Kasikz,
Agatko - no tak, ja zrezygnowałam z rodzenia w Poznaniu, na rzecz mniejszego szpitala, gdzie mój gin jest ordynatorem. I jak będę rodzić to może ustrzeli się jeszcze jedna szczęściara, ale myślę, że więcej niż dwie sztuki naraz rodzące to i tak małe szanse. Więc położne inaczej swoją uwagę i pracę rozkładają. No chyba, że mnie skurcze znienacka złapią w Poznaniu, no ale lepiej nie
Pati.b - zlituj się i tak się o ten poród nie dopytuj, bo mnie już wszystko boli ;-)
Agatko - wcale nie zachowałaś się brzydko, trzeba było jeszcze za szmaty ją wziąć i kazać na rower się przesiąść
Just - jak żyjesz?
Ola** - jak tam wizyta?
LucyF - ja nie robiłam 3/4d, bo jakoś tak nie czuliśmy potrzeby.
Daaa - trzymam kciuki w takim razie, fajnie, że Cię wcisnęli gdzieś
She - sukienka będzie pasować idealnie, z butami masz rację czekać do końca i koniecznie laczki na zastepstwo, raz ciąża, dwa upały. Ja o godzinie 1 nie czułam już nóg, a nie miałam butów na zastępstwo bo nie było takiej opcji, gdyż ja mam 1,70 a A. 2,00 więc 8cm obcas był obowiązkowy, a zmiana butów na płaskie oznaczało zmasakrowanie sukienki, o 3 wypraszałam gości
Łóżeczko super. She jaki to jest kolor ścian, bardzo mi się spodobał
Dziewczyny wczoraj padłam po tych zakupach, w domu zlądowałam o 23:30, bo jeszcze posiedziałam u rodziców, bo wyjeżdżają na tydzień na wakacje. Zakupy poszły błyskawicznie, jako, że siostra swojego czasu była trochę grubsza, wpadła na pomysł, że trzeba jej szafę przejrzeć i tak też uczyniłyśmy i wróciłam z całą siatą fajnych ciuchów, ale chcę jeszcze leginsy zakupić tak czy siak.
Zakupiłam sobie sandały (nie sandałki) w Alpinusie, takie szerokie co bym miała pewność, że wejdę w nie o każdej porze dnia
Bardzo ładne.
A największą frajdę zrobiły mi zakupy w croccodile, bo oczywiście
Just pojechałam do Factory Outlet i jakże się zdziwiłam cenami
Powiem Wam, że moje ustrzelone na allegro body crocodille przepłaciłam średnio każde o 1 zł, czyli nie majątek, ale fakt, że siora miała rację.
A, że na wieszakach było całe inne mnóstwo ciuchów w przecenach to zakupiłam:
- 1 szt body z długim rękawem 56 - i tu się rozwiązał mój przedwczorajszy dylemat
- body 62, 68, 74, 80.
A zresztą zaraz aparat uruchomię i w końcu nadrobię wszystkie obiecane foty :-)