reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wpadłam na chwilkę a tu takie cudne wieści...

Just GRATULUJĘ!!! Niech synek rośnie zdrowo a Ty wracaj szybko do sił!

Swoją drogą nie wiedziałam że Just też czeka na Szymonka... :-D

Ola** no zobaczymy czy zrobi to połówkowe. A co dokładnie mierzą na takim połówkowym.

Just - a jednak cichaczem do szpitala :-D Gratuluję Synka, no i ma imię ;-) To teraz czekamy i na Ewelę i na Ciebie.
Kasikz - super, że Mała ok, a że nisko siedzi to już siedzi jakiś czas i posiedzi do 40tc :tak:
Agatko - zdjęcie Alicji na cpp jest przecudowne :-)
Mysza84 - no bo u mnie się nic nie dzieje, nuda kompletna ;-) W tej chwili zaczęliśmy remont drugiej części salonu.

A propo remontu, podjęlismy decyzję, że jedziemy z koksem, po czym wieczorem A. położył się na chwilkę przy mnie i mówi
- Kochanie, ale rozpakujesz się 5.08 dobrze?
- No tak 5.08 i tyle
- Córcia bądź tak kochana i tego 5.08 do nas przybądź
Po czym zrobił rozbrajającą minę i dodał łobuzersko: Bo mamy w **uj do zrobienia jeszcze :-D

Witajcie!

Wpadam tylko na chwilkę... po prośbie :-)

Proszę o kciukasy &&& bo dzisiaj o 15 mam wizytę.

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!

JUST + EWELA - GRATULACJE !!!!!!!!

...ale kawalerka czeka....... na brzuszkowe dziewczynki... ;-);-)

pozdrawiam dziewczynki
trochę się nerwuję przed dzisiejszą wizytę...
ale liczę że jak zwykle wasze &&& pomogą

Myszka moje kciuki zaciśnięte...
ja mam wizytę na 18

reklama
Do góry