wolą ten z jumpera wiec producent nie robi z tego problemu :-) jakos tak nam to gosc wytlumaczyl :-)
aha i jak nam pokazal jak on wyglada po zlozeniu to powiem wam ze malutko miejsca zajmuje, ponoc w chincocento (czy jak to sie tam pisze) sie miesci wiec rozmiarowo malutki wychodzi ;-)

Ola** - no ja dopiero wczoraj się dowiedziałam, że są skurcze, których nie czuć, ale one nie są typowo porodowe jeszcze, tylko się organizm przygotowuje powoli ;-)
Just79 - to korzystaj z tego, że Młody śpi :-p A na bawarkę się skusiłaś?
She - Asiu tak jak Just pisze, Roana na 4 pietro? Chyba zwariowałaś ;-) Nie powiem wózek jest super, przed sekundą go podniosłam, 4 piętro to zdecydowanie się nachapiesz :sorry2: Asiu mi też pierwsze FT4 wyszło ok, to teraz już nie :baffled: Kiedy miałaś ostatnio robione? Wizyta szwagierki o dziwo przebiegła miło ;-)
Pati - a Ty myślisz, że z tymi kółeczkami malutkimi to po śniegu będzie rach ciach tak? ;-) Roan w prowadzeniu jest leciutki jak piórko tak na marginesie.
Daaa - super, że wizyta ok, podczytuj, ale i dwa słowa o sobie napisz, choć króciutko :tak:
Kasikz - :-p

A tak w ogóle to tych wózków jest za dużo zdecydowanie :-p

Ostatnia edycja:
lili widzialas ten wózek z bliska? te kólka sa tylko odrobine mniejsze od tych tylnich, a pozatym zimy jest w calosci 3-4 miesiace wychodzi się raczej wtedy kiedy trzeba na pewno nie w mega mrozne dni gdzie wjeje sniegiem z kazdej strony wiec tego wychodzenia tez nie bedzie duzo. te wózki tylko tak na zdjęciach wyglądają ze te przednie kółka maja malutkie a w rzeczywistosci są większe niż się wydaje (minimalnie mniejsze od tych tylnich)

Ostatnia edycja:
Pati - czyli to nie są te zupełnie malutkie? No to co innego. Ja mam w planach częstsze spacery niż tylko trzeba, stąd koła a'la tir :)

reklama
w lato owszem spacerki codziennie ale w zimie to wszystko zalezne od pogody bo jak jest mega wietrzenie to ja z takim maluszkiem parotygodniowym jakos sie boje wychodzic czesto mysle ze raz lub dwa razy w tygodniu na poczatku a potem czesciej az sie zachartuje, ty w zimie bedziesz juz miec 5miesiecznego brzdaca wiec juz bałwany bedziecie razem lepic :-)

a kółka no ja widziałam takie całkiem malutkie, te sa pompowane więc tez musza być większe niz takie zwykłe, widziałam na żywo i jakoś sie do tego wózka akurat przekonałam

Do góry