Kasikz - śliczne ciuszki, a ja dziś się przejdę zobaczyć co tu u nas Opalenica serwuje dla maleństw. 8 kwadracik
no tak, najpierw się dopytywałam, a potem przegapiłam fakt
Kasiu a co to jest to na pierwszym planie, poduszeczka?
Jejciu dziewczyny kurcze nie przypuszczałam, że podniecenie będzie trwało cały czas, myślałam, że do myśli, że jestem w ciąży i będziemy mieć dziecko się przyzwyczaję i już, ale nie. Ta myśl jest codziennie świeża, codziennie budzi radość, podniecenie i pytanie jak sobie poradzę ;-)
Kurczę nie zażyłam wczoraj wieczorem tabletek na alergię i obudziłam się z katarem
Już łyknęłam, ale teraz muszę łaskawie poczekać, aż zaczną działać :-(
A dzisiaj w domku siedzę i odpoczywam zgodnie z umową z A.
Troszkę posprzątam to już posprzątane, posiedzę na allegro i na forum i będę się relaksować przy szklankach wody, a mam dobre winko w lodówce od kolegi, jego własnej roboty. Mniam.
Dziewczyny rozmawiałyśmy o rozstępach, a mi się zaczyna inny problem kurczę, aż trudno uwierzyć i jestem załamana - żylaki zaczęły mi wychodzić, na wizycie u gina, jak mnie badał też mi na to zwrócił uwagę i kazał zadbać o siebie.
:-( Muszę troszkę o tym poczytać. Ale jakbyście mogły poradzić to super.
A w nocy była mega burza u nas. Obudziłam się oczywiście i zasnąć nie mogłam, dodatkowo uwielbiam na burzę patrzeć, ale tym razem obróciłam się plecami do okna by nie kusić losu. Ciocia A. kiedyś stała przy oknie jak piorun trzasnął i jej syn urodził się z połową ciała wyglądającą na poparzoną. Lekarz powiedział jej już wcześniej, że tak może być i się sprawdziło :-(
Miłego dnia wszystkim.