reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Melduję się:-) dobrze że chociaż na tym wątku jestem na bieżąco:-D

Więc tak mam już dziś za sobą dentystę -Pani powiedziała ze widać ze biorę witaminy bo zęby -fakt są słabsze ale i tak w niezłym stanie:tak:
Z poczty odebraliśmy moje spodnie i do tego tunikę
JEANS SPODNIE CIĄŻOWE CENA HURT 34 - 58 TUTAJ 38 (874834401) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Polecam -naprawdę wygodne!!! i długie nogawki:tak: S powiedział ze wyglądam w nich sexi -ale zawsze to mówi i nieważne co mam na sobie więc sie nie liczy:-)

Pati.b następna mam nadzieję już nie przyjdzie!!! a kysz od dziś już będę tańczyła do księżyca

Just79 ciężko jest określić jakie bóle są ok -czytałam gdzieś że ból w środkowej części brzucha nie jest -a mam ciągle uczucie kłucia w szyjce a do tej pory pomimo tego było ok. Na pewno ok są pachwiny -oj ciągną... no i Ty już się na boki rozrastasz więc pod żebrami może rwać -a przygotuj się na przesuwanie żołądka wątroby i wszystkiego do góry:baffled::baffled::baffled::baffled: ja chodziłam na czworaka przez parę godzin...

Ewela28 bardzo ładna posciel tylko u mnie biała odpada -nie umiem prać białych rzeczy i już:-(

Asiu
nie ważne jaki pokój -ważne że do tego pokoju wniesiesz małą istotkę:tak:

Diana81
no słaba rasa:-D :-D :-D :-D mój S przeżywa każdą wizytę u dentysty jakby mieli go kastrować -a to przecież zwykłe wiercenie:confused:

Kasikz w domu da się usiedzieć...mjeśli sie dobrze czujesz możesz zapisać się na jakiś kurs np. Ja żałuję że tak długo byłam do niczego:no: ale później, teraz mogę góry przenosić:-) a co mam mówić w pracy??? nic -na pytanie czy wrócę zawsze mówię "lekarz zdecyduje w końcu jest fachowcem".

Koti
czyli ten wózio ma gondolkę spacerówkę i fotelik z bazą do auta??? a koszule nie rozpinane na cyca??? ja szukam takich z rozpięciem:tak:

Lilijanna fajnie tak na krócej chodzić... ja wiem po sobie że jak się idzie na L4 "na chwilkę" to już się nie chce wrócić...:-p przecież można odpocząć zamiast się urzerać i denerwować

Ilonka26 ja do dziś jak idę do wc patrzę czy nie ma smurzek krwi CHOĆ NIGDY NOE KRWAWIŁAM... a jak kłuje to się rozciąga:tak:

Alutka17 wspaniale:-D :-D :-D :-D :-D synusiowie są dla mamuś -ja zawsze mówiłam ze pierwsze zdanie mojego syna będzie brzmiało "jesteś piękna mamusiu":-D ech ta próżność

Mama sówka
super:-D :-D :-D :-D ja mam kuzynkę która maluje pięknie i jak będę już w 35/6tc to chyba do niej pójdę żeby mi brzucho pokolorowała i zrobię jakieś śmiechotne zdjecia!!!

Dziewczyny ja jestem mleczna jak krowa!!!!! S wczoraj leży koło mnie i gada jakie to mam wielkie cyce (w końcu z a na c) i jak mała będzie miała co jeść i zaczął mlaskać i OD TEGO MLASKANIA zaczęło mi lecieć:szok: masakra jakaś!!!

Diana81 no słaba rasa:-D :-D :-D :-D mój S przeżywa każdą wizytę u dentysty jakby mieli go kastrować -a to przecież zwykłe wiercenie:confused:
No po tym tekście to po prostu zaczęłam rechotać do monitora :-D:-D

Widzisz to będziesz mogła zaoszczędzic na laktatorze ;-) w razie problemów S po prostu zacznie mlaskać :-)

A co do brzucha, to mi od weekendu coś się chyba zaczęło powiększać mieszkanko malucha, bo to z prawej to z lewej pociągnęło, no a wczoraj to cały dzień czułam brzuch. W sumie nawet nie to, że bolał, tylko albo niewygodnie było, albo coś go uwierało itp. itd

13x13
"Dziewczyny ja jestem mleczna jak krowa!!!!! S wczoraj leży koło mnie i gada jakie to mam wielkie cyce (w końcu z a na c) i jak mała będzie miała co jeść i zaczął mlaskać i OD TEGO MLASKANIA zaczęło mi lecieć:szok: masakra jakaś!!! "
Hi hi no nieźle się bawicie, dzieci :-) Pocieszę Cię że tylko więcej może lecieć. Pamiętam czasem wystarczyło że mój młody zapłakał mnie w drugim pokoju zaczynało tryskać i to na prawdę tryskać, jak go przystawiałam bałam się że mu mleko oczy wybije! Ale powiem jescze że od tamtej pory traktuję moje piersi inaczej, już nie są miłymi zabaweczkami tylko POKARMEM. Nawet jak od 3 lat nie karmię, to już jakieś takie nie moje.

Agatko koszula jest w wersji dla leniwych :-D ma zakladke pod ktora sa ukryte dwie dziury na cyce :-p (jak się przypatrzysz zdjęciu to przez środek jest taki pas materiału) a co ja bede sie jeszcze z guzikami szarpac jak mały będze wyć, rozchylasz i smok na wierzchu ;-)

tak wózio jest 3 w 1. do fotelika maxi cosi mozna sobie dokupić bazę isofixa albo easy base.

Ostatnia edycja:
to ja juz niewiem ,jeden lekarz mowi tak, drugi inaczej :baffled:

ja w kazdym badz razie wale w brzuch :tak: bo to juz miejsce znam. Moze i on mial na mysli gruba skóre,a inaczej mu sie powiedziało,a niewiem :sorry2:

Dziewczyny czy w 2 trymestrze bierzecie magnez b6. Mi pani wpisała w książeczke od drugiego trymestru i nie pamiętam .Bo wpisała chyba 2 x dziennie. I nie wiem czy nie chodziło jej o sytuacje kiedy bede miała skurcze , czy cały czas mam brać. Nie zapytałam sierotka i nie wiem

reklama
Just o dobrze że brzusio się powiększa -ja właśnie czuję jak mi dziecię wpycha pupę w żołądek -zastanawiam się jak Ona to robi:-p

Diana i co??? i koniec zabawy cycami:confused: To taki pół-celibat mam:baffled:

Koti to takie cuda:-D no to ok bo też muszę parę zamówić:tak:

Ewela28 rób jak lekarz kazał:tak:

Asiu
ale tam są podane wymiary spodni:tak: a są tak wygodne że nawet jak większe kupisz to z powodzeniem po domu możesz latać:tak: długość jest standardowa, później mierzysz tyłek i uda -i patrzysz w tabeli -ja np dupsko mam na 38 a uda na 36 więc wzięłam 38 i są super:tak:

Kasikz ja biorę od chyba 16tc??? jakoś tak wcześniej niż Koti zaczęłam. MagneB6 2x1 codziennie. Skoro lekarz przepisał to bierz -nie zaszkodzi a zapobiegnie skurczom:tak: doraźnie to no spę

A ja zrobiłam sobie pazurki:-) jakoś tak mam coraz więcej czasu i energii

Dziewczyny normalnie brzuch mi się podniósł pod brodę:confused: rano miał jeszcze inny kształt -ale czad:-D

Do góry