reklama
Kochane moje!
Wiem, że ostatnio nie udzielam się za bardzo, ale jakoś nie potrafię się z tym wszystkim ogarnąć
Niemniej jednak wiedzcie, że pamiętam o Was i bardzo często o was myślę...
U nas wszystko w porządku...
Wojtuś rośnie jak na drożdżach (waży już 5100)
D od wtorku zaczyna pracę na lotnisku
Kacper powoli przygotowuje się do I Komunii
A ja? ścięłam włosy na króciutko i troszkę zmieniłam kolor
Poza tym staram się być perfekcyjną panią domu, ale mi to nie wychodzi
Na te nadchodzące święta życzę Wam, moje kochane, wszelkiej pomyślności...
Pogody ducha, łask od Zmartwychwstałego Pana,
A... no i zapomniałabym mokrych jajek dla waszych mężów
A to buziaki od Wojtusia dla e-ciotek na święta

Wiem, że ostatnio nie udzielam się za bardzo, ale jakoś nie potrafię się z tym wszystkim ogarnąć
Niemniej jednak wiedzcie, że pamiętam o Was i bardzo często o was myślę...
U nas wszystko w porządku...
Wojtuś rośnie jak na drożdżach (waży już 5100)
D od wtorku zaczyna pracę na lotnisku
Kacper powoli przygotowuje się do I Komunii
A ja? ścięłam włosy na króciutko i troszkę zmieniłam kolor
Poza tym staram się być perfekcyjną panią domu, ale mi to nie wychodzi

Na te nadchodzące święta życzę Wam, moje kochane, wszelkiej pomyślności...
Pogody ducha, łask od Zmartwychwstałego Pana,
A... no i zapomniałabym mokrych jajek dla waszych mężów
A to buziaki od Wojtusia dla e-ciotek na święta

K
kobietka22
Gość
As- trzymamy kciuki z całych sił:*
a ja wpadam życzyć Wam Wesołego Alleluja i mokrego dyngusa
:*
a ja wpadam życzyć Wam Wesołego Alleluja i mokrego dyngusa
karola1388
Poprostu żyj...
witam wszystkie kobietki.jakos mnie naszlo i sie przełamałam i weszlam tez i na ten watek i zastanawiam sie jesio nad wrzesniowkami:-) moze sie odwaze????? pisałam juz na poprzednim watq,ze mnie tak kłuje jakby prawy jajnik,tak ciagnie troche promieniuje na srodek czy myslicie,ze to od rozciagania????? słyszalam,ze ok 19 tc macica intensywniej sie rozciaga...
I TUTAJ PRAGNE WAM ZYCZYC WESOLYCH SWIAT,MOKREGO DYNGUSA I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAPRAGNIECIE.
I TUTAJ PRAGNE WAM ZYCZYC WESOLYCH SWIAT,MOKREGO DYNGUSA I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAPRAGNIECIE.
Karola ja tak miałam jakiś tydz. temu mi przeszło. U mnie działo sie to z lewej strony ale pytałam lekarza i mówił że to jak najbardziej normoalne.
Dziewczyny radosnych i spokojnych Świąt
Zobacz załącznik 454106
Zobacz załącznik 454106
karola1388
Poprostu żyj...
Karola ja tak miałam jakiś tydz. temu mi przeszło. U mnie działo sie to z lewej strony ale pytałam lekarza i mówił że to jak najbardziej normoalne.
Zobacz załącznik 454106
nio kasiu ja tez mam te klucia po lewej stronie,ale dzis juz wszystko oki
karola1388
Poprostu żyj...
witam w ostatni dzien swiat.kochane mam pytanko.czasem mam takie uczucie w dole brzucha jakby mnie cos ucisnelo,jakby ktos mi cos polozyl to trwa kilka sekund i sie rozchodzi czy to mozliwe,ze dzidzia sie jakos tak uklada???? bo zaczynam odczuwac powoli ruchy:-) juz tak od kilku dni prawie od tygodnia i wlasnie dzis i wczoraj mialam takie uczucie.takie dziwne i nawet ciezko je opisac;-)
reklama
K
kaira24
Gość
Kaarola najprawdopodobniej są ruchy ale jak coś cie niepokoi.Przyłóż sobie rękę do brzucha i poczujesz czy się coś przesuwa:-)Pewnie twoja iskierkawitam w ostatni dzien swiat.kochane mam pytanko.czasem mam takie uczucie w dole brzucha jakby mnie cos ucisnelo,jakby ktos mi cos polozyl to trwa kilka sekund i sie rozchodzi czy to mozliwe,ze dzidzia sie jakos tak uklada???? bo zaczynam odczuwac powoli ruchy:-) juz tak od kilku dni prawie od tygodnia i wlasnie dzis i wczoraj mialam takie uczucie.takie dziwne i nawet ciezko je opisac;-)
Podziel się: