reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Mysza wow... Na zdjęciach jeansy wydają się dużo większe. Ale te monitory przekłamują :-)
No wiem właśnie...muszę chyba jakąś skalę porównawczą zrobić ale są malutkie i słodziutkie.
Szkoda tylko że pewnie będą niewygodne więc ubrane na 5 minut ;-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Muszę się powoli zwijać, bo na 14 jest SR... O 13.20 jestem umówiona z Mamą. Ale mam takiego lenia, że nic mi się nie chce. Choć zdążyłam już zrobić 2 prania i odkurzyć mieszkanie :-) Wiem, że jest niedziela, ale mnie natchnęło, a to ostatnio rzadko się zdarza, więc musiałam iść za ciosem :-)
Daa - trzymam kciuki
JUst - co do zamałych spodni , to masakre też mamUrosła mi dupa I brzuch. Jak sie czujesz
A co do pościeli to ja narazie mem jedna pościel chyba AMy, ale nie mam jeszcze wypełnienienia Kupie na wszelki i moze dokupie pościel spanco , Zobacze. Chociaż zamirzam używać śpiwroki narazie i kocyki. WIec posciel raczej mi nie potrzebna. No chyba że mała będzie miala inne życzenia.
A przybornik też muszę kupić , bo jednak komodę będę miała dalej niz przewijak. Tylko zastanawiam sie jaki, czy dokupić z tego zestawu. Chociaż nie wiem czy mi się podoba. Co o tym myślicie?
AMY POLSKA POSCIEL ŻYRAFKA Ł120/60 i 140/70 6el (1050752720) - Aukcje internetowe Allegro - mam tą żółtą (pościel i ochranicz i chyba rożek) i tam jest odrazu pokazany przybornik.
A druga podoba mi sie ta:
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - DumDum
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Lolo
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Gigi&Zuzu
i oooo, i wtedy nie wiem co z przybornikiem,
JUst - co do zamałych spodni , to masakre też mamUrosła mi dupa I brzuch. Jak sie czujesz
A co do pościeli to ja narazie mem jedna pościel chyba AMy, ale nie mam jeszcze wypełnienienia Kupie na wszelki i moze dokupie pościel spanco , Zobacze. Chociaż zamirzam używać śpiwroki narazie i kocyki. WIec posciel raczej mi nie potrzebna. No chyba że mała będzie miala inne życzenia.
A przybornik też muszę kupić , bo jednak komodę będę miała dalej niz przewijak. Tylko zastanawiam sie jaki, czy dokupić z tego zestawu. Chociaż nie wiem czy mi się podoba. Co o tym myślicie?
AMY POLSKA POSCIEL ŻYRAFKA Ł120/60 i 140/70 6el (1050752720) - Aukcje internetowe Allegro - mam tą żółtą (pościel i ochranicz i chyba rożek) i tam jest odrazu pokazany przybornik.
A druga podoba mi sie ta:
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - DumDum
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Lolo
Spanco. Naturalna pościel niemowlęca. Pościele - Gigi&Zuzu
i oooo, i wtedy nie wiem co z przybornikiem,
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Kasikz ja będę miała przybornik nie od kompletu. Jedna pościel jest z Kubusiem, druga z pajacami. Wklejałam zdjecia kilka stron wcześniej. Przybornik będzie z misiem z innego kompletu, bo taki mi się podoba i ta kolorystyka pasuje do sypialni i łóżeczka. Człowiekowi by szaf nie starczyło, gdyby do każdej pościeli do kompletu miał mieć wszystko: prześcieradło, przybornik, ochraniacz, itd... :-) Szalejmy, ale z głową :-)
Ok, teraz już na bank lecę. Papa!
Ok, teraz już na bank lecę. Papa!
reklama
daaa
Fanka BB :)
źle napisałam Chodziło mi o 16 i 17 czerwca więc jeszcze kupa czasu... no, ale mam nadzieję, ze raz dwa zleci najgorsze jest to, ze mam dużo prac do napisania, wiec już praktycznie cały tydzień siedzę prawie całymi dniami przy kompie Pewnie moja Perełka sie tym denerwuje, bo przeciez co za dużo, to niezdrowo Poza tym miałam już kilka razy wybryki typu nauka do 2, czy 3 w nocy i z też raczej zadowolona z tego nie była Zła matka jestem i tyle
Podziel się: