Lili - ale na motór nie wsadzisz . Jedno zawsze w góry w nosidełku da radę ale dwoje już ni dy rydy . Mnie jedno wystarczy, byle tylko chciało się w końcu urodzić. M już pilnuje wizyty u gina. Zależy mu jednak diabelnie
reklama
Zjola - a nie ma przyczepek takich jak teraz do rowerów są? Ada to piechur, więc pewnie do Morskiego Oka dojdzie :-)
Ciężarówki - i jak tam w brzuszkach się dzieje?
Sowinka? Martyynaa81? Martusionek? Czarna76? Kto tam jeszcze?
Maruszka - zapraszamy na mamy rozpakowane. https://www.babyboom.pl/forum/mamus...nych-mamusiek-45833/index223.html#post9096947
Maruszka - zapraszamy na mamy rozpakowane. https://www.babyboom.pl/forum/mamus...nych-mamusiek-45833/index223.html#post9096947
majra
Fanka BB :)
grzecznie melduję, że w moim brzuszku siedzi facet (2 niezależnych ginekologów, 2 różne aparaty usg), w środę miał 93 mm, :-)
martyynaa81
Fanka BB :)
Zjola - a nie ma przyczepek takich jak teraz do rowerów są? Ada to piechur, więc pewnie do Morskiego Oka dojdzie :-)
U nas ok. Jozik kopie... Uwielbiam te uczucie!!!
Pozdrawiam wszystki!
Buziaki dla dziewczynek Lilijano!
Majra- super! Blue team!! Gratulacje!!
pardoes
Zaciekawiona BB
I ja się witam! Dzisiaj po wizycie gin, więc się meldujemy.Rośnie dziunia prawidłowo, 1400 już ma, aż miło takie wieści przekazywać. Szyjka utrzymana, więc i strach z poprzedniej wizyty odpuścił. Luteinę dostałam dowciapnie, na najbliższe 2 tyg plus acard, bo macica za bardzo spina się, ale ujścia pozamykane i łożysko też ok.
Tak że Kinga póki co grzecznie mamę muska, a że to już 30 tydz to mi się wierzyć nie chce. ojeju! toż czas już wyprawkę powoli szykować...
Pozdrawiam brzuchatki i mamusie dzielne. Buziakuję gorąco
Tak że Kinga póki co grzecznie mamę muska, a że to już 30 tydz to mi się wierzyć nie chce. ojeju! toż czas już wyprawkę powoli szykować...
Pozdrawiam brzuchatki i mamusie dzielne. Buziakuję gorąco
Martyynaa - super, trzymajcie się tam dzielnie.
Czarna76 - chcę widzieć minę dziewczyn jak im powiesz, że będą mieć rodzeństwo ;-)
Pardoes - jako, że właśnie idzie jesień/zima i wsio dłużej schnie to faktycznie nie ma co zwlekać.
A mnie dzisiaj umawiają na kontrolę po porodową, bo mi się seksu chce, a A. i tak już łazi jakby mu móżdżek na mózg nacisnął
Czarna76 - chcę widzieć minę dziewczyn jak im powiesz, że będą mieć rodzeństwo ;-)
Pardoes - jako, że właśnie idzie jesień/zima i wsio dłużej schnie to faktycznie nie ma co zwlekać.
A mnie dzisiaj umawiają na kontrolę po porodową, bo mi się seksu chce, a A. i tak już łazi jakby mu móżdżek na mózg nacisnął
Witam melduję że u mnie i małej wszystko ok, ciągle ma główke w górze ale mam nadzieje że sie obróci, w końcu czasu jeszcze sporo
pardoes super wieści
czarna co patrze na twój nick to mi sie morda cieszy
Lilijanna oj będzie gorąco
pozdrawiam i życze udanego dzionka
pardoes super wieści
czarna co patrze na twój nick to mi sie morda cieszy
Lilijanna oj będzie gorąco
pozdrawiam i życze udanego dzionka
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: