reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Bardzo ładnie ta sukienka na tych modelkach wygląda, ale wydaje mi się, że i tak musiałabyś przymierzyć i sprawdzić, czy u Ciebie też się sprawdzi, ale wierzę że coś odpowiedniego znajdziesz :-)
A jeszcze ten model super do lata pasuje :-)

Dobrze, że na tej stronie napisali, że czas realizacji zamówienia to 1-3 dni, bo w ciąży wiadomo rozmiar brzucha w ciągu 1-2 tygodni może ulec zmianie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Just jak się dowiadywałam u sprzedawcy, podając moje wymiary mogę zamówić taką sukienkę i jeśli na podstawie moich podanych wymiarów ta pani źle dobierze rozmiar, to bez problemu mi go wymieni na większy. Tak samo jak kolor. Raczej powinnam wziąść ecru, bo M ma dodatki ecru do garnituru, ale ecru ecru nie równy, więc nie wiem czy by mi się spodobał w 100% :-)

Szukałam już swego czasu sukienek w naszych miastowych sklepach, ale niestety lipa wielka... Albo powalająca cena, albo po prostu brzydkie worki. Kiedyś ciężko było mi znaleźć wymarzoną sukienkę na mnie bez ciąży, na ciążę to już w ogóle cud, że cokolwiek mi się podoba ;-)

Jedno jest pewne - musiałabym ją skrócić. Bo ta jest za długa. Ale z tego co pisała mi pani sprzedawczyni nie straci ona po skróceniu swojego fasonu...

Ola szal też bym zamówiła. Bo to nie wiadomo jaka pogoda by była. A co do ramiączek w opisie coś było, że można je mieć lub nie. Ja osobiście zawsze swobodniej się czułam jak coś mi sukienkę na cyckach podtrzymywało :-)

asiu taka moja mała sugestia, szal tanio mozna uszyc np z organtyny lub z woalu, cena za metr organtyny to okolo 10zł a szeroka jest na max 2,80 wiec na szal starczyloby kupic 50cm i krawcowa ci to obszyje ładnie :-) musiałabys sie dowiedziec czy warto zamawiac szal z suknia czy moze osobno dac sobie go uszyc, moja kolezanka tak zrobila i super to wygladalo nikt nie poznal ze to szyte u krawcowej a nie z salonu.
a ta sukienka naprawde bardzo ładna :-)

Pati dziękuję za sugestię. Jeśli podejmę decyzję o tym, że ślub się odbędzie to na pewno wezmę to pod uwagę :-)

Dziewczyny, jak lubicie Maleńczuka włączcie Polsat... Takiego go nie znałam... Hafanana ;-)

Ostatnia edycja:
Może być. Ale coś bola mnie wszystkie mięśnie . Mam nadzieje ze to nie choróbsko.
Wybieram szlafroczek. Po ostatniej wizycie w szpitalu stwierdziłam że musi być, choć nie przepadam
I nie wiem który:
cieńszy - MUZZy Bawełniany CIENKI szlafrok DO SZPITALA M/38 (1050188250) - Aukcje internetowe Allegro
grubszy ale z kieszeniami - MUZZY cienki SZLAFROK z kapturem * melanż szaro M (1034167202) - Aukcje internetowe Allegro

Mam już koszule muzy i jestem zadowolona, wiec może do zestawu szlafrok

Może mięśnie bolą Cię od długiego leżenia?

A co do szlafroków. Ja wziełabym ten z kieszeniami. Zawsze jest gdzie włożyć chusteczkę czy końską podpaskę na podmianę ;-)

reklama
Do góry