reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Karolcia ja piorę praktycznie wszystko w 40st ze względu na kolory, bo w wyższych temperaturach lubią jednak zblednąć.
Lilianko please zrób porządek na Wizytowo i pousuwaj wszystkie komentarze, bo naprawdę ciężko się znajduje konkretną wiadomość (była już na poprzedniej stronie), a myślę że zamierzenie było takie, że tam nie dajemy komentarzy. Może dodaj w tytule, że bez komentarzy.
Lilianko please zrób porządek na Wizytowo i pousuwaj wszystkie komentarze, bo naprawdę ciężko się znajduje konkretną wiadomość (była już na poprzedniej stronie), a myślę że zamierzenie było takie, że tam nie dajemy komentarzy. Może dodaj w tytule, że bez komentarzy.
Ostatnia edycja:
A_gala cudna Twoja cora. Jak pieknie sie usmiecha!
As, rany boskie... Niech sie uda. NIech malutka zdrowa bedzie... Modle sie, a nie robie tego czesto.
Ewitka, wiem - dlatego choc z poczatku bylam bliska paniki bo maly sie przyduszal, na pediatrii uspokoilam sie po sprawdzeniu dotlenienia, a potem obserwowalam bacznie jak maly wychodzi z choroby. I ciesze sie ze obeszlo sie bez antybiotyku bo tez uwazam ze to zlo konieczne.
Karolcia, ja piore w 4o st. Po prostu piore hurtem, a polarki nie lubia w 60.
Dogadalam sie z Karolowym kupalem. Nie pytajcie mnie jak, bo visitorka i GP powiesili by mnie za jaja na kominie za taki numer.;-) Drugi dzien Karol wali cudna kupke jak nigdy dotad, w dodatku nie prezy sie, nie pierdzi, nie pomarudza.
As, rany boskie... Niech sie uda. NIech malutka zdrowa bedzie... Modle sie, a nie robie tego czesto.
Ewitka, wiem - dlatego choc z poczatku bylam bliska paniki bo maly sie przyduszal, na pediatrii uspokoilam sie po sprawdzeniu dotlenienia, a potem obserwowalam bacznie jak maly wychodzi z choroby. I ciesze sie ze obeszlo sie bez antybiotyku bo tez uwazam ze to zlo konieczne.
Karolcia, ja piore w 4o st. Po prostu piore hurtem, a polarki nie lubia w 60.
Dogadalam sie z Karolowym kupalem. Nie pytajcie mnie jak, bo visitorka i GP powiesili by mnie za jaja na kominie za taki numer.;-) Drugi dzien Karol wali cudna kupke jak nigdy dotad, w dodatku nie prezy sie, nie pierdzi, nie pomarudza.
karolcia81
czekam na szczęście.....
Jeszcze raz dzięki.....wyprałam w 40 a i tak musze prasować.....
a teraz mi jeszcze podpowiedzcie.....jakie ciuszki najlepiej do szpitala dla dzidzi...bo na stronie szpitala piszą że albo, albo, albo...czyli że nie ma dla nich znaczenia co...byle te 3-4 kompleciki były.....macie jakieś sprawdzone ciuszki, które są najwygodniejsze? no i co z rozmiarem...czy z tym to poczekać do jednego z ostatnich usg to się zorientuje jaki Młody duzy? bo mam kupione od 50 w górę....po kilka sztuk, ale przecież nie wezmę całej walizy do szpitala
a teraz mi jeszcze podpowiedzcie.....jakie ciuszki najlepiej do szpitala dla dzidzi...bo na stronie szpitala piszą że albo, albo, albo...czyli że nie ma dla nich znaczenia co...byle te 3-4 kompleciki były.....macie jakieś sprawdzone ciuszki, które są najwygodniejsze? no i co z rozmiarem...czy z tym to poczekać do jednego z ostatnich usg to się zorientuje jaki Młody duzy? bo mam kupione od 50 w górę....po kilka sztuk, ale przecież nie wezmę całej walizy do szpitala

gosiulek73
mama K&K&A
Karolcia ja prałam zawsze w 60.Lepiej wszystko się wypiera.
Do szpitala najlepiej kaftaniki zamiast body ze względu na pępuszek.Tak mi mówiła położna.I pajacyki
Rozmiar to 56 i 62.Takie miałam w szpitalu.62 były zdecydowanie za duże.
Do szpitala najlepiej kaftaniki zamiast body ze względu na pępuszek.Tak mi mówiła położna.I pajacyki
Rozmiar to 56 i 62.Takie miałam w szpitalu.62 były zdecydowanie za duże.
Karolciu ja mialam szpitalne ciuszki ake tylko jeden dzien bo Gracjanek mial za male i maz dowiozl zas moje 62-68 cm (Gracjan mial 62cm jak sie urodzil) a pralam na 60 stopni a pozniej juz na 40 
ale wam dziewczyny suwaki pomknely no masakra nie dlugo juz wysyp bedzie
A co do wozka to niby oatrzylam na duza gondole ale moje dziecko i tak wnet zrezygnowalo z niej
kola mialam skretne i pompowane lepsza amortyzacja jest napewno dla takiej maludy w gondolce przy spacerowce juz nie ma to takiego znaczenia no i zalezy jakie trasy bo ja duzo polnymi lesnymi jezdzilam to napewno lepsze pompowane
ale wam dziewczyny suwaki pomknely no masakra nie dlugo juz wysyp bedzie
A co do wozka to niby oatrzylam na duza gondole ale moje dziecko i tak wnet zrezygnowalo z niej
K
kaira24
Gość
Przekazuje wieści od lili dokładniej od As -
U nich bez zmiano północy skończy 30tc ma pozytywne myśli z tego powodu
AS Trzymajcie się Kobitki!!!
U nich bez zmiano północy skończy 30tc ma pozytywne myśli z tego powodu
AS Trzymajcie się Kobitki!!!
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Anetko trzymaj się jak najdłużej ciągle zaciskam kciuki za Was i nie zapominam o modlitwie za Was mam nadzieję,że jak cię odwiedzę w szpitalu będziesz nadal w dwupaku&&&&&&&&&&&&
Podziel się: