reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie!

Nie było mnie chwilę a tu taka długo lektura...zaraz będę czytać co u Was.

ola** fajny brzuszek! I przestań pisać żeś jest wielorybem...

Dziewczyny jakie materace do łóżeczka kupowałyście ?

reklama
Pati wiem, że ręce w górze to grzech... Ale nie mogłam się wczoraj oprzeć temu praniu...

Mysza my mamy gryczano-kokosowy. A gdzie byłaś?

Godzina niemal 12, a ja dziś kompletnie nic nie zrobiłam. Nawet w pidżamie ciągle paraduję...

Ostatnia edycja:
Asiu i taki jest dobry ? Nie mam totalnie rozeznania a jest sporo różnych.
Niegdzie nie byliśmy...ale wiadomo że W. zawsze jest w domu, bo do firmy nie jeździ to coś razem planujemy i wtedy nie ma czasu na komputer. A wczoraj zrobił mi miłą niespodziewajkę i stwierdził że zostaje w domu.
Jutro za to jedziemy do Zakopanego się przejechać :-) a w sobotę do Leska na zlot motorowy...niestety samochodem :-( ale cóż.

Swoją drogą to mój Szymon to prawdziwy facet i fan motoryzacji. Weszliśmy wczoraj do salonu samochodowego bo przymierzamy się do zakupy jakiegoś większego pojazdu i jak nagle zaczął Szymon w brzuchu fikać to myślałam że zaraz wyskoczy. W. przyłożył rękę i aż mu się pawi ogon z dumy rozłożył z tyłu :-D i oczywiście schylił się i do brzuch powiedział coś w tym stylu "Podoba CI się synku taki samochód"...myślałam że facet z obsługi padnie :-)

Asia - nogi w kostki lodu przed założeniem butów i będzie ok ;-)
Just79 - najpierw Agata straszyła, żeby się wyspać, teraz Ty, hmmm coś w tym musi być :sorry2:
Kasikz - super, że z Polą wszystko ok, a szyjka? No cóż nie pozostaje Ci jak leżeć, coś czuję, że obydwie wylądujemy w lipcówkach, mi lekarz powiedział, że 17.07 widzimy się na pewno, a potem to już każdego dnia może się zdarzyć, bo ciąża starsza :dry:
Pati - pochwal się potem spódnicą :tak: A. zawsze chciał Natalię, ale jako, że Natalia już jest u jego kuzynki to drugim imieniem była Adrianna albo Maria - po Mamie. Póki co jest Adrianna, ale widzę, że bardzo by chciał tą Marysię. Już tu dyskutowaliśmy o tym na forum, że każde dziecko powinno mieć swoje imię, ale kiedyś ustaliliśmy dla Córek wybiera on, dla Synków ja. Ja już się do Ady przyzwyczaiłam, no ale jeszcze tak na 100% decyzji nie ma. A. ma imię po dziadku i jest z tego bardzo dumny, więc jeszcze muszę pomyśleć, póki co ciężko mi idzie na przestawienie się na Marysia. Myślę, że Ada zostanie ;-)
Diana_81 - jak tam się czujesz kilka dni przed
Agu_ska - a Ty? Już nie wiele zostało ;-)
Agatko - to odpoczywajcie ile się da, A to jest Twoja Babcia czy Alicji Babcia?
Ola** - mój mi przed wizytą powiedział, że boi się, że wody mi odejdą w trakcie seksu i będzie miał traumę do końca życia :-)
LucyF, Daaa, Aneczka_77 - pozdrawiam w ten upalny dzień
Mysza84 - my kupiliśmy taki i wczoraj przyjechał, ale dopiero dziś go rozpakuję - - - > Najtaniej materac gryczany 116x66 do łóżeczka (1090765347) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny wracając jeszcze do seksu, jak się zapytałam lekarza powiedział "jeśli tylko jest ochota, byleby nie uciskać brzuszka", no więc u nas nie jest tylko tak, że od tyłu, bo inne nam tez wychodzą :zawstydzona/y: I nic mnie nie boli, nie uciska. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi to Małej mimo wszystko.

Just,mysza no dobra już nie będę marudzić:) zbiorniczek jest piękny i niech rośnie a co tam:) a wieloryby są symapatyczne:p
Just ja zaczynam wysypiać się:) prawie na zwolnieniu, a właściwie mozna nawet rzec ,że już nareszcie:)

Lili no własnei z tymi wodami ja też się boję wtedy odlazły ot tak choć leżałam grzecznei akurat więc teraz strach
Ty to już przynajmniej jesteś bezpieczną bo mała i poza brzuszkiem sobie poradzi.ale niech posiedzi jeszcze troszkę:)

Kasikz wytrzymasz jeszcze troszkę już nie wiele.zdejmą CI to już będzie 36tc tak? moja znajoma urodziła w 26tyg i teaz synuś 7lat już ma:)
spokojnie,a może po zdjeciu jeszcze ten tydzień dotrzymasz i w ogóle będzie idealnie,kto to wie:)

kasikz już niewiele Ci zostało więc nawet jeśli...w co nie wierzę to wszystko będzie ok.
A co z fryzjerem ? wybierasz się nadal czy musiałaś odwołaś ?

Matusionek słodki fasolinek:) nie ma czego się bać tu kciuki zaciśnięte non stop więc musi być dobrze:)

a o to wieloryb:p ze sflaczałym brzucholkiem,mam wrażenie ,że zrobił się mniej napięty...ten mój zbiorniczek na Julianka:)

ola,ale ty ładna jestes noo :zawstydzona/y: i brzusio juz spory :tak:

Tez bym chciala zjesc czeresnie :-(,a tu klops :sorry2:

mysza ja kupywalam gryka-pianka-kokos i jest dobry :-)

lili mozesz jeszcze na jezdzcca :-D

reklama
to będzie koniec 36 czyli pocztek 37 - czyli właściwie ciąża donoszona. Pani dr powiedziała że moge wtedy spokojnie rodzić. A fryzjera mam27.07 i nie wiem spróbuje zadzwonić czy tydzień wcześniej sie nie da

Pierwsze pranie wyprane ale wywieść musi już małżom wiec czeka:( Kurcze ile ja tego mam. Nie wiem ile tych prań bedzie

Ostatnia edycja:
Do góry