reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Oj dziewczyny, dziewczyny :-D:-D:-D Pati chodzi o kartę payback (Program PAYBACK - na każdym kroku punkty). Karta jest zarejestrowana już, na dodatkową możesz wpisać dane M. ale nie musisz. Ja mam kartę BP i jej aktywacja jest z momentem zrobienia zakupów na BP aby odblokowały się punkty, a dwa tak jak doczytałaś po 60 dniach na allegro jakby wyszły chocki klocki, bo niby punkty miały być dopisywane po kilku dniach a są z automatu.
Ja też na początku kombinowałam a później wzięłam na spokojnie i przeczytałam wszystko jeszcze raz i nie jest to aż taka czarna magia ;-):-p

reklama
Właśnie sprawdziłam swoją kartę i mam już trochę punktów uzbieranych więc zaraz coś wybiorę i zamówię.

A ja zajęłam się obiadem...najwyższa chyba pora W. wrócił więc mi pomaga -> obrał nożyczkami fasolkę szparagową... świetny miał pomysł bo o wiele szybciej mu szło niż mi nożem, a mam te nożyczki z Tupperware więc one dobrze tną wszystko.

Zmykam już...więc do jutra.

boszszsz.... caly dzien nie mialam internetu:no:
she co do tego twardnienia to gin mi powiedzial ze jesli nie ma bolesnych skurczow to kilka razy na dzien jest normalnym fizjologicznym objawem, zeby sie nie martwic. no i jak mi robil usg a pozniej jak mnie badal to macica nie reagowala na dotyk co jak mowi oznacza ze wszystko git

do gina chodze w spodniach raczej, co do paradowania przed nim nie mam zadnych oporow ale facet jest taki ze po prostu nie czuje zadnego skrepowania

Witam się z rańca.

Leje przez całą noc...to jest nie do pomyślenia że 2czerwca temperatura wynosi 8 stopni i muszą grzać kaloryferami.

Nie mogłam już spać...W. też się obudził i stwierdził że jedzie do firmy, załatwi co ma załatwić i przynajmniej wcześniej wróci.

Mieliśmy na długi weekend jechać do znajomych, ale jechać 200km po to żeby u nich w domu posiedzieć 2 dni to mi się nie chce, wolę posiedzieć u siebie
Chyba że się jeszcze wypogodzi...

Miłego dnia Wam życzę! Mam na dzieje że chociaż u części z Was pogoda będzie łaskawsza.

Nie zanosi się na ładniejszą pogodę :-( Mgła, mżawka, szarzyca. Też spać nie mogę, więc wstałam z moim M, wypiłam kawę i... Czekam aż szef włączy mi komputer w biurze, by móc się z nim połączyć i może popracować. Ale już teraz widzę, że weny raczej za wiele nie mam...

Jak tak patrzę na pogodę, to zastanawiam się nad moim argumentem za co do ślubu, że pogoda w lipcu będzie ładniejsza niż jesienią... Póki co się nie zanosi...

A ja dzisiaj wstać nie mogłam, a musiałam bo muszę iść zanieść siuśki do badania i morfologię zrobić. W ogóle gdyby nie fakt, że Mysza84 wczoraj wstawiła wyniki badań to bym zapomniała i wyszła przed ginem na idiotkę :eek: Także bardzo dziękuję :-)

U nas nie pada, ale za oknem jest szaro, czyli tak sobie. Ważne, że na łeb mi nie leci. My w domu też przepalamy w piecu tak co drugi dzień, bo w nocy jest chłodno, a ja się zaczęłam świadomie odkrywać, bo pod kołdrą za gorąco, bez kołdry za zimno i tak odkrywam się, za chwilę przykrywam i tak w kółko :-p

Jezu, Dziewczyny jak ja się zaczęłam źle czuć... Mam duszności, sucho w ustach (choć piję wodę bez umiaru) i czuję się jakbym miała kaca giganta. Oczy mi lecą i ogólnie czuję się strasznie słabo. Masakra...

Jakiej firmy kosmetyki będziecie kupowały dla Waszych maleństw? Słyszałam, że często J&J uczula. Słyszałam też, że Hipp to bardzo dobra firma. A ja od zawsze miałam sentyment do Nivea. I zastanawiam się właśnie nad nimi dla Emi.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobietki:happy2:
u mnie po calonocnych ulewach , kiepskiej pogody c.d. a najgorsze ze w tym roku nie odwaze sie nigdzie wyjechac za granice zeby zlapac troche sloneczka:-(
czy ktoras z Was stosowala lactovaginal albo jakis inny probiotyk dopochwowo bo mi gin cos kazal sobie kupic i zastanawiam sie co, bo mam ph 4,5

i co myslicie o tej sukience http://www.pieknamama.pl/3778-Sukienka-Leatitia.htm bo mam co prawda inna na wesele za tydzien ale sie mojemu P nie podoba i tak mi ja zohydzil ze juz tez chce cos innego

she no to moze kawka? bo moze Ci leci cisnienie?

Ostatnia edycja:
Do góry