reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Bardzo ładnie ta sukienka na tych modelkach wygląda, ale wydaje mi się, że i tak musiałabyś przymierzyć i sprawdzić, czy u Ciebie też się sprawdzi, ale wierzę że coś odpowiedniego znajdziesz :-)
A jeszcze ten model super do lata pasuje :-)

Dobrze, że na tej stronie napisali, że czas realizacji zamówienia to 1-3 dni, bo w ciąży wiadomo rozmiar brzucha w ciągu 1-2 tygodni może ulec zmianie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Just jak się dowiadywałam u sprzedawcy, podając moje wymiary mogę zamówić taką sukienkę i jeśli na podstawie moich podanych wymiarów ta pani źle dobierze rozmiar, to bez problemu mi go wymieni na większy. Tak samo jak kolor. Raczej powinnam wziąść ecru, bo M ma dodatki ecru do garnituru, ale ecru ecru nie równy, więc nie wiem czy by mi się spodobał w 100% :-)

Szukałam już swego czasu sukienek w naszych miastowych sklepach, ale niestety lipa wielka... Albo powalająca cena, albo po prostu brzydkie worki. Kiedyś ciężko było mi znaleźć wymarzoną sukienkę na mnie bez ciąży, na ciążę to już w ogóle cud, że cokolwiek mi się podoba ;-)

Jedno jest pewne - musiałabym ją skrócić. Bo ta jest za długa. Ale z tego co pisała mi pani sprzedawczyni nie straci ona po skróceniu swojego fasonu...

Ola szal też bym zamówiła. Bo to nie wiadomo jaka pogoda by była. A co do ramiączek w opisie coś było, że można je mieć lub nie. Ja osobiście zawsze swobodniej się czułam jak coś mi sukienkę na cyckach podtrzymywało :-)

asiu taka moja mała sugestia, szal tanio mozna uszyc np z organtyny lub z woalu, cena za metr organtyny to okolo 10zł a szeroka jest na max 2,80 wiec na szal starczyloby kupic 50cm i krawcowa ci to obszyje ładnie :-) musiałabys sie dowiedziec czy warto zamawiac szal z suknia czy moze osobno dac sobie go uszyc, moja kolezanka tak zrobila i super to wygladalo nikt nie poznal ze to szyte u krawcowej a nie z salonu.
a ta sukienka naprawde bardzo ładna :-)

Pati dziękuję za sugestię. Jeśli podejmę decyzję o tym, że ślub się odbędzie to na pewno wezmę to pod uwagę :-)

Dziewczyny, jak lubicie Maleńczuka włączcie Polsat... Takiego go nie znałam... Hafanana ;-)

Ostatnia edycja:
Może być. Ale coś bola mnie wszystkie mięśnie . Mam nadzieje ze to nie choróbsko.
Wybieram szlafroczek. Po ostatniej wizycie w szpitalu stwierdziłam że musi być, choć nie przepadam
I nie wiem który:
cieńszy - MUZZy Bawełniany CIENKI szlafrok DO SZPITALA M/38 (1050188250) - Aukcje internetowe Allegro
grubszy ale z kieszeniami - MUZZY cienki SZLAFROK z kapturem * melanż szaro M (1034167202) - Aukcje internetowe Allegro

Mam już koszule muzy i jestem zadowolona, wiec może do zestawu szlafrok

Może mięśnie bolą Cię od długiego leżenia?

A co do szlafroków. Ja wziełabym ten z kieszeniami. Zawsze jest gdzie włożyć chusteczkę czy końską podpaskę na podmianę ;-)

reklama
Do góry