reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Cati ogromne gratulacje!!!!
She każdy poród jest inny, może ten będzie szybki i "miły"
Tak sobie uświadomiłam, ze się tu nie witałam po przerwie, a przecież ja też ciężaroweczka:)

reklama
She - no Twój poród to był z tych mega trudnych, trzeba wierzyć, że tym razem będzie inaczej, lepiej, zobacz jak to u mnie wyszło, w życiu nie spodziewałam się takiego czegoś. A Emi z kim będzie na Twój czas pobytu w szpitalu?
Annas81 - jakby nie patrzeć 1/4 ciąży za Wami :-)

Lill nie wiem z kim. Planowalam ze z moimi Rodzicami ale w pt M obwiescil ze on z Nia zostanie bo przeciez co to dla mnie za problem urodzic samej. Moja potrzeba posiadania w tej chwili wsparcia sie nie liczy dla niego. No coz... Nie wymaga to wg mnie zadnego komentarza.

Cati moje gratulacje! I jakie sliczne imie. ;-)
Odezwała się najmniej obiektywna osoba. :-p Ja to mogę powiedzieć, że imię cudowne, ale Ty :-p

Cati-gratulacje!!
Lilijanna-gratacje!!
kasia24-gratulacje!!
Martyynaa81 - bardzo dziękuję i czekamy na Twój cud. :tak:

Lilijanna-juz prawie w polowie drogi!!
dziekuje dziekuje Bogu za kazdy dzien i modle sie o nastepny i tak
mijaja tygodnie!!
buziakindla wszystkich!
p.s. nadal brak energi i zmeczona, i zastrzyki p17 sprawiaja ze miewam bole glowy i nadal mdlosci;)

Martyynaa81 - patrząc na Twoje suwaki i w jakim tygodniu teraz jesteś to trzymam kciuki byś psychicznie to przeszła, a za kolejne ok. 20tc byś usłyszała słodki krzyk różowego bobasa. Kiedy masz teraz wizytę?

Aniunnia - jak tam u Was? W szpitalu czy w domu jesteście? Jak wyniki?

Martyynaa81 - patrząc na Twoje suwaki i w jakim tygodniu teraz jesteś to trzymam kciuki byś psychicznie to przeszła, a za kolejne ok. 20tc byś usłyszała słodki krzyk różowego bobasa. Kiedy masz teraz wizytę?

Aniunnia - jak tam u Was? W szpitalu czy w domu jesteście? Jak wyniki?

Lilijanna- bylam wczoraj na zastrzyku z progesteronu p17 i sluchalismy serducha. Usg mam co dwa tygodnie od 15 az do 28tyg. Nastepne usg i wizyta u lekarza w poniedzialek;) bedziel liczenie paluszkow,nozek,rvzek itp. Duze usg... i jesli sie pokaze to zobaczymy czy "Jozik"to chlopcyk czy dziewczynka!!
jak tam Twoja corunia? mam nadzieje ze wszystko super! sorry ale doczytuje ratami i wyrywkowo bo nie sposob tyle stron...
pozdrawiam wszystkich!!!

reklama
SMS od Aniuni :
Jestem nadal w szpitalu , dziś podjęto decyzję - jutro o 7 mam cesarkę . Trzymajcie kciuki i pomódlcie się żeby wszystko dobrze się skończyło. Dzięki za pamięć "

Tak więc trzymamy kochane za Aniunię i jej syneczka wszystkie kciuki &&&&&&

Do góry