reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczynki ile tu porodów niebawem się kroi kurcze już takie duże te wasze słodziaki ,Mysza Szymonek chłop jak tur:-), o jej ,a niedawno byłyście na początku i były testy itd a tu już część prawie na finiszu tylko pogratulować, i znowu mam ciśnienie na bejbusia, kurcze u mnie sie już pojawia normalne parcie na to chyba mój instynkt daje mi znaki,ale jeszcze troszke tylko.
Ściska kciuki za Was laseczki.

reklama
Witam :-):-) Zaliczam codzienny meldunek ;-);-)No i się pochwalę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Póki co na jednym kierunku z egzamów mam 4 i dwie 5, a na drugim jedną 4, więc nie jest źle biorąc pod uwagę moje otępienie ciążowe :sorry2::sorry2:Jeszcze tylko 10 ocen i koniec :-p:-p

Diana no to synia już duży :-):-)

Mysza gratuluję ptaszka ;-);-)

Ciekawe co u mnie tam się w brzuchu kręci :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Matko!!!!!!!

Daaa Ty już połówkowe masz za niedługo :szok: :szok: :szok: :szok:
jak ten czas leci!!!!!!!!!!!!!
przecież niedawno miałaś początek!!!
kiedy ten czas leci to nie wiem...

Patrząc na Wasze suwaczki nie wierzę ze tak szybko czas mija:szok::szok:
No i Alicja w niedzielę ma 7 tygodni...
Nie jest możliwe żebym się tak szybko starzała:no::-p

Chciałam zakupić tadycyjne kaftaniki.
Czy możecie polecić mi jakiegoś sprzedającego z allegro który będzie miał milutkie ciuszki.

Mysza bobas superaśny:)
Daaa no Ty już faktycznie prawie na półmetku:)

mój bobasek jakoś jak zeskanowałam mniej widoczny się stał no ale już nie jest fasolinkiem:)
O to mój skarb...pochwalę się też a co;)

Załączniki

• img0011.jpg
    img0011.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Ola** no fasolinek to już stanowczo nie jest, tylko kawał człowieka :-):-)
Z tego co pamiętam, to jakoś niedawno pisałaś, ze macie dom w Lublinie... jeśli mogę zapytać, to na jakim osiedlu?? A tak w ogóle,to może kiedyś jak przyjedziecie do Lublina w odwiedziny, to uda nam się spotkać?? ;-);-)

Agatko, Ola** no połowa już lada dzień, bo dzidzia jest o tydzień starsza niż wynika z suwaczka ;-);-)NA USG połówkowe wybieram się 17 czerwca - szalejemy i idziemy na 3/4 ;-);-) Może tez dowiem się w końcu, czy to on czy ona ;-);-)

Dziewczyny, śliczne Dzidziole :-)

Mysza a to już na 100% chłopiec?

Kobietka oj czas leci strasznie... Niedawno był test i wielkie oczy, a teraz mam brzuch, nad którym nie potrafię zapanować momentami, jak Emi zaczyna szaleć :-) Jeszcze 2,5 m-ca a Mała będzie spała w sypialni za ścianą... Szok...

Slodziutka super wiesci!!! :-):-)

Lilijanna gratuluję zakupów :-) Do nas wczoraj przyjechali goście na ten weekend i dostaliśmy od nich pierwszy prezent z naszej listy na baby shower :tak: Dostaliśmy bardzo podobny leżczek do tego, który kupiłaś, tylko kolory są trochę inne http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3914613&fromRegistryNumber=45432949&product_skn=198067

She przytulam... Ze ślubem nie wiem co doradzić :no:

Diana_81 to maluszek już nie taki mały ;-) Chwila moment i już będzie z Wami :tak:

Ola** fajnie, że wszystko dobrze :tak: Te daty to się zmieniają przy każdnym USG, więc chyba lepiej trwać przy wyliczeniach kalendarzowych.

13x13 to Alicja rośnie Ci jak na drożdżach :-) Widzę, że jednak zdecydowaliście się na wszystkie zalecane szczepienia.

Mysza84 czyli jednak chłopczyk :-D

daa bardzo dobre oceny :tak: Życzę wytrwałości przy dalszej nauce Ja też mam wizytę u gina 17 czerwca, ale na kolejne USG muszę poczekać do 32 tc.

A przede mną nieco dłuższy weekend, gdyż poniedziałek mamy wolny. Tutaj niestety nie ma tylu wolnych dni od pracy co w Polsce i urlopy są strasznie krótkie, więc jest się z czego cieszyć :-)

reklama
Do góry