reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Pati studiów to ja mu nie wróżę, bo mały uczy się jak jest z ojcem, a jak jest pod opieką matki to słyszy najczęściej, że nie trzeba się uczyć. Efekty są takie, że ma 10 lat, od półtora roku ćwiczymy z nim tabliczkę mnożenia, a dla niego ciągle 2x3 to jest np. 12... Bez komentarza. Teraz się przebujał do IVkl. Ale jak dojdzie mu od września historia, przyroda, informatyka, dodając do tego zaległości (a to przecież dopiero PODSTAWY) z polskiego, matematyki i angielskiego jakie mu się nawarstwiły przez 3 lata (bo co M może sam wskórać, jak w edukacji nie ma wsparcia drugiego rodzica??) i fakt, że zaczną się już oceny, to nie zdziwię się jak się kiblem skończy. A ona jeszcze jest taka "dowcipna", że jak słyszy od dziecka, że siedzi z Tatą i się uczy to opierdziela M za to, że się nad dzieckiem znęca! A potem w pozwie o podwyżkę pisze horendalne sumy potrzebne na korepetycje dziecka, bo to dziecko trudne w edukacji... Ręce opadają... A co do zarabiania na nią za x lat... Podejrzewam, że zmusi dzieciaka do utrzymywania jej. Bo co innego jej pozostanie? Zresztą... Jej najsłynniejsze powiedzenie, jakiego nie zapomnę do końca życia brzmi: to nie ja jestem od tego, by pracować. To inni są stworzeni po to by pracować na mnie...
A co do policji. Facet ex kiedyś siedział. Ma jakąś tam przeszłość kryminalną, nic poważnego, ale jednak (wiemy z zaufanego źródła). I już raz jak syn M był z ex u tego faceta, był najazd policji, bo z kolei żona tego faceta (teraz już jest po rozwodzie) robiła mu jazdy jak się dowiedziała, że przystawia jej rogi z ex (ale pogmatwane, ale mam nadzieję, że rozumiecie ;-) ). I wtedy ex uciekała w środku nocy z dzieckiem z tamtego domu i podrzuciła go siostrze M, zaklinając ją by nic nie mówiła M... Więc skoro matka mu takie akcje funduje, to po co ma się do tego dokładać ojciec?
A ja właśnie włączyłam przedostatnią pralkę :-)
A tak wygląda teraz 2/3 mojego balkonu :-) Brakująca 1/3 jest pod słońce, więc nie robiłam zdjęcia...
A co do policji. Facet ex kiedyś siedział. Ma jakąś tam przeszłość kryminalną, nic poważnego, ale jednak (wiemy z zaufanego źródła). I już raz jak syn M był z ex u tego faceta, był najazd policji, bo z kolei żona tego faceta (teraz już jest po rozwodzie) robiła mu jazdy jak się dowiedziała, że przystawia jej rogi z ex (ale pogmatwane, ale mam nadzieję, że rozumiecie ;-) ). I wtedy ex uciekała w środku nocy z dzieckiem z tamtego domu i podrzuciła go siostrze M, zaklinając ją by nic nie mówiła M... Więc skoro matka mu takie akcje funduje, to po co ma się do tego dokładać ojciec?
A ja właśnie włączyłam przedostatnią pralkę :-)
A tak wygląda teraz 2/3 mojego balkonu :-) Brakująca 1/3 jest pod słońce, więc nie robiłam zdjęcia...
Załączniki
Ostatnia edycja:
Pati po pierwsze - super że wszystko w porządku. Co do pacy to dziwne bo wszyscy się liczą z okresem wypowiedzenia. Ja mam 3 miesiace. I zmieniałam normalnie prace. I czekali na mnie 3 miesiace, bo nie chceili mnie puścieć wcześniej. A miesiac co to jest, własciwie nic
Asiu - ale masz dobrze z tym prankiem. Ja powolutku może jutro zaczne wstawiac, ale narazie z wieszaniem musze czekać na M, wiec moge tylko jedno dziennie
Asiu - ale masz dobrze z tym prankiem. Ja powolutku może jutro zaczne wstawiac, ale narazie z wieszaniem musze czekać na M, wiec moge tylko jedno dziennie
martusionek
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny !
Czy mogę do Was dołączyć? Chcia łam już wcześnej ale się balam czy z tą ciążą bedzie dobrze.
Dziś miałam wizytę i mój maluszek ma bijące serduszko i ma już 2cm,4mm poryczalam się jak zawsze.
Tylko ,ze zrobil mi się stan zapalny ale mam leki i bedzie dobrze mam nadzieję.następna wizyta 8 lipca z wynikami .
Pozdrawiam Was wszystkie!!!
A to mój maluszek:
Zobacz załącznik 260284
Ps. Ja codziennie wcinam kilogram czereśni i dziś się śmiałam,że to na czereśniach tak urosło moje dziecię
Czy mogę do Was dołączyć? Chcia łam już wcześnej ale się balam czy z tą ciążą bedzie dobrze.
Dziś miałam wizytę i mój maluszek ma bijące serduszko i ma już 2cm,4mm poryczalam się jak zawsze.
Tylko ,ze zrobil mi się stan zapalny ale mam leki i bedzie dobrze mam nadzieję.następna wizyta 8 lipca z wynikami .
Pozdrawiam Was wszystkie!!!
A to mój maluszek:
Zobacz załącznik 260284
Ps. Ja codziennie wcinam kilogram czereśni i dziś się śmiałam,że to na czereśniach tak urosło moje dziecię

hej laseczki
a ja bylam sobie zrobic wymaz, no ja juz normalnie nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy co ale zaczelo mnie cos wedziec i piec wiec poszlam na wymaz. a moj gin jest na urlopie wiec musialam isc do innego i powiem ze moj to po prostu strzal w 10-tke. uwielbiam faceta a do tego ma gabinet suuuuper. a ten u ktorego dzis bylam tez prywatnie tez 100zl ale szkoda gadac.
Pati super ze na wizycie wszystko ok
i nie grzebol juz sobie 

a ja dzis jeszcze zrobilam runde po sklepach z wozkami bo powoli trzeba podjac decyzje o kupnie.
a teraz spadam bo ide na bankiecik do volvo, mam nadzieje ze bedzie dobre zarelko
martusionek po pierwsze co za pytanie czy mozesz dolaczyc? Witaj w klubie a po drugie GRATULACJE
))
a ja bylam sobie zrobic wymaz, no ja juz normalnie nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy co ale zaczelo mnie cos wedziec i piec wiec poszlam na wymaz. a moj gin jest na urlopie wiec musialam isc do innego i powiem ze moj to po prostu strzal w 10-tke. uwielbiam faceta a do tego ma gabinet suuuuper. a ten u ktorego dzis bylam tez prywatnie tez 100zl ale szkoda gadac.
Pati super ze na wizycie wszystko ok

a ja dzis jeszcze zrobilam runde po sklepach z wozkami bo powoli trzeba podjac decyzje o kupnie.
a teraz spadam bo ide na bankiecik do volvo, mam nadzieje ze bedzie dobre zarelko

martusionek po pierwsze co za pytanie czy mozesz dolaczyc? Witaj w klubie a po drugie GRATULACJE
Matusionek słodki fasolinek
nie ma czego się bać tu kciuki zaciśnięte non stop więc musi być dobrze
a o to wieloryb
ze sflaczałym brzucholkiem,mam wrażenie ,że zrobił się mniej napięty...ten mój zbiorniczek na Julianka
a o to wieloryb
Załączniki
reklama
fajny bamboch
z brzuchami tez sie scigamy olu hihi
martusionek ten watek to nie jest grupa zamknieta ;-) wiec pisz ile chcesz a dziewczyny ktore nie sa w ciazy tez moga przeciez tu pisac :-)
dobranoc-ide juz nynać
a tak dla smiechu to wysle wam tu filmik, moj kot jak byl maly to zachowywał sie podobnie
[video=youtube;0Bmhjf0rKe8]http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&feature=related[/video]

martusionek ten watek to nie jest grupa zamknieta ;-) wiec pisz ile chcesz a dziewczyny ktore nie sa w ciazy tez moga przeciez tu pisac :-)
dobranoc-ide juz nynać
a tak dla smiechu to wysle wam tu filmik, moj kot jak byl maly to zachowywał sie podobnie
[video=youtube;0Bmhjf0rKe8]http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&feature=related[/video]
Podziel się: