reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Zjola bo jak dam po palcach za grzebanie!!!! Jak coś zadzwoń do swojego gin jeśli możesz może zwiększyć dawkę dupka by sie przydało. ja mam luteinę i mi gin mówiła jakby coś sie działo to mogę zwiększyć sobie.

idziemy na spacer z Tomkiem trzeba sie przewietrzyć

reklama
No bo tak wszyscy piszą o wyglądzie śluzu w ciąży, to chciałam zobaczyć jak wygląda. No to zobaczyłam :-(
Rozmawiałam z ginem o clexanie i powiedział, że on u mnie nie widzi powodu, żeby go stosować. No cóż bić się z nim nie będę. W końcu to klinika leczenia niepłodności. Lepszych fachowców nie znajdę a gość ma dobre opinie.

Zjola dzwon do gina! U mnie zaczynalo sie od brazowego sluzu... Dzwon, a na wszelki wypadek poloz sie i nie laz. Kciuki trzymam z calych sil - ma byc dobrze.

A co gin poradzi jak już coś się stało? Jak pójdę do domu, to zobaczę jak sie sytuacja ma. Jak na razie na bieliźnie czysto.

Zjola musisz wziąśc dużą dawkę progesteronu i nogi do góry. Po to masz dzwoinić do gin, bo nie trzeba miec żywoczerwonej krwi.

A zwiekszy dupka? Czasem plamienie pojawia sie przy poronieniu ZAGRAZAJACYM i mozna je zatrzymac, a dziecko sobie dalej rosnie. Zjola, ja nie wiem! Po prostu zaczelam sie bac.

Zjola tak sobie myślę że może powinnaś zwiększyć dawkę dupka do 3 tabletek dziennie. moja przyjaciółka zaczęła plamic 6 t.c. po południu miała już żywą krew poszła do gin i dostałą 3 razy dziennie dupka i jest ok. widziała już bijące serduszko. u ciebie też będzie dobrze

reklama
Zjola - dzwoń i zwiększ dawkę progesteronu. Nie wiem jak ma się dupek i zawartość w nim progesteronu, ale ja luteinę brałam 4x1. Dziewczyna na wrześniówkach brała bodajże dupka, kurczę albo lutkę 8x1 w UK, jej lekarz powiedział, że ilości mniejsze to bhp, a taka dawka jest jak lekarstwo dopiero, zaraz się Jej dopytam na PW.

Martusionek - łaskotanie/bulgotanie ok. 12tc poczułam teraz z Weroniką, bardzo szybko. Ada ważyła 3830g.

Do góry