reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

A do mnie odezwała się Bibianna, pamiętacie ją na pewno. Stara się nadal o maleństwo. Mam nadzieję, że w końcu wszystkim nam się uda :tak:

Czołem ciężarówki

reklama
Ewelinko ja miałam identyczne akcje dwa razy, więc rozumiem ile strachu się najadłaś, i dmuchanie w twarz działa.

zjola i Bibianka trzymam kciukasy ( w ogóle zjolu przekaż Bibiance pozdrowienia, często myslę o niej i Filipku)

Hej.....
u nas wszystko ok...mały jakby mniej sie ruszał, ale to pewnie dlatego, że mu juz tam musi byc bardzo ciasno...zwłaszcza, że ja stoje w miejscu jeśli chodzi o wage i wielkość brzuszka....
zaczynam poważnie myśleć o wyprawce dla Szymka i o pakowaniu torby do szpitala...;)

buziaki dla Was wszystkich....

ps. no właśnie jaka teraz kolejność?

ja , Anetha, As ( niech czeka i się nie pcha przed szereg!)...i jak to tam jeszcze wygląda?

Hejka babki :)

Macie wszystkie pozdrowienia od Bibianki :)

U mnie dalej cisza. Nie ma plamienia i nie ma @. Dzisiaj 28 dzień cyklu. Proszę o kciuki.

Buziaki dla wszystkich :tak:

Witam was dziewczyny dawno mnie nie bylo
u mnie 33 tydzien minal w sobote bedzie 34.W poniedzialalek zlapaly mnie skurcze dobrze ze we wtorek wizyta dzwonilam w poniedzialek do lekarza kazal wzisc feneterol i izoptin .we wtorek bylam na wizycie okazalo sie ze szyjka sie skrocila z 3,5 do 2,3 w ciagu 2 tygodni dobrze ze ten pesser mam ze jest zamknieta wiec jestem na dawce izoptinu +feneterolu co 8 godzin i leze do tego nospa magnez acard flexiparine witaminy:)
ale dam rade lekarz sprawdzil przeplywy wszystko oki lozysko tez dzidzia bryka jest ulozona posladkowo i duza wiec jak to lekarz stwierdzil ze sie zasiedziala i sie nie zmieni pozycji:(wiec czeka mnie cesarka .do 36 tygodnia mam brac feneterol wiec ciut ponad 2 tygodnie.tez mialyscie zaparcia po tym fenetyrolu??????????
bo trzesienie bylo ale juz jest z dnia na dzien lepiej.:-):-)
3 mam wizyte na telefonie jestem z ginkiem wrazie czego skurcze sie wyciszyly tylko delikatne klucia w pochwie wiec leze z poduszka pod pupa i nogami do gory wstaje tylko siusiu i czasem na obiadek.
pozdrawiam was serdecznie wszystkie

Anetha - mój synuś odwrócił się z ułożenia pośladkowego głową w dół dwa tygodnie przed terminem porodu. Też miałam mieć cesarkę a tym czasem urodziłam sn :)

reklama
Do góry