She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Agatko ja się brzuchem też chwalić będę, ale jak będzie co pokazać. Jakaś tam górka może i jest, ale jak się porządnie najadałam przed ciążą to wyglądałam tak samo, więc... Poczekam jeszcze chwilę nim zacznę strzelać zdjęcia.
Poza tym to nie wiem co pisać. Czuję się rewelacyjnie. Tylko czasem wieczorami mnie taka jakaś słabość ogarnie. Oczywiście najczęściej poza domem, kiedy łóżko jest daleko. Noi strasznie mnie wczoraj sutki swędziały i miałam wrażenie, że są gorące od środka... Ale poza tym jest ok.
Duphaston biorę 1x1 i staram się nie myśleć o strachu, że to za mało.
Wizytę mam 21/01 o 8.30.
Wczoraj kucharzyłam, bo dziś na obiad przychodzą moi Rodzice.
Aaaa... I mam dylemat, bo najprawdopodobniej siostra żony Grzesia da swojej córeczce na imię tak jak ja planowałam dać swojej... Buuuuu... Kto pierwszy ten lepszy - wiem. Ale... Buuuuu...
Rety! Zaczęłam 11tc!!! Jak ten czas leci!!!
Poza tym to nie wiem co pisać. Czuję się rewelacyjnie. Tylko czasem wieczorami mnie taka jakaś słabość ogarnie. Oczywiście najczęściej poza domem, kiedy łóżko jest daleko. Noi strasznie mnie wczoraj sutki swędziały i miałam wrażenie, że są gorące od środka... Ale poza tym jest ok.
Duphaston biorę 1x1 i staram się nie myśleć o strachu, że to za mało.
Wizytę mam 21/01 o 8.30.
Wczoraj kucharzyłam, bo dziś na obiad przychodzą moi Rodzice.
Aaaa... I mam dylemat, bo najprawdopodobniej siostra żony Grzesia da swojej córeczce na imię tak jak ja planowałam dać swojej... Buuuuu... Kto pierwszy ten lepszy - wiem. Ale... Buuuuu...
Rety! Zaczęłam 11tc!!! Jak ten czas leci!!!