reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Diana_81 - super te koszulki, dasz namiar na tą z prawej? ;-) EDIT: tzn. lewej :-p
Kasikz - zrobiłam rachunek sumienia poszłam do szafy i na kartkę spisałam na kartkę co mam, żebym się nie zagalopowała za dużo
Mysza84 - piękne są te bluzeczki co zakupiłaś, ja liczę, że dorwę jutro coś na mieście, bo inaczej musieliby mi helikopterem sprowadzać, bym miała je na wczoraj ;-)

Potem pochwalę się co upolowałam. Póki co stoję przed dylematem oto takim: długi rękaw czy krótki. Póki co trafiam w krótki i stąd dzisiaj moje rozterki. Poród sierpień, choć ostatnio straszył już połową lipca, ale wolę się trzymać terminu 5.08 - jakoś tak psychicznie mi lepiej :-p Sierpień ma być gorący - niby. No ale z długim też by wypadało coś mieć, nie? Jak mieć to ile? Dwa, trzy, cztery? Normalnie czuję się zielona. Jak w podstawówce kiedy próbowali wytłumaczyć, że 5x2 to 10. :baffled:

reklama
Lilijanna to 9fashion a kupiłam tutaj:
Koszula nocna ciążowa - Raquel róż. | Piżamy | Sesile.pl
bardzo ładna, wygodna do wyciągania cyca. Tylko teraz się zastanawiam, że biała będzie mnie stresować jak będzie ze mnie lecieć. Ale wymyśliłam że pomiędzy koszulę a mnie włożę takie wkłady z ceratką, żeby w szpitalu się nie stresować. Nie wiem tylko czy mi d..pinki nie odparzą? :)
A bluzki, to i takie i takie. Pogoda nasza ma to do siebie że dziś jest 30 st a jutro 15... I co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz...

Lilijanna ja dzisiaj zamówiła...napisałam @ że pilnie chciałabym dostać i otrzymałam odpowiedź że dzisiaj wysyłają...więc na jutro będą. Dzisiaj i tak gonię po domu w majtkach i koszulce na ramiączkach, bo w innych ciuchach można się ugotować.

Myślę że nastaw się na krótki, bo w razie "zimna" zawsze coś na grzbiet narzucisz. Choć jedną z długim na pewno też warto mieć.

she no to super ze nie trzeba antybiotyku, lykaj ta flegamine moze troszke zlagodzi
kasikz no tak czytam o tej Twojej szyjce i zastanawiam sie bo moja kolezanka jest w 11 tyg i ma szyjke 2 cm i lekarz nic nie mowil nawet nie kazal jej lezec????? no skoro Ty jestes juz w takiej zaawansowanej ciazy i masz 2,4 i twoja gin mowi ze jak na ten tydz to obleci to moze ja powinnam powiedziec kolezance zeby to sobie z jakims innym ginem skonsultowala
lili nogi w gore i odpoczyneczek
a ja dzis posiedzialam w ogrodzie w cieniu i w pewnym momencie musialam sie ewakuowac do domu bo mi sie slabo zrobilo:szok: ja ktora zawsze uwielbialam 40 stopniowe upaly musze odpuscic:sorry2:

LucyF - ogólnei przyjmuje sie że poziom 2,5 cm uznaje sie za szyjke nie wydolną. Oczywiscie czasami zdarza sie że ogolnie szyjkla jest krótka, taka uroda.

witam
o matko mysza ale drogie te tuniki :-O ja bym tyle nie dała bo sknera jestem no ale ładne i to bardzo :-)

kurcze dziewczyny poradzcie cos na skleroze bo od poniedzialku zapomina mi sie wziasc luteine podjezykowa, mam brac trzy razy na dzien i ostatnio zapominam wziasc albo rano albo po poludniu takze czasem biore tylko dwie, bo nie chce brac tak duzej dawki na raz.... wiem ze juz leci 13 tydzien i łozysko już powoli produkuje progesteron no ale stresuje sie jak mi sie przypomnie ze nie wzielam tej tablety...

wczoraj mnie adam doprowadzil do łez ze śmiechu... bo głaskal mój brzuchol i mówi do mnie "dziwny masz pępek... jakiś inny hmmm widac w nim dno" w życiu tak sie nie uśmiałam, mój chlop ma pępek taki jakby do kręgosłupa mu ta dziurka sięgała :-D i chyba dlatego tak sie zdziwił

macie może rade na krostki na dekoldzie, ostatnio mi sie robia takie z woda a potem zbiera sie w nich ropa jak je wycisne to mam takie brzydkie czerwone, zreszta jak nie wycisne to tez sa czerwone.. nigdy tak nie miałam i nie wiem z czego to może być.

ps ja tam nie wiem jaka mam szyjke... ale łozysko jest na tylniej ścianie i wysoko, mysle ze jest ok :-) mam taką nadzieje

ide sie uczyc papa

aha Carri kazała was pozdrowić i przekazac że wszystko ok u niej ;-)

LucyF, Kasikz - a z tą szyjka to nie jest tak, że ona na początku jest krótka, potem się wydłuża i znowu się skraca? Coś mi tak we łbie świta, ale nie dam sobie głowy obciąć. :baffled:

Jestem po rozmowie ze szwagierką i mimo moich prób i włożenia mega wysiłku w rozmowę ponownie stwierdzam, że z nią się nie da :no:

reklama
help me, dziewczyny jakie spodnie ciażowe z allegro są ok, ja musze cos juz kupic a w sklepach to wszystko koło 150zł a ja tyle nie dam za ciuch bo sie nazywa ciażowy... a jakos i tak do d... wiec juz wole taniej z allegro coś kupić wiec plisc doradzcie mi... mam tylko problem bo te panele mi zjezdzaja bo mierzylam takie spodnie w sklepie... kurcze i co teraz? mi tak bedzie cala ciaze to zjezdzac czy jak... czemu to tak jest ze nic ładnego do kupienia nie ma wszystko wyglada jak worki pokutne...
swetry i bluzki zrobie se na szydelku ale gacie juz nie bardzo bo dziwnie bym wygladała....

Do góry