reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

She a u mnie odwrotnie ,moze dlatego ,że M już widział dziewczynki wiele razy na usg,ze juz mialam spory brzuszek,ze juz widzial jak sie napinaly w brzuszku,ze to on czul je jak dotykał brzuszek.moze dlatego ze po porodzie zostal zawolany i je widzial jak lezaly juz martwe,potem pogrzeb,widzial je w trumience,ja jeszcze w kostnicy dodatkowo, to wszystko wywołuje dużo wspomnień i stąd ten ból. smutek ,on nigdy nie płakał do momentu aż znalazłam się w szpitalu,nie spał ,nie jadł,zniósł to gorzej ode mnie,zaraz idziemy na cmentazr wiem,że znowu się rozkleimy.
a teraz jest bobas,ale wtedy przeciez tez niunie były,on boi isę wczuwać drugi raz,może po 30tyg będzie łatwiej.
Pati ja chodzę w spodniach:) a to genetyczne miałam przez brzuszek

reklama
Witajcie laseczki

Ja dzis byłam w szpitalu zrobic sobie wymaz GBS i KTG - nie wyskazało zadnych skurczy -cholercia szkoda. No i spłukałam sie 82zł zostało w szpitalu.

Ale kupiłam w swietnej promocji pampersy2 -94szt jumbo pack z husteczkami sensitiv wiec super, do tego mleko nan1 w puszce i dwie herbatki HIPPa :) i jeszcze w aptece zakupy zrobiłam :tatum rosa 6saszetek, 10gazikow jałowych, glincjane, masc linomag na pupcie i mała masc ta purelan -jaka ona droga :szok: najmniejsza tubka 27zł.

Mysza to prawda, że nie zaszkodzi. Tylko zawsze mi się wydawało, że skoro na karcie wpłynęły punkty to znaczy, że jest ona zarejestrowana i aktywna... No i nie wiem czy w tej dodatkowej podawać imię i nazwisko M, czy moje tak jak na karcie głównej. A na stronie payback nie wyczytałam takich informacji.

Ewela no to zakupy dziś pełną parą :-) Kiedy znów masz zrobić ktg?

Purelan też kupiłam. Poza smarowaniem brodawek, można też go stosować na odparzenia u Maleństwa. A pani Basia z SR mówiła nam, że zawsze ma ją przy sobie jak jedzie w góry, bo nic nie leczy jej tak odcisków jak właśnie purelan ;-)

Witam!

Asiu
, ale porównywałaś ten nr payback 10-cyfrowy, czy nr pod kodem kreskowym?

Ktg zaliczone, dzisiaj Młody był grzeczny, bo nawet od czasu dał okazję mamie do pstryknięcia, że się rusza ;-) a takiej czkawki podczas tego ktg dostał jak nigdy jeszcze, dosłownie aż ta sonda co się trzyma na brzuchu podskakiwała :-)
Jak jechałam do szpitala i potem w poczekalni to dosłownie mało mi żeber nie połamał, te po prawej stronie są dosłownie obolałe.
Podpytałam przy okazji kiedy powinnam zacząć panikować z tym moim ciśnieniem - jak będzie 140-90 to mam dzwonić do ginki, no niestety do tego 140 mam niedaleko, bo ostatnio coraz częściej 130-parę.

Just nr payback. Nawet jak te karty przyszły to były przyklejone do dwóch okienek: Twoja karta główna, Twoja karta dodatkowa. Jedna np ma końcówkę 8166, a druga 8158.

Asiu, to chyba zbyt skomplikowane na nasze ciężarne głowy ;-) może jak Twój M wróci to coś wydedukuje, co z tymi kartami zrobić ;-)

A przy okazji polecam Wam korzystanie z tych kart przy okazji kupowania u partnerów online i w hipermarketach on-line, bo przynajmniej u mnie to okazja to szybszego dozbierania punktów niż tylko allegro.

A kiedy takie punkty się odblokowują? Bo póki co mam 66pkt ale z adnotacją zablokowane...

Aaaa... Już wiem - po zakończeniu aukcji jest 60dni na odblokowanie punktów w razie, gdyby ktoś zrezygnował z transakcji.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry