reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Oj dziewczyny, dziewczyny :-D:-D:-D Pati chodzi o kartę payback (Program PAYBACK - na każdym kroku punkty). Karta jest zarejestrowana już, na dodatkową możesz wpisać dane M. ale nie musisz. Ja mam kartę BP i jej aktywacja jest z momentem zrobienia zakupów na BP aby odblokowały się punkty, a dwa tak jak doczytałaś po 60 dniach na allegro jakby wyszły chocki klocki, bo niby punkty miały być dopisywane po kilku dniach a są z automatu.
Ja też na początku kombinowałam a później wzięłam na spokojnie i przeczytałam wszystko jeszcze raz i nie jest to aż taka czarna magia ;-):-p

reklama
Właśnie sprawdziłam swoją kartę i mam już trochę punktów uzbieranych więc zaraz coś wybiorę i zamówię.

A ja zajęłam się obiadem...najwyższa chyba pora W. wrócił więc mi pomaga -> obrał nożyczkami fasolkę szparagową... świetny miał pomysł bo o wiele szybciej mu szło niż mi nożem, a mam te nożyczki z Tupperware więc one dobrze tną wszystko.

Zmykam już...więc do jutra.

boszszsz.... caly dzien nie mialam internetu:no:
she co do tego twardnienia to gin mi powiedzial ze jesli nie ma bolesnych skurczow to kilka razy na dzien jest normalnym fizjologicznym objawem, zeby sie nie martwic. no i jak mi robil usg a pozniej jak mnie badal to macica nie reagowala na dotyk co jak mowi oznacza ze wszystko git

do gina chodze w spodniach raczej, co do paradowania przed nim nie mam zadnych oporow ale facet jest taki ze po prostu nie czuje zadnego skrepowania

Witam się z rańca.

Leje przez całą noc...to jest nie do pomyślenia że 2czerwca temperatura wynosi 8 stopni i muszą grzać kaloryferami.

Nie mogłam już spać...W. też się obudził i stwierdził że jedzie do firmy, załatwi co ma załatwić i przynajmniej wcześniej wróci.

Mieliśmy na długi weekend jechać do znajomych, ale jechać 200km po to żeby u nich w domu posiedzieć 2 dni to mi się nie chce, wolę posiedzieć u siebie
Chyba że się jeszcze wypogodzi...

Miłego dnia Wam życzę! Mam na dzieje że chociaż u części z Was pogoda będzie łaskawsza.

Nie zanosi się na ładniejszą pogodę :-( Mgła, mżawka, szarzyca. Też spać nie mogę, więc wstałam z moim M, wypiłam kawę i... Czekam aż szef włączy mi komputer w biurze, by móc się z nim połączyć i może popracować. Ale już teraz widzę, że weny raczej za wiele nie mam...

Jak tak patrzę na pogodę, to zastanawiam się nad moim argumentem za co do ślubu, że pogoda w lipcu będzie ładniejsza niż jesienią... Póki co się nie zanosi...

A ja dzisiaj wstać nie mogłam, a musiałam bo muszę iść zanieść siuśki do badania i morfologię zrobić. W ogóle gdyby nie fakt, że Mysza84 wczoraj wstawiła wyniki badań to bym zapomniała i wyszła przed ginem na idiotkę :eek: Także bardzo dziękuję :-)

U nas nie pada, ale za oknem jest szaro, czyli tak sobie. Ważne, że na łeb mi nie leci. My w domu też przepalamy w piecu tak co drugi dzień, bo w nocy jest chłodno, a ja się zaczęłam świadomie odkrywać, bo pod kołdrą za gorąco, bez kołdry za zimno i tak odkrywam się, za chwilę przykrywam i tak w kółko :-p

Jezu, Dziewczyny jak ja się zaczęłam źle czuć... Mam duszności, sucho w ustach (choć piję wodę bez umiaru) i czuję się jakbym miała kaca giganta. Oczy mi lecą i ogólnie czuję się strasznie słabo. Masakra...

Jakiej firmy kosmetyki będziecie kupowały dla Waszych maleństw? Słyszałam, że często J&J uczula. Słyszałam też, że Hipp to bardzo dobra firma. A ja od zawsze miałam sentyment do Nivea. I zastanawiam się właśnie nad nimi dla Emi.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobietki:happy2:
u mnie po calonocnych ulewach , kiepskiej pogody c.d. a najgorsze ze w tym roku nie odwaze sie nigdzie wyjechac za granice zeby zlapac troche sloneczka:-(
czy ktoras z Was stosowala lactovaginal albo jakis inny probiotyk dopochwowo bo mi gin cos kazal sobie kupic i zastanawiam sie co, bo mam ph 4,5

i co myslicie o tej sukience http://www.pieknamama.pl/3778-Sukienka-Leatitia.htm bo mam co prawda inna na wesele za tydzien ale sie mojemu P nie podoba i tak mi ja zohydzil ze juz tez chce cos innego

she no to moze kawka? bo moze Ci leci cisnienie?

Ostatnia edycja:
Do góry