reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Just w końcu foteczka:) ale on poważny się wydaje:)normalnei jakby już coś obmyslał! słodziaczek
Lili najważneijsze,że się odezwalaś,nie zostawiaj nas na długo! bo tu naprawdę wszystkie się martwimy.mam nadzieję,że wszytsko sobie ułożycie i szybko do nas wrócisz

a ja dzisiaj wróciłam do domu i wymiotowałam!!! nei miałam zbytnio czym,ale miło nie było:( ironia w czwartym miesiącu?!:)

Just ślicznego masz synka :-) i od razu widać że mężczyzna :-) i rewelacyjną ma czuprynkę...uwielbiam takie włoski u dzieciaków.
Jeszcze raz gratuluję !

Lili - super ze sie odezwałaś, bo bardzo sie martwiliśmy. Ach ci faceci zawsze coś namieszają
just- jaki slodziak. Ojejku.A tak serio gdzie te dzieci mieszcza sie w brzuszku
Olu - widzisz w ciązy to nigdy nic nie wiadomo, kiedy co będzie sie działo

Mam pytanie do dziewczyn czy czułyście co jakiś czas takie szczypiące ukłucie w kroczu. czasami to podobne przy zapaleniu pęcherza, ale to nie jest przy załatwianiu sie tylko ogólnie i wydaje mi sie że to troche inne odczucie.

lilijanna wreszcie sie "pokazalas"....oby wszystko sie ladnie wyjasnilo....ehhh ci faceci...potrafia czasem doprowadzic do szalu-wiem cos o tym...sciskam...
just co za piekny dzidziolek,a wlasciwie chlopiec-faktycznie od razu widac ze synus :tak: cudne oczka ma-jak węgielki :-)
ola mamy przyklad ze w ciazy rozne dziwne rzeczy sie zdarzaja hehe a moze poprostu cos ci "stanelo"na zoladku :confused:
daa trzymam &&& za ostatnie pozytywne zaliczenie ;-)
aneczka za twoje wyniki tez trzymam kciuki...zeby sie okazalo ze to nie cukrzyca...a swoja droga to wiem ze to badanie mnie czeka i sie go normalnie........boje :zawstydzona/y:...boje sie ze po wypiciu tej glukozy zemdleje gdzies albo puszcze pawia na srodku laboratorium...no glupia jestem ale coz..jeszcze nie mialam robionego tego wlasnie badania...

Kasikz, aniołki no nie wiadomo:) ale nei będę narzekać bo w tej ciąży to pierwszy raz,a w tamtej zdarzało się dość często.
aniołki podejrzewam witaminkę bo ją najbardziej czułam,tyle,ze to po dwóch godzinach:)

idę spać:)mam ponad godzinę do wyjścia do następnej pracy to akurat spożytkuję dobrze ten czas:)
a że szybko wrócę to potem zajmę się obiadem itp:) a co tam

Ostatnia edycja:
czesc kobietki:)
just no jeszcze raz gratulacje a Szymonek cuuuuuudny i nie wyglada na tygodniowego bobaska, a jeszcze te cudne wloski, no slodziak:-)
Ewitka dzis w tvn bylo o podrozowaniu samolotem i lekarz mowil ze mozna tylko dobrze zeby nie siedziec przez cala podroz tylko pochodzic zeby krew w nogach lepiej krazyla, tak ze smialo bez obaw na wakacje marsz:tak:
olu no to wymyslilas:-p teraz???? wymioty????a swoja droga to wspolczuje.
Aneczka trzymam kciukasy zeby sie okazalo ze to nie cukrzyca ciazowa, no a gdyby to najwazniejsze ze wykryta i bedzi nad nia kontrola a po ciazy przejdzie. a pokoj sliczny na przybycie synka:tak:
Lili no z facetami juz tak jest, zero wyobrazni, przewidywania czegokolwiek, nawykrecaja i tylko czlowiekowi nerwy psuja, trzymaj sie cieplutko
kasikz ja czesto miewalam takie klucia ale w sumie to nigdy nie zapytalam o to gina bo zapominalam tym bardziej ze po ok 2 dniach zawsze przechodzily

a ja mam jakies schizy zamiast byc coraz spokojniejsza to sie nakrecam ze urodze przedwczesnie i ze nie bedzie ok, a najgorsze ze dwa dni temu bylam na wizycie i wszysko jest ok. no normalnie psycha mi siada:(
a na dodatek strasznie doskwiera mi kregoslup a zwlaszcza ledzwiowy juz normalnie nie moge siedziec dluzej niz god. a co to bedzie pozniej?

Ostatnia edycja:
kasikz jedna z listopadówek miała podobnie, po alarmie u ginka okazało się że to "normalne i częste"

aniołki ja lepik muszę wypić do 10lipca bo 12 mam być na wizycie z badaniami...ehh...na szczęście zrobie wyjątkowo badania u mojej mamy w gabinecie bo również boję się że coś się może dziać niefajnego.

witam
lili dobrze ze sie odezwałas, napisz choc smska do ktores jakby cie dluzej mialo nie byc ;-) no i trzymam kciuki za poukładanie wszystkich spraw

ja dzis tylko o sobie...
bylam na badankach z rana jutro wyniki a w poniedzialek wizyta...
no i bylam na targu i wreszcie dopadlam ladne spodnie ciazowe takie eleganckie szare w sam raz na egzaminy i do kościoła i nareszcie mam w czym chodzic bo juz zadnych spodni nie dopinałam
a co do glukozy ja sie pytalam u mnie czy jak bede robic to badanie czy moge przyniesc sobie cytryne i powiedzialy ze nie ma sprawy :-) wiec najlepiej zapytajcie czy mozecie tez ta cytryne do tego dolac bo ponoc wtedy smakuje jak lemoniada

papa ide wcinac truskawki i robic pomidorowa bo mam juz ochote a na meza sie nie doczekam bo wraca o 18stej...

reklama
a prawda jest taka ze ta glukoza do wypicia jest ok i to bez cytryny a najlepiej na raz i nic sie po niej nie dzieje. zadnych spadkow formy w stylu zaslabniecia. a tak w ogole to moj P. pije slodsza kawe:-p:szok:

Do góry