ilonka ten kangoo ma zdecydowanie za małą gondolę, nawet jak na lato. Po pierwsze należy zwrócić uwagę na wagę wózka. Ja muszę znosić z 3 piętra i już ledwo daję radę, kręgosłup nie wytrzymuje. Więc jeśli będziesz musiała nosić, znosić sama to zwróć uwagę na to żeby wózek był lekki, żeby miał w budce usztywnianą rączkę do przenoszenia gondoli( czego ja nie mam i ubolewam strasznie). Gondola nie musi byc duża na lato, ale ten kangoo widziałam na żywo i jest maleńka. Zwrotne koła to dla mnie podstawa!!! Nie wyobrażam sobie prowadzić wózka bez nich. Kompeltnie nie podobają mi się te klasyczne. Mi zwracali uwagę żeby koła były pompowane ale myslę że niekoniecznie, mi np raz już opona strzeliła. A ten mustang chyba nie ma zwrotnych kół więc ja bym nie brała. Tyle moich rad ale co mama to opinia
Ja np żałuję że nie miał mi kto podpowiedzieć o tej rączce w budce i teraz się męczę, no ale jeszcze max 2 miesiące 
a moze coś takiego w podobnej cenie ROAN BEBEBENI 4RUNNER 2W1+TORBA+FOLIA+KURIER 0ZŁ! (2163642025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a moze coś takiego w podobnej cenie ROAN BEBEBENI 4RUNNER 2W1+TORBA+FOLIA+KURIER 0ZŁ! (2163642025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja: