reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Lilijanna wczoraj po wizycie byłam w Kielcach.. Troszkę kupiłam... Jakiegoś pajaca , 4 x body, spodnie , czapeczki..Ale żałuję, że tego tydz. wcześniej nie zrobiłam jak był wiekszy wybór.. Z innych rzeczy nie szyzkuję jeszcze nic..Pani doktoer powiedziala, że zdarzę.. Zostały mi jeszcze dwie wizyty a potem mogę rodzić jak to określiła i nie będzie źle.. Zmieniła mi znowu zelazo i dodała rutinoscorbin i folic.. Mowi, ze nie ma tragedii z ta hemoglobina, bo zelazo wysokie.. Z dzidzią ok... Głowką jest do dołu...Waży już prawie kilogram :-)
Martusionek dzidzia Ci ładnie rośnie :-)

Zjola buziaki i czekamy tu na Ciebie:-)

reklama
Babeczki moje kochane, ściskam was wszystkie i cieszę się, że wasze dzieciaczki zdrowo rosną, trzymam kciuki do białości &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Ja dzisiaj jestem w szoku i boję się napisać coś więcej :szok::szok::szok:

Ojjjj sliczne suwaczki i maluszki :)) Mkna wam te suwaki niemozliwie

GRATULACJE dla zafasolkowanych :tak:

A do mnie znowu @ przylazla :-(

Zjola - Ty ciężarny potworze :-p
Jankesowa - korzystaj z boboseksów ile się da, ja to wspominam jako bardzo fajny okres, zero kontroli :tak:

hej dziewczynki,
Zjola gratki :-)

Jak tam samopoczucie? Ja już kurde nie wyrabiam. Dobrze, że upał dzisiaj odpuścił. Torbę mam spakowaną, ledwo chodzę, boli, kłuje, ciśnie na dół, brzuch wielgachny (110 w obwodzie), wygina się we wszystkie możliwe strony i kształty, nie mogę się przewrócić z boku na bok, nie mogę stać dłużej niż minutę, mam zgagi, zdrętwiałe stopy i dłonie, co tam jeszcze... hmmmm..... chyba prawdziwa hardcorowa ciąża zaczyna się po 30 tygodniu :-)

To sobie ponarzekałam. Buziaki dla wszystkich zafasolkowanych. To która teraz w kolejności do wypakowania? Bo się zagubiłam.

reklama
właśnie zajarzyłam że nawet się tu nie zameldowałam ani na grudniowym forum hehe no ale dałam popis
dziś się zakręciłam przez super wieści od ziółka naszego i na dobre mi wyszło

Do góry