reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

She a u mnie odwrotnie ,moze dlatego ,że M już widział dziewczynki wiele razy na usg,ze juz mialam spory brzuszek,ze juz widzial jak sie napinaly w brzuszku,ze to on czul je jak dotykał brzuszek.moze dlatego ze po porodzie zostal zawolany i je widzial jak lezaly juz martwe,potem pogrzeb,widzial je w trumience,ja jeszcze w kostnicy dodatkowo, to wszystko wywołuje dużo wspomnień i stąd ten ból. smutek ,on nigdy nie płakał do momentu aż znalazłam się w szpitalu,nie spał ,nie jadł,zniósł to gorzej ode mnie,zaraz idziemy na cmentazr wiem,że znowu się rozkleimy.
a teraz jest bobas,ale wtedy przeciez tez niunie były,on boi isę wczuwać drugi raz,może po 30tyg będzie łatwiej.
Pati ja chodzę w spodniach:) a to genetyczne miałam przez brzuszek

reklama
Witajcie laseczki

Ja dzis byłam w szpitalu zrobic sobie wymaz GBS i KTG - nie wyskazało zadnych skurczy -cholercia szkoda. No i spłukałam sie 82zł zostało w szpitalu.

Ale kupiłam w swietnej promocji pampersy2 -94szt jumbo pack z husteczkami sensitiv wiec super, do tego mleko nan1 w puszce i dwie herbatki HIPPa :) i jeszcze w aptece zakupy zrobiłam :tatum rosa 6saszetek, 10gazikow jałowych, glincjane, masc linomag na pupcie i mała masc ta purelan -jaka ona droga :szok: najmniejsza tubka 27zł.

Mysza to prawda, że nie zaszkodzi. Tylko zawsze mi się wydawało, że skoro na karcie wpłynęły punkty to znaczy, że jest ona zarejestrowana i aktywna... No i nie wiem czy w tej dodatkowej podawać imię i nazwisko M, czy moje tak jak na karcie głównej. A na stronie payback nie wyczytałam takich informacji.

Ewela no to zakupy dziś pełną parą :-) Kiedy znów masz zrobić ktg?

Purelan też kupiłam. Poza smarowaniem brodawek, można też go stosować na odparzenia u Maleństwa. A pani Basia z SR mówiła nam, że zawsze ma ją przy sobie jak jedzie w góry, bo nic nie leczy jej tak odcisków jak właśnie purelan ;-)

Witam!

Asiu
, ale porównywałaś ten nr payback 10-cyfrowy, czy nr pod kodem kreskowym?

Ktg zaliczone, dzisiaj Młody był grzeczny, bo nawet od czasu dał okazję mamie do pstryknięcia, że się rusza ;-) a takiej czkawki podczas tego ktg dostał jak nigdy jeszcze, dosłownie aż ta sonda co się trzyma na brzuchu podskakiwała :-)
Jak jechałam do szpitala i potem w poczekalni to dosłownie mało mi żeber nie połamał, te po prawej stronie są dosłownie obolałe.
Podpytałam przy okazji kiedy powinnam zacząć panikować z tym moim ciśnieniem - jak będzie 140-90 to mam dzwonić do ginki, no niestety do tego 140 mam niedaleko, bo ostatnio coraz częściej 130-parę.

Just nr payback. Nawet jak te karty przyszły to były przyklejone do dwóch okienek: Twoja karta główna, Twoja karta dodatkowa. Jedna np ma końcówkę 8166, a druga 8158.

Asiu, to chyba zbyt skomplikowane na nasze ciężarne głowy ;-) może jak Twój M wróci to coś wydedukuje, co z tymi kartami zrobić ;-)

A przy okazji polecam Wam korzystanie z tych kart przy okazji kupowania u partnerów online i w hipermarketach on-line, bo przynajmniej u mnie to okazja to szybszego dozbierania punktów niż tylko allegro.

A kiedy takie punkty się odblokowują? Bo póki co mam 66pkt ale z adnotacją zablokowane...

Aaaa... Już wiem - po zakończeniu aukcji jest 60dni na odblokowanie punktów w razie, gdyby ktoś zrezygnował z transakcji.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry