reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pisałam sms-ka do Eweli28 i dostałam taką oto odpowiedź :-)

"Hejka, my w czwartek dopiero wychodzimy i to po 18stej. Już się lepiej czuję, tylko z mlekiem mam problem, w dzień mi leci, a w nocy w ogóle nie mam nic mleka, tragedia. Dzisiaj mi koleżankę przywieźli też po cc, także będzie z kim pogadać. Kurde to współczun dla Just. Pozdrów dziewczyny i nie produkujcie za dużo stron. bo nie nadążę was czytać. Buziaki."

Mam też zdjęcie i zaraz dorwę się do kabla to wrzucę, w każdym razie chłopak do schrupania. :-D Co do Just w smsie dotyczy tego, że pisałam, że jeszcze jest w dwupaku.

Ola81 - dobrze, że się odezwałaś, a słówko o sobie :dry:
Daaa - gratuluję 5 ;-)
Mysza84, LucyF - ino śmigajcie na te badania i nie przeginać :dry:
Jeżynka - senność, mdli? Hehe znam to cudowne uczucie, da radę przetrwać :-p
Just79, Kasikz - do tablicy, słówko o sobie ;-)
Agatko - Twoja Córcia jest kochana, a daj na Nią okiem rzucić :-)

Poniżej Mały Tomaszek Eweli28 :-D

Załączniki

• P140610_13.08.jpg
    P140610_13.08.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Ja już po badaniu.

Jejku jaki Tomaszek jest śliczny...faktycznie do schrupania ale wcześniej do wycałowania.
A jeszcze niedawno w brzuchu dokazywał... CUDNY!

GosiaLew MOJE WIELKIE GRATULACJE!!!!!! DOPIERO DOCZYTAŁAM. aLE SIĘ CIESZĘ!!! :-)

Dzięki. Lepiej pochwal się jak u Ciebie ciąża mija. Dziewczyny się dopytują, przełam ten komputerowstręt i skrobnij coś częściej ;-)

Ja zaraz uciekam do pracy, jak zwykle spałam długo.

Śliczny ten synuś Eweli, raz jeszcze gratuluję.

No a Just to może rzeczywiście już na porodówce.

Miłego dnia.

Mysza84 - no to teraz tylko i aż wizyta :-)
Kasikz - jest dzisiaj na USG, jestem ciekawa wyników i jak tam szyjka, trzymam kciuki :dry:
Ola81 - no to trzymam kciuki za wizytę ;-)
GosiaLew - Twój suwaczek nabiera tempa z dnia na dzień :tak:

Kurcze jakby Just była na porodówce to miałybyśmy tu wieści od Agatki albo Kasikz, bo myślę, że telefonami są wymienione. A jednak cisza. A może Just po prostu okna myje licząc na cud :-D

Widzę,że dzień jak codzień:)wysyłanie Just na porodówkę:) ale może w końcu słusznie:)
kciuki za wizytę Kasikz i odrazu za wizyty jutrzejsze
Mysza to połówkowe było ?napisz coś więcej
Lili ja naprawdę tłusta się zrobiłam,nawet uda jakeiś takei większe.a brzuch bardziej gruby niż ciążowy Juliankowy:)no ale już z M jakoś się dogadaliśmy w końcu.Kłótnie zażegnane:)

Fajnie ,ze odezwały się dziewczyny co się dawno nie meldowały.GosiaLew,Jeżynka.[/B]Lena pozdrawiam:)
Ola 81 widzę,że mu suwaczek mamy zbliżony bardzo:)kiedy masz połówkowe?ja 16lipca

ale słodki synuś Eweli:)neich Ewela wraca do nas szybko i więcej zdjęć wstawia

Ostatnia edycja:
reklama
A ja szyjki nie będę miala sprawdzonej. Bo żeby sprawdzić szyjke trzeba by dopochwowo i jeszcze podważyć pessar zeby bylo coś widac, A na to usg ide do innego lekarza, wiec on raczej nie będzie sprawdzał. Poza tym lepiej tam nie grzebać za często , bo i tak sie skróciła
Dzięki za kciuki. Mała dzisiaj poszalala wiec pewnie na usg będzie strasznie sie wiercić, bo dzisiaj ewidentnie ma taki dzień

Do góry