reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczynki ile tu porodów niebawem się kroi kurcze już takie duże te wasze słodziaki ,Mysza Szymonek chłop jak tur:-), o jej ,a niedawno byłyście na początku i były testy itd a tu już część prawie na finiszu tylko pogratulować, i znowu mam ciśnienie na bejbusia, kurcze u mnie sie już pojawia normalne parcie na to chyba mój instynkt daje mi znaki,ale jeszcze troszke tylko.
Ściska kciuki za Was laseczki.

reklama
Witam :-):-) Zaliczam codzienny meldunek ;-);-)No i się pochwalę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Póki co na jednym kierunku z egzamów mam 4 i dwie 5, a na drugim jedną 4, więc nie jest źle biorąc pod uwagę moje otępienie ciążowe :sorry2::sorry2:Jeszcze tylko 10 ocen i koniec :-p:-p

Diana no to synia już duży :-):-)

Mysza gratuluję ptaszka ;-);-)

Ciekawe co u mnie tam się w brzuchu kręci :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Matko!!!!!!!

Daaa Ty już połówkowe masz za niedługo :szok: :szok: :szok: :szok:
jak ten czas leci!!!!!!!!!!!!!
przecież niedawno miałaś początek!!!
kiedy ten czas leci to nie wiem...

Patrząc na Wasze suwaczki nie wierzę ze tak szybko czas mija:szok::szok:
No i Alicja w niedzielę ma 7 tygodni...
Nie jest możliwe żebym się tak szybko starzała:no::-p

Chciałam zakupić tadycyjne kaftaniki.
Czy możecie polecić mi jakiegoś sprzedającego z allegro który będzie miał milutkie ciuszki.

Mysza bobas superaśny:)
Daaa no Ty już faktycznie prawie na półmetku:)

mój bobasek jakoś jak zeskanowałam mniej widoczny się stał no ale już nie jest fasolinkiem:)
O to mój skarb...pochwalę się też a co;)

Załączniki

• img0011.jpg
    img0011.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Ola** no fasolinek to już stanowczo nie jest, tylko kawał człowieka :-):-)
Z tego co pamiętam, to jakoś niedawno pisałaś, ze macie dom w Lublinie... jeśli mogę zapytać, to na jakim osiedlu?? A tak w ogóle,to może kiedyś jak przyjedziecie do Lublina w odwiedziny, to uda nam się spotkać?? ;-);-)

Agatko, Ola** no połowa już lada dzień, bo dzidzia jest o tydzień starsza niż wynika z suwaczka ;-);-)NA USG połówkowe wybieram się 17 czerwca - szalejemy i idziemy na 3/4 ;-);-) Może tez dowiem się w końcu, czy to on czy ona ;-);-)

Dziewczyny, śliczne Dzidziole :-)

Mysza a to już na 100% chłopiec?

Kobietka oj czas leci strasznie... Niedawno był test i wielkie oczy, a teraz mam brzuch, nad którym nie potrafię zapanować momentami, jak Emi zaczyna szaleć :-) Jeszcze 2,5 m-ca a Mała będzie spała w sypialni za ścianą... Szok...

Slodziutka super wiesci!!! :-):-)

Lilijanna gratuluję zakupów :-) Do nas wczoraj przyjechali goście na ten weekend i dostaliśmy od nich pierwszy prezent z naszej listy na baby shower :tak: Dostaliśmy bardzo podobny leżczek do tego, który kupiłaś, tylko kolory są trochę inne http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3914613&fromRegistryNumber=45432949&product_skn=198067

She przytulam... Ze ślubem nie wiem co doradzić :no:

Diana_81 to maluszek już nie taki mały ;-) Chwila moment i już będzie z Wami :tak:

Ola** fajnie, że wszystko dobrze :tak: Te daty to się zmieniają przy każdnym USG, więc chyba lepiej trwać przy wyliczeniach kalendarzowych.

13x13 to Alicja rośnie Ci jak na drożdżach :-) Widzę, że jednak zdecydowaliście się na wszystkie zalecane szczepienia.

Mysza84 czyli jednak chłopczyk :-D

daa bardzo dobre oceny :tak: Życzę wytrwałości przy dalszej nauce Ja też mam wizytę u gina 17 czerwca, ale na kolejne USG muszę poczekać do 32 tc.

A przede mną nieco dłuższy weekend, gdyż poniedziałek mamy wolny. Tutaj niestety nie ma tylu wolnych dni od pracy co w Polsce i urlopy są strasznie krótkie, więc jest się z czego cieszyć :-)

reklama
Do góry