reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Lili - ale na motór nie wsadzisz :no:. Jedno zawsze w góry w nosidełku da radę ale dwoje już ni dy rydy :no:. Mnie jedno wystarczy, byle tylko chciało się w końcu urodzić. M już pilnuje wizyty u gina. Zależy mu jednak diabelnie :tak:

reklama
Zjola - a nie ma przyczepek takich jak teraz do rowerów są? Ada to piechur, więc pewnie do Morskiego Oka dojdzie :-)

Ciężarówki - i jak tam w brzuszkach się dzieje?

Sowinka? Martyynaa81? Martusionek? Czarna76? Kto tam jeszcze?

Maruszka - zapraszamy na mamy rozpakowane. :tak: https://www.babyboom.pl/forum/mamus...nych-mamusiek-45833/index223.html#post9096947

U nas ok. Jozik kopie... Uwielbiam te uczucie!!!
Pozdrawiam wszystki!
Buziaki dla dziewczynek Lilijano!

Majra- super! Blue team!! Gratulacje!!

I ja się witam! Dzisiaj po wizycie gin, więc się meldujemy.Rośnie dziunia prawidłowo, 1400 już ma, aż miło takie wieści przekazywać. Szyjka utrzymana, więc i strach z poprzedniej wizyty odpuścił. Luteinę dostałam dowciapnie, na najbliższe 2 tyg plus acard, bo macica za bardzo spina się, ale ujścia pozamykane i łożysko też ok.
Tak że Kinga póki co grzecznie mamę muska, a że to już 30 tydz to mi się wierzyć nie chce. ojeju! toż czas już wyprawkę powoli szykować...
Pozdrawiam brzuchatki i mamusie dzielne. Buziakuję gorąco

Martyynaa - super, trzymajcie się tam dzielnie.
Czarna76 - chcę widzieć minę dziewczyn jak im powiesz, że będą mieć rodzeństwo ;-)
Pardoes - jako, że właśnie idzie jesień/zima i wsio dłużej schnie to faktycznie nie ma co zwlekać.

A mnie dzisiaj umawiają na kontrolę po porodową, bo mi się seksu chce, a A. i tak już łazi jakby mu móżdżek na mózg nacisnął :-p

Witam melduję że u mnie i małej wszystko ok, ciągle ma główke w górze ale mam nadzieje że sie obróci, w końcu czasu jeszcze sporo

pardoes super wieści :D
czarna co patrze na twój nick to mi sie morda cieszy :D
Lilijanna oj będzie gorąco :D

pozdrawiam i życze udanego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry