reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ola** - wielorybie :-D Jemu się nadal podobasz tylko TY sobie coś w tej głowie układasz nie tak, rozumiesz? Więc przestaw się na odpowiednie fale i tyle.
Lena77 - a środa tuż tuż, a może pochwalisz się brzuszkiem nam tutaj?

reklama
Agatka daj przepis na taką grzeczną Alicję...

hmmm a tu mnie zaskoczyłaś:)
w ciąży byłam straszny nerwus i Alicja też nerwusem jest...
jak coś chce to na już i nie ma zmiłuj bo afera gotowa...;)

a poza tym nie pracowałam a słyszałam teorię ze wtedy człowiek jest spokojny -żyje wolniej , nie martwi się o nic poza "co zjeść na obiad" i "o której wstać" -życie wolne spokojne i to ponoć się udziela...

A tak naprawdę mam chyba szczęście -wróżka mi powiedziała że będę miała dziecko jakie sobie wymarzyłam:) i Alicja właśnie taka jest;)
Mam szczęście że nie jest kolkowa, ze płacze rzadko, że jakoś się dogadujemy, ze ma swój plan dnia (który przestrzegamy i szanujemy bo to też ważne -o 20 kąpiel, cyc i spać -co dla niej jest mega istotne), obserwuję Ją cały dzień, mam dla niej czas, nie zamęczam zabawami kiedy chce spać, nie budzę kiedy śpi i jakoś mija dzień za dniem...

Aneczka77 odezwij się!!!!

Dziewczynki jestem z Wami, podczytuję Was ale nie wiem dlaczego nie mam weny

Czesc dziewczynki.
Przyznam sie,ze pierwszy raz zagladam na ten watek...Jednak juz wiem,ze bede zagladala czesciej bo milo poczytac co u Was slychac:-)
Just nie moge juz sie doczekac Twojego malenstwa:-)
Liljanno Tobie to do konca juz tez bardzo szybko zleci:-)
Agatko super,ze Alicja jest taka grzeczna.Ja tez nie narzekam.Kiedys pomeczylam sie troszke bo Julia miala kolki,ale to juz daleka przeszlosc...A teraz to jest super i mam cudowne dziecko.Zabki wyrosly bezbolesnie...Ogolnie Julia placze bardzo rzadko...
Duzo sie smieje i gaworzy.
Rano jak sie podejdzie do niej do lozeczka to zawsze mnie wita slicznym usmiechem.To jest naprawde mily widok:-)
Julcia budzi sie miedzy 6.30 a 7.30,przewijam ja i daje butelke a potem biore ja do siebbie do lozka i sobie spimy czasami nawet do 10-hihi.

Witam:-) U mnie na razie ok, mam problemy z internetem i nie mogę przez to często zaglądać:-( czekam do następnej wizyty u lekarza ale to dopiero w lipcu:sorry2: Coraz bardziej mnie mdli i senność daje we znaki, zwłaszcza w pracy:-p
Ewela, gratulacje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!

Włączyłam net żeby znaleźć punkt pobrań od razu z laboratorium...bo tak się zorientowałam że jak wyniki będę miała jutro o 10-11 to już będę na wizytę na zapalenie jechała.
No i oczywiście musiałam zaglądnąć.

kasikz odkładasz tak jak ja a później będziesz kombinować :-D jak ja!
Agatko ciekawa teoria z tym niepracowaniem

Jutro wizyta :-) już się nie mogę doczekać. Ciekawe jaki Szymon już duży... :-)

Miłego dnia Wam życzę!

Ja się melduję :-):-) ... i spadam :-p:-p:-p

Muszę iść z siebie człowieka zrobić, bo coś go ostatnimi dniami nie przypominam, a trzeba na uczelnie po wpis jechać (pochwalę się - po 5 z egzaminu) ;-);-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Witajcie
daa- trzeba żeby ludzi nie straszyć. Ja dzisiaj ide na usg i też trzeba coś ze sobą zrobić:)
Olu81- jak się czujecie? Jejku juz masz 15 tc. Ale ten czas leci
Czyli jutro lena i mysza- maja wizyty.Powodzonka

Do góry