reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Lili - bo jak by nie patrząc przez dwa lata nie było nic.

Kłaczku - już pisałam na CPP, że nie dobrze z tym scanem. Trzymam kciuki, żebyś się zmieściła w terminie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
A ja się martwię, bo mnie piersi dzisiaj przestały boleć. Nie bolały mocno ale jednak trochę a tu dzisiaj nic :( Boję się, że znowu coś nie wyszło :( Ciężaróweczki a może miałyście podobnie a okazało się, że wszystko jest w porządku?

Martusionku - trochę mnie uspokoiłyście, zwłaszcza że żadnych plamień nie mam a pewnie by się pojawiły gdyby stało się coś niedobrego.

Zjolu, spokojnie. U mnie było naprzemiennie...jednego dnia bolały, jak pieron, drugiego nie bolały, jakbym w ciąży nie była. Później znowu piekły, swędziały i znów bezobjawowo...nie ma reguły! Na pewno wszystko dobrze jest, a i brak objawów to też objaw, pamiętaj o tym ;-)

Ewelinko - pocieszyłaś mnie. Jutro pędzę zrobić progesteron, bo może jest za niski, choć plamień żadnych nie mam.

Zjola - ciąża bezobjawowa to najlepsze co może być, tyle, że trzeba sobie z głową poradzić. Jest dobrze, będzie dobrze, zrób koniecznie ten progesteron.

reklama
Do góry