Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ewelina, doczytałam, bardzo współczuję nerwów, oby to jednak nie była wada serca! Powtórzcie koniecznie badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przekaż pozdrowienia dla Trawa, a sama trzymaj się dzielnie, myślę że jeszcze przeterminujesz:-) albo co najmniej do 40 tc dotrwaszDzięki dziewczynyNie jest łatwo, nerwy czasem już puszczają, ale właśnie byle choć do tego 32 tygodnia. A najlepiej dłużej...
A z Trawą dziś pisałamRzeczywiście zbliża się do finiszu. I czekamy na kolejny cud
![]()
no ładnie, nie pamięta koleżanka jak się nazywamMiśkam - no racja Anastazja, Ona się udziela cały czas na OdskoczniOj ja gapa
![]()
Ale jest różnica, między forum serduszkowym, gdzie są rodzice, którzy walczą już jakiś czas z problemami sercowymi i potrafią nakierować na właściwe tory, polecić lekarzy, placówki, niż pierwszy lepszy link, w którym to odzywają się rodzice na zasadzie jak ja, bez wiedzy, bo gdzieś ktoś coś tam usłyszał. Wiedziałam, że Twoje i Kairy PW już Ewelinę nakierowało tam gdzie trzeba.hejka,
wy tu opierdzielacie Ewelinę za googlanie, a ja jej polecam forum serduszkowe, czyli w pewnien sposób internetową bazę wiedzy.