reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ola** ja jutro mam wizytę i się właśnie zastanawiam czy mi już połówkowe zrobi. Zobaczymy.
Jak nie to przynajmniej kolejna wizyta będzie szybko :-)

Lili a co u Ciebie ? Bo tylko odpisujesz wszystkim a o sobie ani słowa.

kasikz &&&&&

Agata podałaś ostatnio link do aukcji sprzedającego na allegro...czy kupowałaś może u niego prześcieradełka frotte ? Chodzi mi o tą firmę PPHU RYŚ

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie ciężaróweczki!!!!
Cieszę się że tyle Was tu przybyło.
Gratulację dla Eweli - śliczny chłopaczek z tego Tomaszka.
A co z Just - u niej też już końcóweczka.

Pozdrawiam.

profil.jpgziew1.jpg3d1.jpg3d3.jpg3d2.jpg

Wróciłyśmy . Wszystko w porządku Pola ślicznie rośnie. Tak jak myślałam poprzednio trochę waga byla zaniżona. Waży teraz 2 kg. Jest słodka. Już tak ślicznie ziewała. Ładnego zdjęcia prawi nie dało sie zrobic , bo tak była przytulona do mamusi. Z gorszych wieści lezy dalej strasznie nisko na szyjce

Ostatnia edycja:
witam
pare dni chyba nie zaglądałam...

ewela gratuluje maluszka na świecie :-) choc chyba gratulowałam już ale ładniutki kawaler do wziecia hihi

u mnie wszystko ok
przyszły do mnie kolejne spodnie tym razem rybaczki z H&M za 10zł i są super znalazłam drugą taką aukcje, za godzine sie konczy wiec jakty ktoras chciala to niech licytuje aha i wedlug mnie rozmiar to S a nie XS ja musiałam porządnie sciagnac tą gumke zeby lezaly dobrze na brzuchu a w brzuchu mam 82cm póki co wiec moze byc dla kogos kto ma rozmiar S i juz fajny brzuszek :-) w ogole strasznie ciazowo w nich wygladam :-D
Super bawełniane na lato "H&M" XS (1067507879) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

apropo w h&m sa przeceny ciążowych ciuszków, jakbyscie chciały coś kupić to lepiej się pospieszyć

SMS od JUST:
Kto by pomyślał że nasz synek Szymonek będzie taki punktualny.Łatwo nie było ale najważniejsze ze skarb jest z nami cały i zdrowy

GRATULUJEMY

Ostatnia edycja:
just alez sie ciesze...kolejny skarb po tej stronie :-) witamy Szymonku na swiecie :tak: i gratulacje dla rodzicow!!!faktycznie sie synus wbil rowniutko w czasie ;-)

WOW A JEDNAK!!!!!!!!!!!!! JUST ROZPAKOWANA!!!!ALE SUPER!!!
ALE TU MILUTKO DWA SŁODKIE DZIDZIUSIE:) W KOŃCU NIE W BRZUSZKACH MAMUŚ

Kasikz ale te nasze kciuki działają:)najważniejsze,że z Polą wszystko ok! na pewno wytrzymacie do samego końca nawet z małą nisko
Mysza ciekawe ale pewnie zrobi połówkowe bo to przecież już 20tydzień.a swoją drogą to dopiero chwaliłaś się ciążą a już połowa:)

reklama
Do góry