gosiulek73
mama K&K&A
Lili ogromne gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synek super, a może dasz się namówić na wpadanie czasem na rozpakowane Aniołkowe Mamy? ;-)Ja tylko na chwilę chciałam sie pochwalić moim synkiem Kubusiem, bo już nie jestem ciezaróweczką więc uciekam od Was ale jeszcze napewno w przyszłości zajrzę.
Zobacz załącznik 498867
Aniunnia i jak tam u Was?Ja jutro kolejne badania ASPAT i ALAT.. Wymaz z pochwy i usg oraz ktg.. Juz sie boje.. Nie wspomne o strachu przed porodem..
Kciuki trzymam cały czas.Dziewczyny ja tylko informuję, ze wracam dzis do szpitala.. Tranzaminazy poszly do góry..:-( Trzymajcie kciuki oby wszytsko sie dobrze skończyło..
I jak po ktg?Kaira jeszcze w domu. Dzis spakowalam prawie do konca torbe, poukladalam ciuszki dla Mlodego w szafie i ubralam mu posciel w lozeczku. Jutro jade na ktg. I modle sie zeby mnie nie zatrzymali. W koncu to nadal przed terminem. Ale w pamieci mam ktg z Emi kiedy nie pozwolono mi wrocic do domu i dlatego strasznie sie boje. Trzymajcie kciuki zebym wrocila do Emi bo wg mnie nie ma podstaw zeby mnie zatrzymac. Oby lekarz byl tego samego zdania...
Dziewczynki ja tylko na chwile chcialam powiedziec, ze we wtorek Asia postanowila przyjsc na swiat. Bylam z Ela u lekarza a potem pojechalam na ta wizyte kwalifikacyjna do szpitala i juz jak czekalam na lekarza to czulam, ze sie porod rozkreca. Tak wiec z wizyty o 17.00 na porodowke i o 18:50 Asia byla juz z nami. Rodzilysmy same z polozna bo moja mama pojechala po torbe szpitalna do domu a moj B jechal z W-wy ale oboje dojechali juz po fakcie . Wszystko ok tylko z powodu nadmiernego krwawienia mialam dodatkowo lyzeczkowanie. Asia wazyla 3580g i mierzyla 59cm, dostala 10pkt. Odezwe sie jak znajde troche czasu.