reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Kasikz trzymam kciuki za to by nie bolało. Dobrze, że reagujesz odrazu a nie zwlekasz to daje szansę na szybkie i bezbolesne zakończenie sprawy. Będzie dobrze!

reklama
Witam się i ja

Mój internet nareszcie hula !!!

She, moja koleżanka zamiast takiej poduszki po porodzie kupiła sobie zwykłe dmuchane koło (takie ratunkowe), trochę lżej nadmuchała i było lux, a kosztowało pewnie ok 5-7 zł
no ex - masakra... faktycznie jakby się człowiekowi przelewało to by to zlewał... ni nie zazdroszczę

kasikz powodzenia z ząbkiem... zero bólu życzę

daaa no najwyższy czas trochę odpocząć...

jeżynka gratuluję !

jeśli chodzi o mazidła, to ja też na razie tylko oliwki używam
ale chyba mam tendencję do rozstępów,więc jest możliwość że nic mnie przed nimi nie uchroni...

http://img69.imageshack.us/img69/5746/reksioe.jpg

Pati drugie bobo zeby gina widzieć częściej;-) to desperacja:-D ale wszystko mozliwe bo tabsów mi nie wypisał (hormony a dziewczynka a karmienie piersią ble ble ble) zaproponował spirale jeśli już...

Kasikz aaaaa takiego loda:-D :-D :-D :-D sorry

Jeżynka super:tak:

Asiu ja stawiam na pupę ;-) no za ginem tęsknię prawie tak jak za brzuszkiem:-D mieszkanie suuuuper a jaki mam park 300m do domu -masakra:tak:

Daaa ja pierniczę juz połowa...

Lena77 proponuję u dermatologa maść zamówić sobie;-):tak: jak mi babeczka zrobiła nawilżającą to żadnych problemów nie miałam -robiona kosztowała 5 zł -gdzieś powinnam mieć skład ale ogólnie to vit a i e + tłuszcz -bomba:tak:

Uciekam babeczki -S zaraz z pracy wróci
a moja córka przespała w nocy 7h:-);-)

niech mi ktoś wyjaśni dlaczego ja ciągle na cięzarówkowym przebywam:confused:

agatko to ja mam kolejny watek stworzyc? dla rozpakowanych? eee bałagan by sie zrobil i znowu by była afera a jakos nie mam ochoty na takie przygody, zreszta w kazdej chwili moze i tutaj ktos powywalac rozne posty nie na temat... bo np teraz nie pisze o wiesciach a agatko ty tez nie o wiesciach bos nie ciezarowka, zakupy to tez nie zadne wiesci od ciezarowek wiec mamy tu duzo tematow nie na temat :p ale jakos mi to nie przeszkadza az tak bardzo ;-)

a mnie moj mezus juz mowi ze jak tylko bedzie zezwolenie lekarza na drugie to on sie bierze do roboty i nie obchodzi go co ja sobie bede chciec :sorry2: no ale ja tam chce dwojke i z krótką różnicą wiekową ale najpierw musze sprawdzic jak mi to jedno da popalić :happy2: będzie fajnie a jak bedzie takie jak ja to mam przerąbane :dry: a takie jak adam to jeszcze gorzej bo adam caly czas wymiotowal i sie krztusił wiec non stop trzebabylo kołoniego skakać no i jego trudno bylo nauczyc do nocnika robic....:szok: nie przeszkadzała mu glina pod tylkiem :-D widac lubil siedziec na miekkim :-D

kurcze moja nauka to nie nauka tylko ciagle czytanie forum :dry: no nic robie sciagi :sorry2:

a mnie moj mezus juz mowi ze jak tylko bedzie zezwolenie lekarza na drugie to on sie bierze do roboty i nie obchodzi go co ja sobie bede chciec

mój tez tak mówił -do czasu aż jego siostra przyjechała na 3 dni do nas z 1,5 roczną córką... jak obydwie zaczęły ryczeć to kazał mi gina o tabletki błagać hehehehe
życzę wytrwałości ale jednak wydaje mi się ze zmienisz zdanie... odsapnąć też trzeba
choć gdyby sie przydarzyło to przecież nie będziemy płakać;)

S leci po karmi dla matki karmiącej hehehe
dobranoc babeczki

13x13 śliczna jest Twoja Alunia:-)
Patrzę tak na Wasze suwaczki od jakiegoś czasu i tak szybko idą do przodu:-) Niech i mój tak popędzi:-)

no moich zakupów ciag dalszy... ucze sie na allegro hahaha
PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE r.62 (1047091719) - Aukcje internetowe Allegro 4sztuki
BODY ROZPINANE,NAPY R.68,DUŻY WYBÓR (1049841440) - Aukcje internetowe Allegro 3sztuki
KAFTANIK R.62, DUŻY WYBÓR,CANA HURT. (1050839838) - Aukcje internetowe Allegro 3sztuki

no i 100zł mniej w kieszeni :-D ciekawe co mi adam powie jak zobaczy kolejne ciuszki, choc narazie mam tego malutko :-) musze tez mamie cos z tej przyjemnosci zostawic bo jak kupie wszystko to potem bede miec za duzo :-D mysle ze poki co troche wystarczy, mam narazie 2 spiochy, 2 body, 2 pajacyki, wyprawka do szpitala, i spiworek z lidla no i teraz to co zamowilam... nie wiem czy cos z rozmiaru 56 zamawiac ale mam kupe czasu wiec co miesiac jak cos kupie nie odbije sie tak po kieszeni ;-)

agatko jaki rozmiar ma twoja mała teraz?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry