reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Zostałam sama do niedzieli. Mam zamiar w tym czasie przemyśleć gruntownie sprawę ślubu. Tak czy nie. Zobaczymy czy mi się uda... I o ile będę mądrzejsza w niedzielę wieczorem jak M wróci.

Póki co mam ochotę na coś do jedzenia. Ale mimo pielgrzymek do kuchni nie znalazłam niczego co bym zjadła. A przeciągów nie mam ani w lodówce ani w szafkach... Wrrr...

No i zanotowałam przed chwilą padaczkę brzucha :-) Ale Emi dała czadu! Jak nigdy :-)

dziewczyny nie chce nikogo urazic, ale widze ze watek ładna mama... chyba musze usunąć bo nic na nim nie piszecie :p żadnych linków itd. wszystko tutaj a same sie zgodzilyscie na utworzenie tego watku, niedawno o nim pisalam ze znowu jest aktywny... jak mi sie sesja skonczy a tam nic nie bedzie to napisze do moderatorw prosbe zeby go usunely bo nie potrzebnie zasmieca dzial poronienia ;-)

milego dnia ja uciekam zrobic kolacje i dalej sie uczyc :-)

Daaa wiesz mi umknęło,że Ty z Lublina:)
dom mamy w Snopkowie więc pod Lublinem kawałek.
co do spotkania to bardzo chętnie! tylko nie wiem kiedy:( teraz jedziemy w sobotę ale tak na szybko,mamy rocznice komunii bratanka mojego M.
ale moze w wakacje wybiore się do tesciów na troche chociaz zeby nie siedziec za duzo samotnie w domu:)

Aneczka ja miałam okres w styczniu:) Julek jest bez okresu zrobiony;) więc niestety z kalendarzowych wyliczeń nici i muszę usg się trzymać . póki co zostawiam na suwaczku ten termin po pierwszym usg

Daaa a mi się taka komoda podoba tylko z misiem KOMODA Z PRZEWIJAKIEM KLUPŚ SAFARI ORZECH ECRU (1057951097) - Aukcje internetowe Allegro

a jest Komoda Drewex MIŚ z PRZEWIJAKIEM !!! (134) (1045363938) - Aukcje internetowe Allegro

Witam wieczorowo. No i po kolei mam nadzieję, że pamięć nie nawali :-p
Po pierwsze - Kasikz, Just79 - co tam u Was?
Po drugie - She - a rozmawialiście z kimś od fachu, bo może sąd nie zawsze ma rację, co dowodem tutaj jest to co pisze Ewela28
Po trzecie - Agatko to dzieci się starzeją nie my :-p
Dalej:
Pati, daaa - jeszcze troszkę i będziecie odpoczywać, cieszę się daaa, że dzidzia Cię rozprasza :-)
Kobietka22 - jeszcze troszeczkę już za momencik a Twój suwaczek będzie pędził jak wariat :tak:
Mysza, Ola** - kochane te Wasze dzieciaczki, Diana - czekamy na Twoją fotkę
Aneczka77 - super, że macie dodatkowy dzień wolny, a jak to będzie Ty będziesz pracować do końca?

Więcej nie pamiętam za co serdecznie przepraszam. :zawstydzona/y:

Aaaa jeszcze jedno - Mysza - dam Ci namiar na Allegrowicza z kaftanikami jutro rano ok?

Daaa, tak patrzę na ten zestawik się zastanawiam, czy to na pewno jest wygodne w używaniu, bo w sumie kąpiel malucha przebiega jakoś tak, że zaczyna się na przewijaku (oczy, buzia, pupa), potem wanienka, no i koniec znów na przewijaku (smarowanie, ubieranie), więc nie wiem na ile to wygodne i wykonalne (dla jednej osoby) jest przy takiej komodzie. Najlepiej chyba, żebyś podpytała tę znajomą, jak jej się to sprawdzało

Asiu, mi bardziej te bluzki z drugiego linka się podobają. A z pierwszego to bardziej inne przedmioty tego sprzedającego, jakoś bardziej takie jednolite tuniki wpadają mi w oko, niż takie odcinane białe-kolor

Lili, a u Ciebie co tam? w ten weekend wielka woda Poznań atakuje z tego co w TV mówią. Mam nadzieję, że Twoje mieszkanko/biuro jest bezpieczne.

PAti, no po takich groźbach to nic nam innego nie pozostaje, tylko cosik tam wkleić trzeba ;-)

A ja staram się nie myśleć jak wkurzona na swojego chłopa jestem i póki go w domu nie ma to całkiem dobrze mi to wychodzi.
Młody dzisiaj w pewnym momencie tak zaczął szaleć, że szok. Dosłownie jak nie mój leniwiec ;-) Śmiałam się, że coś widać miał do powiedzenia mojej koleżance na gg, bo jak tylko się do mnie odezwała to zaczął wariować :-)
A, i zapomniałam napisać jaka dumna z siebie jestem :-) z okazji jutrzejszego przyjazdu rodziców umyłam lodówkę. Zbierałam się do tego już nie wiem od kiedy, albo może właściwiej powiedzieć wstyd się przyznać od kiedy ;-) No i teraz w tej lodówce prawie tylko światełko zostało ;-)

I jeszcze przyszedł dzisiaj rogal do karmienia i ochraniacz na łóżeczko :-) no i odebrałam chyba ostatnie póki co skarby z apteki (tantum rosa, linomag itp.)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola** wiem gdzie jest Snopków, bo musimy przez niego przejechać, jak jedziemy do rodziny mojego M. ;-);-) No to jakbyś była w lecie w okolicach Lublina, to mogłybyśmy coś zorganizować ;-);-)Ja całe lato pewnie nudzić się będę, bo mój M będzie miał baaaaardzo dużo roboty i go prawie w domu nie będzie :dry::dry::dry:

A my teraz poszukujemy mieszkania do wynajęcia :dry::dry: i póki co prawie wszystko co by nas interesowało jest z adnotacja "dla studentów lub małżeństw, ale koniecznie bez dzieci" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry