reklama
martusionek
Fanka BB :)
Pardoes, Sowinka, IZW czyżbyście się rozpakowały dziewczynki?
Martyna śliczny brzusio!!! Jak się czujesz?
Czarna a Twój suwaczek pędzi czytałam gdzieś w wczoraj że odbierałaś wyniki i są dobre cieszy mnie to:-)
A my rośniemy i rośniemy. coraz bardziej ciężko i na nic nie am ochoty i coś mnie wypięło:
Martyna śliczny brzusio!!! Jak się czujesz?
Czarna a Twój suwaczek pędzi czytałam gdzieś w wczoraj że odbierałaś wyniki i są dobre cieszy mnie to:-)
A my rośniemy i rośniemy. coraz bardziej ciężko i na nic nie am ochoty i coś mnie wypięło:
nie ja dalej w dwupaku z moją Natalką
jutro mam ginko-wizytancję na kilka dni do terminu porodu ... prosze o kciukacze chyba że sie w nocy cosik rozkręci to tymbardziej prosze trzymac za mnie i małą
Dziś w nocy spałam 2h tak sie mała rozpychała, ale nadrobiłam po południu
Marusionek brzusio jak piłeczka u mnie podobnie ile masz teraz w obwodzie? ja 110 cm
pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego
jutro mam ginko-wizytancję na kilka dni do terminu porodu ... prosze o kciukacze chyba że sie w nocy cosik rozkręci to tymbardziej prosze trzymac za mnie i małą
Dziś w nocy spałam 2h tak sie mała rozpychała, ale nadrobiłam po południu
Marusionek brzusio jak piłeczka u mnie podobnie ile masz teraz w obwodzie? ja 110 cm
pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego
martusionek
IZW mam 111 ale u Ciebie to końcówka a u mnie?
Trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie &&&&&&&&&&&
Trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie &&&&&&&&&&&
martusionek ja mam tylko 156 cm wzrostu jestem jak jedna wielka piłka
Ja już po wizycie. Wszystko ok wody płodowe lekko mi sie sączą ( a myslałam że to śluz bo woda z drobinkami białego czegos a zawsze myslałam ze wody to po prostu woda ew lekko rózowa), ale jest ich w brzusiu bardzo dużo i mam sie tym nie martwić. Czop siedzi na miejscu, szyjka dalej długa ma 32 mm ale zaczyna sie otwierać mimo iż rozwarcie maleńkie. Ogólnie wszystko ok. Może mi sie rozkręcić poród w kazdej chwili, gdybym nie urodziła wcześniej to na 20 grudnia mam wypisane skierowanie do szpitala. Mała ma już 3650 rośnie jak na drożdżach mam nadzieje że uda mi się ją urodzić naturalnie i bez komplikacji, chociaż przyznam że ta waga mnie troche przeraziła, liczyłam że do 21 grudnia bedzie miała jakieś 3,5 kg .... a wygląda na to że bedzie 3800 jak nie więcej. Czuje sie ok chociaż po tym dzisiejszym badaniu cięzko było mi dojśc do domu i musiałam co chwila stawać a że w drodze powrotnej musielismy zaliczyc wizyte min u ksiegowej itp to nie dzwoniłam po nikogo zeby mnie ktoś zawiózł do domu, w tamtą stronę jechalismy z moimi rodzicami to nie odczułam tego wcale. Nic ja zmykam papa pozdrowionka
Ja już po wizycie. Wszystko ok wody płodowe lekko mi sie sączą ( a myslałam że to śluz bo woda z drobinkami białego czegos a zawsze myslałam ze wody to po prostu woda ew lekko rózowa), ale jest ich w brzusiu bardzo dużo i mam sie tym nie martwić. Czop siedzi na miejscu, szyjka dalej długa ma 32 mm ale zaczyna sie otwierać mimo iż rozwarcie maleńkie. Ogólnie wszystko ok. Może mi sie rozkręcić poród w kazdej chwili, gdybym nie urodziła wcześniej to na 20 grudnia mam wypisane skierowanie do szpitala. Mała ma już 3650 rośnie jak na drożdżach mam nadzieje że uda mi się ją urodzić naturalnie i bez komplikacji, chociaż przyznam że ta waga mnie troche przeraziła, liczyłam że do 21 grudnia bedzie miała jakieś 3,5 kg .... a wygląda na to że bedzie 3800 jak nie więcej. Czuje sie ok chociaż po tym dzisiejszym badaniu cięzko było mi dojśc do domu i musiałam co chwila stawać a że w drodze powrotnej musielismy zaliczyc wizyte min u ksiegowej itp to nie dzwoniłam po nikogo zeby mnie ktoś zawiózł do domu, w tamtą stronę jechalismy z moimi rodzicami to nie odczułam tego wcale. Nic ja zmykam papa pozdrowionka
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Pardoes, Sowinka, IZW czyżbyście się rozpakowały dziewczynki?
Witam ja się jeszcze kulam i póki co jakoś nic się nie dzieje...chyba w tamten czwartek czop mi odszedł, albo jego kawałek -> nie mam pewności i porównania, bo przy Bartku tego nie miałam...w poniedziałek byłam u lekarza, z Malutką ok, waży ok. 3200g, KTG też ok, główkę ma już do dołu czuję, że Paulinka ciśnie do dołu, ale wyjść chyba jeszcze nie ma ochoty jak do tego czasu nie urodzę to mam skierowanie do szpitala na Wigilię -> pewnie bym się zapłakała, jakby mnie zostawili w szpitalu, ale z drugiej strony najważniejsze, żeby Malutka zdrowa się urodziła, więc jakoś to przeżyję ja w pasie mam 100cm
martyynaa81
IZW- powodzenia!!super dziewuszka - a ze duza to latwiej bedzie sie opiekowac niz taka kruszynka!!! A w sumie to wcale nie taka duza tylko w sam raz!!!
martyynaa81
Czarna- a ty jak sie czujesz?
reklama
martyynaa81
Martusionek- dziekuje! Czuje sie roznie ale ogolnie to wspaniale!!! Czasem nachodzi mnie deprecha a innego dnia placzki... Bo tesknie za swoimi Aniolkami!!
Buziaki dla was dziewczynki!!
Buziaki dla was dziewczynki!!
Podziel się: