reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Albo przejść się po sklepach. Ja aż byłam w szoku w sobotę jak bez problemu znalazłam 2 sukienki, które niedość, że pasowały na mamę-hipcia, ale również podobały mi się... Jak nie byłam w ciąży i szukałam sukienki miałam większy problem... I szukałam w zwykłych sklepach. Nie w sklepach dla ciężarnych czy xxl.

reklama
She – ja Hippa. To połóż się do łóżka i zdrzemnij jeszcze chwilkę, może pomoże ;-)

LucyF – bardzo ładna, pytanie jak Ty będziesz w tym wyglądać. Tydzień to malutko czasu na poszukiwania, choć często trafia się coś ekstra, a ten ozdobnik o którym pisze She można chyba też zawiązać z boczku. :dry:

Mysza84 – a masz kluczyki? :-D

Pati – śliczna sukienka :tak:

Dziewczyny nie cierpię chodzić na pobranie krwi w Opalenicy, normalnie boli samo pobranie i potem jeszcze z godzinę czasu, masakra :no: No, ale jak nie chciało mi się wcześniej jechać do Poznania to musiałam przecierpieć :confused: Po 15 idę odebrać wyniki.

Dziewczyny pomóżcie. Moja siostra a matka chrzestna naszej Ady chce nam kupić coś takiego i pomysł bardzo mi się spodobał i mamy dylemat które:

ŁÓŻECZKO _KOJEC _KOŁYSKA_LAMPKA _WIBRA_PÓŁKA (1047055531) - Aukcje internetowe Allegro czy
PREZENT LOZECZKO KOJEC KOLYSKA +GRATISY+ PRZEWIJAK (1058205206) - Aukcje internetowe Allegro czy
Łóżeczko kojec BabyOno Poznań wzory BabyStore (1052693665) - Aukcje internetowe Allegro

mi sie podoba ten ostantni, niebiesko granatowa krówka, o tym z odpinanym wejsciem na zamek dziewczyny mowia ze dzieci sa tak sprytne ze bedzie ci wychodzil bo paluszkiem sobie otworzy :-) moja siostra z łóżeczka uciekała jak była malutka za szafe i mama myslala ze ja porwali a ona sie bawiła pajenczynami hihi... a tak pozatym to mi sie takie łóżeczka jakos nie podobaja ale to mój gust... ja bym wolała dostac np taki nocnik dla bobasa z muzyczka i ze spłuczka :-D super zabawka NOCNIK FISHER PRICE NOCNICZEK ZE SPŁUCZKĄ ! (1062591107) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie o taki rodzaj sukienki mi chodziło jak Patu wkleiła.

Pati.b cudna ta suknia.

Ja jak byłam na weselu w połowie maja to miałam taką sukienkę ubraną. Do niej biały sweterek i czarne szpileczki.

Załączniki

• 020620101424.jpg
    020620101424.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 22
Z tych 3 najbardziej podoba mi się pierwsze.

Dzwonili ze sklepu. Dojechał bok łóżeczka. Trzymajcie kciuki, by okazało się, że ma ten sam odcień co reszta, którą mamy już w domu od 2 tygodni... Po 15 jedziemy odebrać.

Ostatnia edycja:
a mnie to trzecie:)

moj gin jak mnie ostatnio zobaczyl w moich butach na obcasach to stwierdzil ze czas juz powoli z nich rezygnowac. w zw z powyzszym mam do Was pytanie czy faktycznie ten srodek ciezkosci przesuwa sie tak ze zle sie chodzi na wysokim obcasie? i nie mozna utrzymac rownowagi?

Ostatnia edycja:
No mi się podoba pierwsze to zielono-szare albo to trzecie granatowe.

A to nie ma być łóżeczko podstawowe :-D Podstawowe to mamy drewniane, jeszcze w dalszym ciągu nie zmontowane. Tylko my mamy ogród i działkę i takie łóżeczko raz dwa idzie znieść i złożyć i Dzidzia może sobie siedzieć, leżeć, spać i ma dużo miejsca, a jest na świeżym powietrzu i nie w wózku. A po drugie troszkę też jeździmy więc montaż i demontaż czegoś takiego to rach ciach w trasie.

Jutro A. jedzie z kolega kupować samochód gdzieś tam pod Bolesławiec, więc będę mieć od rana spokój i ciszę to zmontuję łóżeczko (o ile mnie to nie przerośnie jak wózek :eek:) i popstrykam zdjęcia i wkleję w końcu, bo obiecywałam i nic :zawstydzona/y:

LucyF - ja przez całą ciążę chodzę na płaskich, tak dla własnego i Dzidzi bezpieczeństwa. Obcasy zakładałam jak jechaliśmy gdzieś raz - do samochodu i z samochodu w nich szłam, a tak to siedziałam.

a mnie to trzecie:)

moj gin jak mnie ostatnio zobaczyl w moich butach na obcasach to stwierdzil ze czas juz powoli z nich rezygnowac. w zw z powyzszym mam do Was pytanie czy faktycznie ten srodek ciezkosci przesuwa sie tak ze zle sie chodzi na wysokim obcasie? i nie mozna utrzymac rownowagi?

Ja też śmigam na razie na obcasach...w sumie niższych niż 10cm to nie mam...i też kiedyś usłyszałam od lekarza że przyjdzie taki moment że będę musiała pożegnać się z takimi butami...i zamienić na coś płaskiego.
Oczywiście w tym dniu zrobiłam eskapadę po sklepach obuwniczych...nic nie znalazłąm bo strasznie śmiesznie wyglądam w butach na płaskim i zapomniałam o tym później. Ostatnio jak byłam u lekarza to nic nie mówił...może nie zauważył ;-)

reklama
Buty na obcasie by mnie zabiły. Chodząc na płaskich już mam problemy z łydkami, do tego stopnia, że budzę się w nocy i muszę pochodzić, by przestały boleć. Nie pomagają zwiększone dawki asparginu, nie pomagają ćwiczenia. Kompletnie nic. Przychodzi wieczór i zaczyna się masakra. Obcasy tylko by to potęgowały. Dlatego z ledwością mogę sobie wyobrazić wesele... Choć obcasik mam malutki, to jednak zawsze...

Do góry