missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziewuchy zaraz mam egzamin trzymajcie kciuki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już po wizycie.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .
Ale pani dr wraz z moim mężem upierają sie nad zwolnieniami , wiec mam do połowy lutego co oznacza ze pewnie do pracy już nie wrócę
Apropo zastrzyków , ja robiłam je tak jak w instrukcji w boki brzucha ale pani dr pokazała mi swój brzuch , i gdzie robić na około pępka.Boki brzucha są najbardziej ukrwione i będą cały czas robic sie siniaki i będą bolesne
Kasikz, piękny ludzik. świetnie, że wszystko dobrze, a na zwolnieniu przynajmniej porządnie wypoczniesz. nawet nie wiesz jak Ci zazdrościłam jak wczoraj o 6 rano zwlekłam się z łóżka ;-)
a co do zastrzyków to też słyszałam, że można wokół pępka, ale jakoś przy świadomości, że macica z dzidzią zbliża się do pępka to jednak pewniej się czuję celując trochę dalej na boki
Kasikz super ludziolek jaka piękna główka i rączki jakie maluśkie:-) noooo!!!
A ja dziś 28tc i w szoku jestem kiedy ten czas ucieka!!! wczoraj oglądaliśmy mieszkanie ale S go nie chce wynająć takie piękne!!! i z tarasem 36m i z parkingiem podziemnym z windą pod sam dom -idealne dla zmotoryzowanej mamuśki:-) ale nie!!!
Ech no nic szukamy dalej....
A ja się dzis zważyłam i co??? mam 0,7kg mniej niż ostatnim razem.... wiedziałam że jak wrócę od mamusi i teściowej to zdrowe jedzonko i owocki przywrócą mnie do normalności:-)
Agatko, ja i mój wielki bruchol właśnie spaliliśmy się ze wstyduTo my w 28tc
Agatko, ja i mój wielki bruchol właśnie spaliliśmy się ze wstydu