reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hejka!

Babeczki znalazłam sposób na stres. Cały wieczór rozwiązywałam testy do egzaminu i tak się na tym skupiłam, że zapomniałam o Bożym świecie. Potem padłam ze zmęczenia i przespałam całą noc bez problemów.
Plamienia na razie nie ma ale ja już do środka nie zaglądam a na zewnątrz czysto.
Zadzwoniłam rano do kliniki i pogadałam z recepcjonistką. Powiedziałam o co chodzi i mam zadzwonić po 16, jak będzie mój gin. One przekażą mu moją kartotekę i powiedzą w czym jest problem a potem oddzwonią do mnie co dalej. W sumie dobrze byłoby wiedzieć, co jest grane, bo niepewność jest najgorsza.
Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, please :sorry2:

reklama
Jestem po wizycie.
Ciąża 4/5tydz. a więc wcześniutka ale to wiemy. Pęcherzyk się pojawia...Lekarz mówi że ciąża jest.Pozamaciczną wyklucza ponieważ jest rozpulchnienie.Za tydz. w ramach tej wizyty mam przyjechać na usg żeby już było wszystko widać.
Clexan i folik mam brac. Najgorsze że NFZ nie refunduje Zespołu antyfosf. w ciąży. i clexan jest na 100%. Lekarz mówi że w razie kontroli on musi dopłacić.
Kacper w tamtą stronę podróż zniósł super ale z powrotem wymiotował
unhappy.gif
Teraz śpi.

edit. Pisała do mnie Kasiaa24.Położyli ją na oddział i być moze jeszcze dziś maleństwo będzie na świecie.Bardzo prosi o kciuki za szybki poród.:tak:

Ostatnia edycja:
gosia super wieści to ja również juz za wczasu && za twoje maleństwo na next wizytancję
kasia &&
ziółko ty tam wiesz że masz szkraba małego opieprzyc odemnie i kciuki &&

i prosze o mocne trzymnie kciukaczy za moją kruszyne - jutro połówkowe

reklama
IZW trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zjola czekam na wieści.. Mam nadzieje, że Twoje będą lepsze od moich..

Po podejrzanych twardnieniach brzucha zadzwonilam do mojej gin i kazala przyjechac.. Powiedziala, że dobrze zrobilam , bo te twardnienia groża mi przedwczesnym porodem... Po tym co przeszlismy musimy dmuchac na zimne... Od razu zaczela pisac zwolnienie.. Mam nakaz lezenia i dostalam fenoterol i staveran.. W sobote mam jechac do szpitala to mi zrobi ktg... jesli sie polepszy po lekach to dobrze a jesli nie to czeka mnie szpital
unhappy.gif
Mowila,ze szyjka na szczescie sie nie rozwiera.. No i słuchalismy serduszka.. Usg nie mialam..

Do góry