reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Zostałam sama do niedzieli. Mam zamiar w tym czasie przemyśleć gruntownie sprawę ślubu. Tak czy nie. Zobaczymy czy mi się uda... I o ile będę mądrzejsza w niedzielę wieczorem jak M wróci.

Póki co mam ochotę na coś do jedzenia. Ale mimo pielgrzymek do kuchni nie znalazłam niczego co bym zjadła. A przeciągów nie mam ani w lodówce ani w szafkach... Wrrr...

No i zanotowałam przed chwilą padaczkę brzucha :-) Ale Emi dała czadu! Jak nigdy :-)

dziewczyny nie chce nikogo urazic, ale widze ze watek ładna mama... chyba musze usunąć bo nic na nim nie piszecie :p żadnych linków itd. wszystko tutaj a same sie zgodzilyscie na utworzenie tego watku, niedawno o nim pisalam ze znowu jest aktywny... jak mi sie sesja skonczy a tam nic nie bedzie to napisze do moderatorw prosbe zeby go usunely bo nie potrzebnie zasmieca dzial poronienia ;-)

milego dnia ja uciekam zrobic kolacje i dalej sie uczyc :-)

Daaa wiesz mi umknęło,że Ty z Lublina:)
dom mamy w Snopkowie więc pod Lublinem kawałek.
co do spotkania to bardzo chętnie! tylko nie wiem kiedy:( teraz jedziemy w sobotę ale tak na szybko,mamy rocznice komunii bratanka mojego M.
ale moze w wakacje wybiore się do tesciów na troche chociaz zeby nie siedziec za duzo samotnie w domu:)

Aneczka ja miałam okres w styczniu:) Julek jest bez okresu zrobiony;) więc niestety z kalendarzowych wyliczeń nici i muszę usg się trzymać . póki co zostawiam na suwaczku ten termin po pierwszym usg

Daaa a mi się taka komoda podoba tylko z misiem KOMODA Z PRZEWIJAKIEM KLUPŚ SAFARI ORZECH ECRU (1057951097) - Aukcje internetowe Allegro

a jest Komoda Drewex MIŚ z PRZEWIJAKIEM !!! (134) (1045363938) - Aukcje internetowe Allegro

Witam wieczorowo. No i po kolei mam nadzieję, że pamięć nie nawali :-p
Po pierwsze - Kasikz, Just79 - co tam u Was?
Po drugie - She - a rozmawialiście z kimś od fachu, bo może sąd nie zawsze ma rację, co dowodem tutaj jest to co pisze Ewela28
Po trzecie - Agatko to dzieci się starzeją nie my :-p
Dalej:
Pati, daaa - jeszcze troszkę i będziecie odpoczywać, cieszę się daaa, że dzidzia Cię rozprasza :-)
Kobietka22 - jeszcze troszeczkę już za momencik a Twój suwaczek będzie pędził jak wariat :tak:
Mysza, Ola** - kochane te Wasze dzieciaczki, Diana - czekamy na Twoją fotkę
Aneczka77 - super, że macie dodatkowy dzień wolny, a jak to będzie Ty będziesz pracować do końca?

Więcej nie pamiętam za co serdecznie przepraszam. :zawstydzona/y:

Aaaa jeszcze jedno - Mysza - dam Ci namiar na Allegrowicza z kaftanikami jutro rano ok?

Daaa, tak patrzę na ten zestawik się zastanawiam, czy to na pewno jest wygodne w używaniu, bo w sumie kąpiel malucha przebiega jakoś tak, że zaczyna się na przewijaku (oczy, buzia, pupa), potem wanienka, no i koniec znów na przewijaku (smarowanie, ubieranie), więc nie wiem na ile to wygodne i wykonalne (dla jednej osoby) jest przy takiej komodzie. Najlepiej chyba, żebyś podpytała tę znajomą, jak jej się to sprawdzało

Asiu, mi bardziej te bluzki z drugiego linka się podobają. A z pierwszego to bardziej inne przedmioty tego sprzedającego, jakoś bardziej takie jednolite tuniki wpadają mi w oko, niż takie odcinane białe-kolor

Lili, a u Ciebie co tam? w ten weekend wielka woda Poznań atakuje z tego co w TV mówią. Mam nadzieję, że Twoje mieszkanko/biuro jest bezpieczne.

PAti, no po takich groźbach to nic nam innego nie pozostaje, tylko cosik tam wkleić trzeba ;-)

A ja staram się nie myśleć jak wkurzona na swojego chłopa jestem i póki go w domu nie ma to całkiem dobrze mi to wychodzi.
Młody dzisiaj w pewnym momencie tak zaczął szaleć, że szok. Dosłownie jak nie mój leniwiec ;-) Śmiałam się, że coś widać miał do powiedzenia mojej koleżance na gg, bo jak tylko się do mnie odezwała to zaczął wariować :-)
A, i zapomniałam napisać jaka dumna z siebie jestem :-) z okazji jutrzejszego przyjazdu rodziców umyłam lodówkę. Zbierałam się do tego już nie wiem od kiedy, albo może właściwiej powiedzieć wstyd się przyznać od kiedy ;-) No i teraz w tej lodówce prawie tylko światełko zostało ;-)

I jeszcze przyszedł dzisiaj rogal do karmienia i ochraniacz na łóżeczko :-) no i odebrałam chyba ostatnie póki co skarby z apteki (tantum rosa, linomag itp.)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola** wiem gdzie jest Snopków, bo musimy przez niego przejechać, jak jedziemy do rodziny mojego M. ;-);-) No to jakbyś była w lecie w okolicach Lublina, to mogłybyśmy coś zorganizować ;-);-)Ja całe lato pewnie nudzić się będę, bo mój M będzie miał baaaaardzo dużo roboty i go prawie w domu nie będzie :dry::dry::dry:

A my teraz poszukujemy mieszkania do wynajęcia :dry::dry: i póki co prawie wszystko co by nas interesowało jest z adnotacja "dla studentów lub małżeństw, ale koniecznie bez dzieci" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry