reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Kasiu gratulacje!!!
Te,ktore maja lezec to prosze grzecznie lezec i nie dyskutowac-hihi.
As wszystko bedzie dobrze.Kciuki mocno zacisniete:-)
Te,ktore maja lezec to prosze grzecznie lezec i nie dyskutowac-hihi.
As wszystko bedzie dobrze.Kciuki mocno zacisniete:-)
Na wizytowo wieści od As76.
A ja dzisiaj kończe 14tc - jejuniu, ani się obejrzę, a będę tulić dwa skarby. ;-) Ale to jeszcze troszkę czasu mam, przede mną takaaaaaaaaaaaa kolejka do rozpakowania
Ja grzecznie czekam na swoją kolej. 
A ja dzisiaj kończe 14tc - jejuniu, ani się obejrzę, a będę tulić dwa skarby. ;-) Ale to jeszcze troszkę czasu mam, przede mną takaaaaaaaaaaaa kolejka do rozpakowania

Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
miśkam wiem,że dziecko najważniejsze ale w jakąś paranoję wpadłam od tego USG ciągle mam wrażenie,że mnie brzuch boli boję się nawet nad zlewem stanąć,naczynia pozmywać.A najbardziej mam stracha teraz zastrzyk sobie w brzuch zrobić jak mam świadomość ,że gdzieś tak łożysko pływa.Może to przez to tak żle znosze te zastrzyki i mi się zgrubienia robią;(
Lilijanna kaszel nadal mam ale ciut mniejszy moja gin kazała mi wszystko odstawić bo zwaliła to na palacza w domu
As 76 -Anetko tak jak wczoraj rozmawiałyśmy dasz jeszcze radę znajdż gdzieś w sobie jeszcze siły na kolejne 4 tygodnie ,musisz być silna dla Karolinki wiem,że poradzisz sobie bo jesteś silną kobietką. Jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki &&&&&
Lilijanna kaszel nadal mam ale ciut mniejszy moja gin kazała mi wszystko odstawić bo zwaliła to na palacza w domu
As 76 -Anetko tak jak wczoraj rozmawiałyśmy dasz jeszcze radę znajdż gdzieś w sobie jeszcze siły na kolejne 4 tygodnie ,musisz być silna dla Karolinki wiem,że poradzisz sobie bo jesteś silną kobietką. Jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki &&&&&
gosiulek73
mama K&K&A
As Kochana to normalne że psychika Ci siada.Ja krwawiłam codziennie,czasami bardziej czasami mniej.Krwotoki też były...Psychicznie mnie to bardzo dobijało.Tak bardzo Ci współczuję bo to działa na nas destrukcyjnie.Ja do dzisiaj nie mogę się z tego otrząsnąć. Musisz dać radę Kochana...Karolinka jest już duża.Wszystko jest dobrze tylko Ty musisz sobie poradzić. Jesteśmy z Tobą i wszystkie się modlimy.
As nie odpuzczamy trzymamy kciuki aż do Maja
Lilijanna no no gdzie w kolejkę, jest tu jeszcze pare dziewczyn przed Tobą:-)
Miskam pomyśl jeszcze tylko 2 miesiące i wstaniesz, a wtedy będziesz mogła nawet biegac, a teraz dla dzidzi musisz leżeć. trzymaj sie :-)
Lilijanna no no gdzie w kolejkę, jest tu jeszcze pare dziewczyn przed Tobą:-)
Miskam pomyśl jeszcze tylko 2 miesiące i wstaniesz, a wtedy będziesz mogła nawet biegac, a teraz dla dzidzi musisz leżeć. trzymaj sie :-)
Lili - przekaż As, że kciuki mam wprawione, bo za Karolcię trzymam już dwa lata
, więc trzymanie dodatkowo za nią do maja, nie sprawi mi żadnego kłopotu :-). Powiedz jej, żeby się obie trzymały, bo leci już 31 tydzień, więc Karolinka jest coraz bezpieczniejsza. Kubuś dzielny, to super!

reklama
Czesc dziewczyny
mam problem kurde od 6 dni spoznia mi sie miesiaczka, mam wszystkie bole jakby miala juz byc,ale jej nie ma, do tego robilam juz dwa testy w roznych odstepach czasowych i oby dwa wyszly negatywne, kurde niewiem co jest grane?

Dodam,ze nie moge byc w ciazy i nie chce byc
:-
sad:
mam problem kurde od 6 dni spoznia mi sie miesiaczka, mam wszystkie bole jakby miala juz byc,ale jej nie ma, do tego robilam juz dwa testy w roznych odstepach czasowych i oby dwa wyszly negatywne, kurde niewiem co jest grane?

Dodam,ze nie moge byc w ciazy i nie chce byc

Podziel się: