reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Pati czasami są takie bez panela tylko z gumkami po boku.
Nie wiem czy lubisz legginsy, ale ja kupiłam takie i są świetne, wyglądają jak jeansy, wygodne są jak legginsy i nie mają panela na brzuch MAMA LICIOUS jeansy rurki legginsy ciążowe 29 (1071156829) - Aukcje internetowe Allegro
Może i drogie ale wygodne bardzo i całe wakacje pewnie w nich będę biegać.
Nie wiem czy lubisz legginsy, ale ja kupiłam takie i są świetne, wyglądają jak jeansy, wygodne są jak legginsy i nie mają panela na brzuch MAMA LICIOUS jeansy rurki legginsy ciążowe 29 (1071156829) - Aukcje internetowe Allegro
Może i drogie ale wygodne bardzo i całe wakacje pewnie w nich będę biegać.
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS L *wysyłka gratis* (1071678049) - Aukcje internetowe Allegro
ale zamow rozm mniejsze niz nosisz i pierz tylko recznie,bo sie skracaja. Ja je nosze i jestem zadowolona :-)
ale zamow rozm mniejsze niz nosisz i pierz tylko recznie,bo sie skracaja. Ja je nosze i jestem zadowolona :-)
Mysza84
ewela czy te spodnie na ciepłe dni będą się nadawały ? czy to raczej taki bardziej jeansowy grubszy materiał ?
Bo myślałam o tych białych...
już doczytałam że to jeans denim... ale jak uważasz ? na upalne dni to wiem że najlepiej żywo nago, ale czy nie będzie w nich okrutnie grzało się siedzenie.
Bo myślałam o tych białych...
już doczytałam że to jeans denim... ale jak uważasz ? na upalne dni to wiem że najlepiej żywo nago, ale czy nie będzie w nich okrutnie grzało się siedzenie.
dzieki ewela, widzialam takie na targu i wlasnie byly za duze choc S-ki a niestety XS nie mają...
buu a co do tych leginsów to fakt ładne ale jak dla mnei za drogie, mój chlop musiałby zarabiac z 5 tysiecy zeby bylo mnie na to wszystko stac, a jakbym nawet miala takie kupic to juz bym w sklepie kupila niz na allegro bo tyle kasy to już wole wydac w sklepie i miec pewnosc ze jakosc jest super ;-)
jakby ktoras z dziewczyn miala jeszcze jakies linki to plils wrzucajcie
buu a co do tych leginsów to fakt ładne ale jak dla mnei za drogie, mój chlop musiałby zarabiac z 5 tysiecy zeby bylo mnie na to wszystko stac, a jakbym nawet miala takie kupic to juz bym w sklepie kupila niz na allegro bo tyle kasy to już wole wydac w sklepie i miec pewnosc ze jakosc jest super ;-)
jakby ktoras z dziewczyn miala jeszcze jakies linki to plils wrzucajcie
Diana_81 - dzięki za linka do koszulek. Zaproponowaliśmy na dzień dziecka, że chcemy zabrać ich syna na cały dzień. Fakt, że A. gadał ze szwagrem, a nie z nią. I ma o to pretensje, że najpierw powinniśmy pogadać z nimi, na co ja że A. gadał ze szwagrem, a że jej mąż nic nie przekazał to trudno. Na co ona "a co się stało, że A. sobie nagle przypomniał, że ma chrześniaka?" Akurat wieszałam pranie w ogrodzie, więc wpakowałam sobie klamerki do buzi, bo to co mi się cisło na usta stwierdziłam, że ech nie warto. Chcielibyśmy zabierać go częściej, ale jak słyszę "Szymonku tylko namów wuja na McDonalda" to mnie krew zalewa, bo mam wrażenie, że biorąc go na cały dzień myśli, że go głodzimy i w ogóle. Ech szkoda moich nerwów i waszego wysłuchiwania tu tego.
Pati.b - ja też czegoś szukam, idę jutro leginsy i tuniki zakupić, liczę że znajdę coś w dobrej cenie.
Ewela28 - mi na poprzedniej wizycie jak wpakował paluch to też bardzo bolało.
Pati.b - ja też czegoś szukam, idę jutro leginsy i tuniki zakupić, liczę że znajdę coś w dobrej cenie.
Ewela28 - mi na poprzedniej wizycie jak wpakował paluch to też bardzo bolało.
No i co, cały dzień się chmurzyło, ja jak głupia wierzyłam, że coś może z tych chmur spadnie, a teraz co pięknie się rozpogodziło. Siedzę cały dzień w domu a i tak czuję się ugotowana.
Pati, a może poszukaj legginsów + dłuższej góry lub ogólnie sukieneczek i jakoś ten najbliższy czas w tym przelataj (może te ciepełko się utrzyma i takie ciuchy będą jak najbardziej ok), a w między czasie bardziej Ci brzuszek wyskoczy i wtedy jeszcze raz te spodnie sprawdzisz i może już S-ka będzie się na brzuszku trzymać. Mi bardziej spodnie z golfem się sprawdziły niż takie pod brzuchem kończące się z wstawkami po bokach.
Lili, "fajna" szwagierka nie ma co. Widać woli, żeby wujek fundował happy meale w mcDonaldzie ;-)
Pati, a może poszukaj legginsów + dłuższej góry lub ogólnie sukieneczek i jakoś ten najbliższy czas w tym przelataj (może te ciepełko się utrzyma i takie ciuchy będą jak najbardziej ok), a w między czasie bardziej Ci brzuszek wyskoczy i wtedy jeszcze raz te spodnie sprawdzisz i może już S-ka będzie się na brzuszku trzymać. Mi bardziej spodnie z golfem się sprawdziły niż takie pod brzuchem kończące się z wstawkami po bokach.
Lili, "fajna" szwagierka nie ma co. Widać woli, żeby wujek fundował happy meale w mcDonaldzie ;-)
reklama
Mysza84
Pati jakość tych ciuchów mama licious jest świetna...ja mam już kilka piorę co parę dni w pralce i nic się nie dzieje.
Właśnie chyba sobie zamówię takie białe spodnie na lato :-) jak mówicie że są ok.
Lilijanna a po co Ty się jakimiś gadaniami przejmujesz...ja na takie teksty mam zawsze proste oddzywki.
Zmykam do mamuni na kawusię i później z W. do znajomych :-) do jutra!
Właśnie chyba sobie zamówię takie białe spodnie na lato :-) jak mówicie że są ok.
Lilijanna a po co Ty się jakimiś gadaniami przejmujesz...ja na takie teksty mam zawsze proste oddzywki.
Zmykam do mamuni na kawusię i później z W. do znajomych :-) do jutra!
Podziel się: