reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Kasikz a w sumie to czemu to crp Ci robili? coś się działo?
Lucy no widzisz i po co stres:) wiem łątwo mówić ja właśnie na ciąży po zobaczyłam,że dziewczyna w 14tyg straciła malenstwo prawdopodobnie z powodu infekcji i odrazu stresa złapałam!nawet zaczęłam się zastanawiać się czy nie zrobić krwi i moczu na własną rękę,bo planowo mam skierowanie i miałam zrobić za jakiś tydzień

reklama
olu81 ja tobie tez caly czas kibicuje szkoda ze tak mało cie tutaj ale mam nadzieje ze wkrotce do nas dolaczysz jako ciezarowka:-)

lucyf super ze wszystko ok:-)

a o to moj maluszek

Załączniki

• 7 tydzien i 2 dzien ciąży.jpg
    7 tydzien i 2 dzien ciąży.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 10 tydzien i 6 dzien ciąży.jpg
    10 tydzien i 6 dzien ciąży.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 30
Pati - dzidziuś juz sporawy:)Gratuluje
Olu - dlatego że musze sprawdzać czy nic się nie dzieje. Jak wylądowalam w szpitalu i zaczeło rozwierac mi się ujście. Okazało się że mam crp -20 a potem w wymazie wyszły bakterie paciorkowiec i coli. Teraz musze sprawdzac czy nic znowu sie nie dzieje

olu81 ja tobie tez caly czas kibicuje szkoda ze tak mało cie tutaj ale mam nadzieje ze wkrotce do nas dolaczysz jako ciezarowka
Pati - Ola81 jest ciężarówką, ta Ola to Ola15 :-D:-D:-D Odpocznij troszeńkę :-p:-p:-p
Dziewczyny cieszę się, że po wizytach same dobre wieści, LucyF dawaj "ptaszka", Pati - dzidzia śliczna, Kasikz - dobrze, że od razu skonsultowałaś i jesteś spokojniejsza :tak:
A my w sobotę na wizytę idziemy i mój A. powiedział, że bezwzględnie idzie ze mną, bo skoro on mi nie może do głowy przetłumaczyć, że powinnam z dupskiem siedzieć w domu, to może ginowi się uda. Koniec z jazdami do Poznania? :no: Ech, boję się, że non stop siedzenie w domu mi zbrzydnie :eek:

A dla naszych dzieciaczków Aniołków życzenia wspaniałej zabawy, dużo uśmiechu i pięknych skrzydełek tam wysoko nad naszymi głowami i żeby od czasu do czasu zerknęły na nas czy jakiś głupot nie robimy ;-) Kocham Cię Mój Skarbie :tak: Tak bardzo mocno :tak: Twoja Mama.

Ostatnia edycja:
witam :) pisałam tutaj ze wybieram sie do szpitala bo moje dziecko ma za mala główke do reszty ciała.

/Chciałabym sie pochwalić, ze mnie sie udało urodzic mimo straty pierwszego maleństwa. Mój synek jest zdrowy nie ma małej główki :) i jest najwiekszym moim szczesciem :)

trzymam kciuki za inne mamy oczekujace malenstw i starajace sie :)

megicarpenter - super wiadomość, niech się Synek dobrze chowa, czekamy na zdjęcie Twojego Maleństwa, a Ty jak się czujesz? Kolejne szczęście w naszym świecie :-D:-D:-D Gratuluję i życzę spokojnych dni i nocy. A jak po tygodniu, zapoznaliście się już ze sobą? ;-)

A ja dzisiaj chyba zostanę w domu, bo znowu kiepsko z głową :eek: Powtórka z wczoraj, chyba zaczynam odczuwać coś takiego jak niskie ciśnienie :no: I nici z nadrobienia wczorajszego dnia. Ech :confused:

reklama
Lili odpocznij skoro organizm sam sie tego domaga, nie ma sie co forsowac:tak:
megicarpenter to super ze z Franusiem wszystko w porzadku, teraz mozna zaczac cieszyc sie urokami macierzynstwa:happy2:
pati Twoje malenstwo juz nie takie male:)

a ponizej Miłosz :)

Załączniki

• P1000615.jpg
    P1000615.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 20
Do góry