reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Karolcia ja piorę praktycznie wszystko w 40st ze względu na kolory, bo w wyższych temperaturach lubią jednak zblednąć.

Lilianko please zrób porządek na Wizytowo i pousuwaj wszystkie komentarze, bo naprawdę ciężko się znajduje konkretną wiadomość (była już na poprzedniej stronie), a myślę że zamierzenie było takie, że tam nie dajemy komentarzy. Może dodaj w tytule, że bez komentarzy.

Ostatnia edycja:
A_gala cudna Twoja cora. Jak pieknie sie usmiecha!
As, rany boskie... Niech sie uda. NIech malutka zdrowa bedzie... Modle sie, a nie robie tego czesto.
Ewitka, wiem - dlatego choc z poczatku bylam bliska paniki bo maly sie przyduszal, na pediatrii uspokoilam sie po sprawdzeniu dotlenienia, a potem obserwowalam bacznie jak maly wychodzi z choroby. I ciesze sie ze obeszlo sie bez antybiotyku bo tez uwazam ze to zlo konieczne.
Karolcia, ja piore w 4o st. Po prostu piore hurtem, a polarki nie lubia w 60.

Dogadalam sie z Karolowym kupalem. Nie pytajcie mnie jak, bo visitorka i GP powiesili by mnie za jaja na kominie za taki numer.;-) Drugi dzien Karol wali cudna kupke jak nigdy dotad, w dodatku nie prezy sie, nie pierdzi, nie pomarudza.

Jeszcze raz dzięki.....wyprałam w 40 a i tak musze prasować.....

a teraz mi jeszcze podpowiedzcie.....jakie ciuszki najlepiej do szpitala dla dzidzi...bo na stronie szpitala piszą że albo, albo, albo...czyli że nie ma dla nich znaczenia co...byle te 3-4 kompleciki były.....macie jakieś sprawdzone ciuszki, które są najwygodniejsze? no i co z rozmiarem...czy z tym to poczekać do jednego z ostatnich usg to się zorientuje jaki Młody duzy? bo mam kupione od 50 w górę....po kilka sztuk, ale przecież nie wezmę całej walizy do szpitala :confused:

Karolcia ja prałam zawsze w 60.Lepiej wszystko się wypiera.
Do szpitala najlepiej kaftaniki zamiast body ze względu na pępuszek.Tak mi mówiła położna.I pajacyki
Rozmiar to 56 i 62.Takie miałam w szpitalu.62 były zdecydowanie za duże.

karolcia, ja do szpitala wzięłam rozmiar 56 a i tak za duże to wszystko było :) I my mieliśmy body+śpiochy, ale dobre też kaftaniki. Ubranka prałam wszystkie w 40 stopniach.

Karolciu ja mialam szpitalne ciuszki ake tylko jeden dzien bo Gracjanek mial za male i maz dowiozl zas moje 62-68 cm (Gracjan mial 62cm jak sie urodzil) a pralam na 60 stopni a pozniej juz na 40 :)

ale wam dziewczyny suwaki pomknely no masakra nie dlugo juz wysyp bedzie

A co do wozka to niby oatrzylam na duza gondole ale moje dziecko i tak wnet zrezygnowalo z niej :) kola mialam skretne i pompowane lepsza amortyzacja jest napewno dla takiej maludy w gondolce przy spacerowce juz nie ma to takiego znaczenia no i zalezy jakie trasy bo ja duzo polnymi lesnymi jezdzilam to napewno lepsze pompowane

Przekazuje wieści od lili dokładniej od As -
U nich bez zmiano północy skończy 30tc ma pozytywne myśli z tego powodu
AS Trzymajcie się Kobitki!!!

reklama
Anetko trzymaj się jak najdłużej ciągle zaciskam kciuki za Was i nie zapominam o modlitwie za Was mam nadzieję,że jak cię odwiedzę w szpitalu będziesz nadal w dwupaku&&&&&&&&&&&&

Do góry