reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej dziewczyny,

wczoraj miałam USG i pokazał się siusiak. Także chciałabym zameldować że wszystko jest ok, ale na córkę będziemy musieli się postarać następnym razem.
Buziaki,pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i piszcie koniecznie co u AS.

Witam dziewczyny potrzebuje pomocy nie moze sie z mezem zdecydowac na imie naze propozycje

Maksymilian Aleksander Kacper Jakub

pozdrawiam i zycze milej niedzieli

Hej dziewczynki...
u mnie właśnie dzisiaj zaczął się 7mc, ale się cieszę już bliżej niż dalej :):)
z tych imion co podałaś , najbardziej podoba mi się Maksymilian :)
Pozdrawiam was wiosennie :)

reklama
Mart, gratuluje siusiaka!:tak:

Anetha, ja stawiam na Aleksandra - gdyby nie zistal Karolem, nasz synek mialby tak wlasnie na imie. Jesli bedziemy mieli jeszcze synka, imie juz czeka. Czasem z wyborem imienia mozna poczekac do narodzin i zobaczyc na kogo "wyglada" maluszek. W ten sposob dorobil sie imienia moj Wojtek - no, po prostu wygladal jak Wojtek i juz!

U nas... Ech... Swiat sie kreci wokol pewnego malego czlowieka juz od z gora dwoch miesiecy. Maly czlowiek jest grzeczny, spokojny, jedyne co sprawia problemy (nie nam, sluzbie zdrowia) to ze bardzo szybko rosnie i za duzo je. No, bo je duzo, ale tez z 3,580kg i 51cm przy urodzeniu, wyszedl na 7,300kg i ok. 64cm teraz wiec... z czegos trzeba rosnac. Od niedawna zaczal przesypiac noce - najpierw pomijal 1 karmienie, od kilku dni przesypia po 8godzin wiec chwala mu za to bo wreszcie zaczynam cos widziec na oczy.

Okazuje sie ze niezla opcja jest kocia kolysanka - kotka mruczaca za plecami maluszka, dziala jak najlepsza niania.

Do góry