reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

LucyF te objawy właśnie po kawie mnie chwyciły... Cholercia...

Co do sukieni - jak mam być szczera to nie podoba mi się ten krawat pod brzuchem :-) Wolałabym, żeby tego ozdobnika nie było.

Lactovaginal polecała nam prowadząca SR, jako środek uzupełniający pałeczki kwasu mlekowego w pochwie, dla tych dziewczyn, które od zawsze mają problemy z powracającymi grzybicami.

reklama
she to rozciencz ja woda tzn wypij duzo wody to moze pomoze ja tez tak nieraz mam tylko do tego dolacza ogolna telepka
co do tej sukienki to mnie wlasnie tez to cos pod brzuchem sie nie za bardzo podoba
a od kiedy chodzisz do SR tzn od ktorego tyg?

Telepawkę wewnętrzną też mam, stąd moje określenie, że czuję się jakbym miała kaca giganta.

Do szkoły rodzenia chodzę od 23tc.

LucyF sukienka bardzo fajna .Najlepiej byłoby przymierzyc ja.

Co do kosmetykow, to tak : ja kupilam oliwke,krem z filtrem 30 z nivea i mydelko tez. Do tego kupilam takie mleczko do kapieli z J&J i mydełko lawendowe. Ale na poczatku bede myła mydełkiem nivea,wiec nie powinno uczulic.

A ja się położyłam pare minut po 7 i W. obudził mnie telefonem po 9...ale teraz mogę stwierdzić że się wyspałam.
Zaraz się chyba zbiorę i pojadę "na miasto".

LucyF mnie się suknia podoba tylko nie wiem czy ją na żywo widziałaś. Wydaje mi się że przy takim kroju musi być fajnie dopasowana, a wiadomo jak się zakupy przez neta mogą skończyć.
Mnie na ciążę najbarziej podobają się takie sukienki odcinane pod biustem.

Pati bardzo fajna ta Twoja sukienka, ja mialam taka w tamtym roku odcinana pod biustem ale niestety teraz cyce mi sie nie mieszcza:shocked2::-)
Mysza no wlasnie nie widzialam jej na zywo wiec to zawsze ryzyko
ewela jak tam po badaniach?

reklama
jedyny minus to ta wstazka na szyi bo musze tam wszyc jakies haftki bo moze sie rozwiazac, satyna jest sliska wiec lepiej tam chocby guzik przyszyc :-) no i w mojej jest wiecej marszczenia w biuscie dlatego byla tam za duza... teraz to sie zastanawiam czy nie bedzie za mała hihi

zawsze mozesz zamowic i oddac jakby nie pasowała

Do góry