reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się i wracam do nauki :dry::dry:

Oby wytrwać do 16, bo wtedy mam zamiar skończyć rok akademicki ;-);-) A 17 USG :-):-)

reklama
Rozmiary 62, 68, 74 więc nie takie duże... Jak sie Szymonek urodzi duży jak tata (60cm) to te 56 i 62 będą mi wogóle niepotrzebne.

Daaa kciuki zaciśnięte i za uczelnię i za USG. Po powrocie meldunek obowiązkowy na wieściach :-)

Mysza wow... Na zdjęciach jeansy wydają się dużo większe. Ale te monitory przekłamują :-)

Mysza wow... Na zdjęciach jeansy wydają się dużo większe. Ale te monitory przekłamują :-)

No wiem właśnie...muszę chyba jakąś skalę porównawczą zrobić :-D ale są malutkie i słodziutkie.
Szkoda tylko że pewnie będą niewygodne więc ubrane na 5 minut ;-)

Muszę się powoli zwijać, bo na 14 jest SR... O 13.20 jestem umówiona z Mamą. Ale mam takiego lenia, że nic mi się nie chce. Choć zdążyłam już zrobić 2 prania i odkurzyć mieszkanie :-) Wiem, że jest niedziela, ale mnie natchnęło, a to ostatnio rzadko się zdarza, więc musiałam iść za ciosem :-)

No ja też już zaczynam toaletę poranną...bo o 11 mieliśmy się wybrać na spacer ;-)

Miłego dnia Wam życzę!

Daa - trzymam kciuki
JUst - co do zamałych spodni , to masakre też mam:(Urosła mi dupa:( I brzuch. Jak sie czujesz
A co do pościeli to ja narazie mem jedna pościel chyba AMy, ale nie mam jeszcze wypełnienienia:) Kupie na wszelki i moze dokupie pościel spanco , Zobacze. Chociaż zamirzam używać śpiwroki narazie i kocyki. WIec posciel raczej mi nie potrzebna. No chyba że mała będzie miala inne życzenia.
A przybornik też muszę kupić , bo jednak komodę będę miała dalej niz przewijak. Tylko zastanawiam sie jaki, czy dokupić z tego zestawu. Chociaż nie wiem czy mi się podoba. Co o tym myślicie?
AMY POLSKA POSCIEL ŻYRAFKA Ł120/60 i 140/70 6el (1050752720) - Aukcje internetowe Allegro - mam tą żółtą (pościel i ochranicz i chyba rożek) i tam jest odrazu pokazany przybornik.

A druga podoba mi sie ta:
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - DumDum
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Lolo
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Gigi&Zuzu

i oooo, i wtedy nie wiem co z przybornikiem,

Kasikz ja będę miała przybornik nie od kompletu. Jedna pościel jest z Kubusiem, druga z pajacami. Wklejałam zdjecia kilka stron wcześniej. Przybornik będzie z misiem z innego kompletu, bo taki mi się podoba i ta kolorystyka pasuje do sypialni i łóżeczka. Człowiekowi by szaf nie starczyło, gdyby do każdej pościeli do kompletu miał mieć wszystko: prześcieradło, przybornik, ochraniacz, itd... :-) Szalejmy, ale z głową :-)

Ok, teraz już na bank lecę. Papa!

reklama
źle napisałam :-p:-p Chodziło mi o 16 i 17 czerwca :-p:-p:-p więc jeszcze kupa czasu... no, ale mam nadzieję, ze raz dwa zleci :tak::tak: najgorsze jest to, ze mam dużo prac do napisania, wiec już praktycznie cały tydzień siedzę prawie całymi dniami przy kompie :dry::dry: Pewnie moja Perełka sie tym denerwuje, bo przeciez co za dużo, to niezdrowo :dry::dry: Poza tym miałam już kilka razy wybryki typu nauka do 2, czy 3 w nocy i z też raczej zadowolona z tego nie była :sorry::sorry: Zła matka jestem i tyle :no::no:

Do góry