reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pranie zrobione :-D:-D:-D Teraz ładnie suszy się w ogrodzie :-)

Agatko - co to niedrapek? :eek: Miłego spacerku.
Daaa - no właśnie ja już miałam okazję niektóre rzeczy dotknąć, powąchać, więc już wiem co chcę ;-)Mi siara zaczęła teraz dopiero lecieć i to tak, że o mokrej koszulce nie ma mowy, troszkę troszeczkę.
Ewela28 - potrzeba mi trochę morza, wrzuć w butelkę troszkę piasku, troszkę wody i ślij do mnie ;-) Priorytetem :-p

reklama
Lilijanna jak bys podała adresa , to mogłabym ci podesłac taka kartkę z piaskiem z nad morza :-)

Dziewczyny :-( jak mnie kregosłup napierdziela masakra. Jak ja wytrzymam do tego 38tygodnia, niewiem :szok:

Witam się sobotnio. gardło mnie nadal drapie!!!niby juz mniej ale jednak,wkurza mnie to, próbuje zasnąć a tu drapie w jednym punkcie i nici z tego.
wrr:/
Jejku dziewczyny,ale te wasze suwaczki gnają!!! Ewela to już nim się obejrzy wyskoczy z dwupaku,
Lilijanna goni:)
Daaa niedawno mówiła ,że jest w ciąży a tu proszę 18tydzień i cyce mokre:)
Mysza Twój też jakoś mknie:) Pati już w ogóle!

Ola** na drapiące gardło powinna Ci pomóc Isla Cassis Isla-Cassis, pastylki do ssania, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Na pewno można to brać w ciąży, bo jak leżałam w lutym w szpitalu i cała sala chrząkała i charczała, to położne kazały sobie właśnie to kupić. :tak::tak: Również pani z apteki potwierdziła mojemu M, że w ciąży to można :tak::tak:Mi ostatnio na drapania w gardle pomogło :tak::tak: Więc może i Tobie pomoże ;-);-)

A ja w przerwie od nauki odwiedziłam fryzjera. :-p:-p Podcięłam i pomalowałam włosy (farba bez amoniaku) :-D:-D Od razu mam humor lepszy :tak::tak:

dzięki Daaa zaraz zobaczę ten lek,choć już i tak jest lepiej niż było.ale drapie wciąż fakt:(
może jakąś foteczkę wrzucisz nowej fryzury? ;)

ja się zastanawiam czy mojej szkoły nie zamkną :)ale raczej nie sądzę bym miała poneidziałek wolny .bo do Wisły kawałek jest.

Mysza - dzięki za informację, nie miałam zielonego pojęcia, że coś takiego w ogóle jest :eek: Ja nawet tego nie kupię, chyba, że zobaczę, że faktycznie się drapie
Daaa - mała rzecz a cieszy :-)
Ola** - tą Islę faktycznie możesz brać, mi też to zapisali, aczkolwiek ratowałam się mlekiem z miodem
Just79 - jak tam Wisła? Cały czas oglądam, jak daleko masz do rzeki? Mieszkasz na parterze, na piętrze?

Dziewczyny wczoraj miałam bardzo efektywny dzień, pracowałam sobie powolutku, z przerwami, skończyłam o 22 i byłam/jestem z siebie dumna :-p Ciuszki już poprasowane:
- sukienki - problem jak to składać :eek: - ok wpadłam na genialny pomysł przy trzeciej ;-)
- spodnie - hmmm problem ponowny jw - coś tam mnie olśniło przy drugiej parze, lepiej :dry:
- spodnie ogrodniczki - poprasowane, jakoś złożone, poszłam do szafy i tam dopiero wpadłam na pomysł jak to będzie najlepiej :-D

Kurczę tak to miałam do prasowania koszule A. i kilka swoich ciuchów, reszta szła bez prasowania, a teraz, żelazko mi do ręki się przytwierdzi :-p
Inne odczucia - jak szłam do szafy chować ciuszki już poczułam zapach naszego dziecka - cudowne uczucie :tak: A samo prasowanie nigdy nie sprawiało mi tyle frajdy.

witam sie porankowo niedzielnie:happy2:
po 3 dniach mega dola juz mi dzis lepiej ale to na pewno kwestia slonca ktore w koncu ruszylo d... i zaczelo swiecic:-)'
Lili podziwiam za to prasowanie bo ja mam wszystkie rzeczy "niemnące" do pracy tylko prasuje bluzki a koszule to sobie sam moj P. prasuje bo ja ewidentnie nie mam do tego nerwow. a ciuszki dla dziecka wszystkie musza byc prasowane?
Agatko no to w ogole jest sens kupowac rozek i niedrapki?
olu u Ciebie tez suwaczek niezle pedzi:tak:

LucyF - czy ja wiem czy trzeba, rzuciłam się na prasowanie pierwsze, potem okaże się co będę prasować a co nie. Pewnie śpiochy ładnie złożę i same się w szafie wyprasują :-p No A. w koszulach chodzi codziennie, więc czasem to go przeklinam, szczególnie jak kupi koszulę z super firmy za wielkie pieniądze, a dziadostwo się prasuje tak, że :wściekła/y:
Agatko - czy jesteś zadowolona z tego leżaczka, który zafundowała Alicji Twoja siostra? Akurat koło Poznania jest teraz ktoś z allegro kto ma duże ilości w fajnej cenie więc miałabym odbiór osobisty i wybrałabym się po niego. ;-) Niecierpliwie czekam na opinię :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agatko jaki Ty masz wózek ?
Bo zachwalałaś że się świetnie prowadzi, ale nie zapamiętałam jakiej firmy.

Do góry