reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Olu ale słodziak :-) Trzymam kciuki za wizytę i liczę, że się po niej u nas odezwiesz :-) Jej... To już 12tc... Ale ten czas leci :-)

Just właśnie takie siateczkowe zakupiłam wczoraj na SR :-) A te podpaski to faktycznie końskie... Ale co począć ;-)

A ile ich trzeba mieć? Do szpitala paczka starczy? A do domu? Wystarczą już potem zwykłe podpaski? Czy nadal te big?

Ostatnia edycja:
reklama
just a czemu te jednorazowe nie sa dobre?
Bo te jednorazowe ponoć nie przepuszczają powietrza, a po porodzie jest zalecenie, żeby wietrzyć tamte okolice, więc położne najchętniej widziałyby nas wogóle bez gaci, a te podpaski poporodowe mają taki rozmiar, że chodząc jak chinka ponoć można naprawdę obejść się bez gaci

O ludy, ale się najadłam. teraz to chyba będę siedzieć i trawić ;-)

Ostatnia edycja:
wietrzenie wietrzeniem ale jak bylam odwiedzic kumpele po porodzie to nie za fajnie wygladaly te laski ktorym spod koszul wystawaly takie zakrwawione podklady, sory za opis ale tak bylo, wiec mysle ze te majtki sa dobrym rozwiazaniem

Mysza no ciekawe bardzo czy Twoje przeczucia sie sprawdza. ja od poczatku czulam ze bedzie chlopak i jest:)

Ja się już bardzo przyzwyczaiłam do Szymonka i w sumie W. który ciągle mówił ze to Kamila nawet ostatnio zaczął do brzuszka mówić Szymonku :-D zobaczymy... zastanawiam się czy nie przenieść wizyty na ten tydzień ale wiem że im później tym większe prawdopodobieństwo że zobaczymy kto się w brzuszku zadomowił...choć przecież 3 dni to nie będę stanowiły już większej wizyty.
Aaa pogadam jeszcze z W. i wspólnie podejmiemy decyzję.

A to mój Tuptuś z piątku.

Uploaded with ImageShack.us

Cudny Tuptuś! Gratuluję!

Wg mnie nie najlepsze...ja mam niedrapki ale tam są takie delikatne ściągacze.

Dziewczyny, Agatka pisała tu niedawno o jakiejś książce, którą polecała. Nie mogę trafić na tego posta. Któraś z Was pamięta tytuł i autora?

Mysza no właśnie tak mi też nie przypadły do gustu. Wydają mi się strasznie ciasne.

Dzięki Just :-)

Ale mam lenia. Łazienka i kibel czekają na szorowanie. Muszę wyprać posłanie psa. Ale jakoś mi tak leniwie, że... Odwlekam to w czasie. Dawno nie miałam wolnych dni od dokumentów. Więc się tym delektuję...

Ja tak tylko na szybko bo lecę do pracy. wyspałam się na maksa:)
dziękuję wszystkim za troskę!!!! jak wrócę doczytam i poodpisuje imiennie.
plamień nie ma.,to jakiś fałszywy alarm...ufff. dwie krople śluzu wtedy i tyle . potem już nic! :)ale kontrol jest,wkładka włożona:)

odezwę się jakoś po 17tej.zmykam

reklama
Do góry