Malinkaizi - to ogranicz to pranie i sprzątanie, nic się nie stanie jak kurz poleży, no coś zjeść trzeba. Łożysko przednie powoduje, że ruchy słabiej się czuje i to normalne, jeżeli dziecko masz spokojne i nie wariujące to tylko w Twoim przypadku się cieszyć i dziękować, bo u As76 to krwawienie się pojawiło, bo Karolina tłukła głową w dół łożyska w samą szyjkę. Łożysko przodujące miało tu wiele osób na forum i nie krwawiło, grunt by nie uciskało na szyjkę. Twoja dzidzia jest jeszcze malutka, bo to dopiero 5 miesiąc leci, trzeba mieć nadzieję, że jak będzie rosła to będzie się do góry podnosić. "Dość nisko" to wiesz u jednego lekarza to trochę, a drugi uzna, że normalnie. Jak będziesz u swojego na połówkowym to (sobie na kartce zanotuj już teraz i schowaj do książeczki, bo w nerwach możesz zapomnieć) zapytaj go co z tym łożyskiem, jak powie, że nisko to dociekaj co to dla Ciebie/dla Was znaczy.
16.03 to praktycznie za chwilę, więc nie ma co się na zapas stresować i poczekać do konsultacji z lekarzem, który Cię zna.
Jak z tym kaszlem u Ciebie, bo przyznam się, że podchodziłam do PW kilkakrotnie i za każdym razem coś moją uwagę odwracało? Kaszel taki ostry nie jest tu sprzymierzeńcem.
Dopytaj się też o długość szyjki.
16.03 to praktycznie za chwilę, więc nie ma co się na zapas stresować i poczekać do konsultacji z lekarzem, który Cię zna.
Jak z tym kaszlem u Ciebie, bo przyznam się, że podchodziłam do PW kilkakrotnie i za każdym razem coś moją uwagę odwracało? Kaszel taki ostry nie jest tu sprzymierzeńcem.
Dopytaj się też o długość szyjki.