Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Lili masz racje z tymi imionami,Ja mialam podobne podejscie i chcialam zeby syncio mial swoje oryginalne imie a nie z rodziny po kims tam.Pamietam jak mi moja mlodsza siostra wmawiala zebym dala synkowi imie po naszym ojcu(dziadku Samiego)
nie dojsc ze imie staroswieckie to w dodatku tutaj w UK by bylo mu ciezko z takim imieniem ale wlasnej corce ktora urodziala kilka miesiecy wczesniej nie dala imienia po nikim z rodziny tylko wlasne i sie wkurzalam ze mi doradza imiona z rodziny
karolcia jeszcze troche juz bedziesz miala swojego Szymonka kochana oj pamietam jak bylo mi ciezko kiedy patrzalam na swoje okna brudne tylko u mnie nikt ich nie myl bo nie bylo komu to 2 tygodnie po porodzie musialam umyc okno w salonie bo mnie szlag trafial ale skad ja sily na to mialam to do teraz nie mam pojecia
As kochana,jak tam u was??

karolcia jeszcze troche juz bedziesz miala swojego Szymonka kochana oj pamietam jak bylo mi ciezko kiedy patrzalam na swoje okna brudne tylko u mnie nikt ich nie myl bo nie bylo komu to 2 tygodnie po porodzie musialam umyc okno w salonie bo mnie szlag trafial ale skad ja sily na to mialam to do teraz nie mam pojecia

As kochana,jak tam u was??