reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Monisowata- trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolcia- to leż ,leż a w przerwach leż :))))kurczę życzę Ci właśnie takiego leciutkiego porodu:tak:

Monisiowata - mocno kciuki zaciskam.
Miśkam - nic się nie dzieje, ale poprzednią wizytę miałam 4 tygodnie temu, a kolejną mam dopiero 21.04, więc jak to Just79 mi powiedziała, podświadomość szaleje, że przerwa za długa i chyba faktycznie tak jest.
Karolcia81 - super, że ok

As - super wieści !!! dacie radę, jupi !!!

Lili pozdrów As i powiedz, że trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witajcie.
My nadal w dwupaku !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
wczoraj miałam USG.
Karolcia to duża panna.:tak::tak:
Waży 2500 g i jest ponad tydzień do przodu z wagą.:-D:-D
U mnie potwierdziło się niestety łożysko centralnie przodujące,więc dostałam już kwalifikacje do CC.
Powoli oswajam się z tą myślą.:eek::eek:
Ograniczenia z powodu tego łożyska są duże ,ale dajemy radę.
Raz na tydzień mycie głowy,raz na 3-4 dni mogę iść pod prysznic i kilka razy na dzień do toalety.
No cóż......
świnia się nie myje i żyje -to ja też dam radę.;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Was wszystkie.

As, bardzo optymistyczny post :-) Super, tak trzymaj.
A juz mniej wiecej wiadomo kiedy bedziesz miala ciecie? Czy jak najdluzej sie da Was przetrzymaja? Juz prawie 34 tydzien :-)

agacina , kurcze ty już na finiszu ! kiedy rozwiązanie ? I jak się czujesz?
Trzymam &&&& żeby sprawnie i szybciutko poszło.

W przyszlym tygodniu :sorry:...
Jezdze do szpitala na sterydy, psychicznie tam wysiadam. Jutro mam miec ktg, strasznie mnie stresuje odglos bicia serca... W sobote Maly nas niezle nastraszal, w rezultacie nadal nie mam nic przygotowanego...
Ale Male kica :tak: choc po tych sterydach moze ruszac sie mniej. Nakupilam soku i chlodze w lodowce, bo po nim sie ozywia. Ciezka ta koncowka ciazy. Ale jakos moze dozyje i przezyje szczesliwe zakonczenie ;-)

reklama
As76Jak dobrze, że jest dobrze :D że Karolinka duża i silna, że nadal jesteście w dwupaku :) Ostatnia prosta przed Wami i szczęśliwy koniec :) już niedługo utulisz swoja królewnę :tak:
Aga_cina Twoja ciąża to zleciała tak szybko... szkoda, że moja nie chce tak szybko mijać... jeszcze troszeczkę i maluszek cały i zdrowy będzie w Twoich ramionach :D
A u nas byle do czerwca wtedy będziemy w szpitalu i będziemy bezpieczniejsi :) przynajmniej tak mi się wydaje :eek:

Do góry